Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az alma piros, a narancs meg rohadt és bűzös. Már rég nem narancssárga

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor még egyszer. Hát megtalálták a fogást. Pankotai Lili van a célkeresztben. Össztűz zúdul rá a NER minden sarkából. De szép is ez már megint. A faszt is papírzsebkendővel megfogó, szemforgató, hamis nemzeti keresztényektől. Most megint az van, hogy nem a miértje fontos, hanem a hogyanját csócsálják vicsorogva. Az erkölcsi világtornyok, akik szerint ez aztán most már tényleg túlmegy mindenen. Hogy egy gimnazista lány, ráadásul egy keresztény gimnázium tanulója csúnyákat mert mondani egy olyan rendezvényen, amelyhez hasonlón más országokban már lángokban állt volna egy fél város. De itt mi van? Semmi.

Pedig szerintem sokan példát vehetnének erről a lányról. Aki az emberi düh, a tehetetlenség és kilátástalanság egyik megnyilvánulási módját választotta. Üvölthetett volna, sírhatott volna, de nem tette, ő ezt választotta. Az indulatait öntötte versbe és elküldte az orbánista álkeresztény, bigott bandát a picsába. Jól tette. Gratulálok!

De ha már az erkölcsöket és a felkapaszkodott, újgazdag fideszes szekértábor kapcsolatát nézzük: az a helyzet ezekkel nem is lehet, pontosabban nem is érdemes másképen kommunikálni, mert leszarják. Apropó stílus. Orbán hogyan beszél a választott képviselőkkel a parlamentben? Ja, hogy nem beszél csúnyán? Tényleg. Szofisztikáltan buzizik, kurvaanyázik, csicskázik, hazudik, és néz mindenkit (a saját választóit is) rendszeresen hülyének. Lop, csal, és tudatosan uszít. Ezek a tulajdonságok simán beleférnek e fasiszta állam vezetőinek napi megnyilvánulásaiba, de egy diák kirohanása az nem. Mert az mennyire undorító, közönséges és alpári. Igaz, Simicska? Te, aki miután kiestél a haverod kegyeiből, egy festékszóróval a kezedben fújtad tele a saját hirdetőoszlopaidat azzal, hogy Orbán egy geci, és ezt még aztán többször nyomatékosítottad is az akkor még a kezedben lévő médiában. Az volt az igazi magyar virtus, igaz? Mert nektek mindent szabad, de csak addig, ameddig ti szopattok másokat mindennemű következmény nélkül, igaz?

Mondok én valamit, Orbán! Te amikor nem válaszolsz az újságírók kérdéseire, te amikor a képviselőket alázod, te amikor azt állítod, hogy nem vagy vagyonos ember, te amikor ellopod az országot a fejünk fölül, és ráíratod a csicska gázszerelő szomszédodra, te amikor lenyúltad a magánnyugdíj megtakarításainkat, te amikor bedaráltad Kishantost, te amikor elloptad a feleségeddel Tokaj-hegyalját, te amikor apáddal milliárdokért luxuskastélyt építesz Hatvanpusztán, te amikor a lányodat, vejedet, apádat, és az egész famíliádat kistafírungozod a mi pénzünkből, te minden egyes ilyen cselekedeteddel azt üzened nekünk, hogy a kurva anyátokat, kapjátok be, úgysem tudtok mit csinálni, úgysem tudtok tenni ellene semmit! Szerinted azért, mert nem mondod ki, még az országnak az a fele, aki teljes joggal úgy utál téged, mint a szart, nem tudja, hogy te csinálod mindezeket a gaztetteket? Hogy átvitt értelemben küldesz el mindenkit a picsába? Minden egyes beszéded, megnyilvánulásod, az egész politikád erre épül, ez vagy te. A disztingvált parasztgyerek. De csak azért, mert miniszterelnök vagy, semmi másért. Illetve azért, mert valamilyen oknál fogva ez a Stochkholm-szindrómás ország hatalomban tart téged meg a sleppedet.

Nehéz ezt káromkodás nélkül kibírni, hidd el, te erkölcsi csődtömeg! Ez a lány neked beszélt, téged bírált, téged kritizált teljesen jogosan. Hát hol élünk? A gyerekeknek kell kiállniuk a tanáraikért, meg a gyerekek szüleinek, mert – bocsánat, tisztelet a kivételnek – a tanártársadalom annyira szánalmasan beszari, hogy képtelen végre rácsapni az asztalra? Ezt a beszédet valóban nem egy gimnazista lánynak kellett volna előadnia, hanem annak a szervilis igazgatónak, aki elhatárolódott ettől. Azoknak, akikhez szólt ez a vers. Könyörgöm, nézzen már magába mindenki, aki érintett, és az is, aki nem! Ez a generáció legyen büszke magára, azok meg, akik most is kussolnak, szégyelljék el magukat. Legyen az bárki, szülő, nagyszülő, tanár, bárki, aki tűri ezt a megaláztatást, amit Orbán csinál vele. Csak a hangzatos, patetikus, de ijesztően üres szavak vannak. Hogy nemzet, hogy összetartozás, hogy ezer éves múlt. Az, hogyne. Közben meg olyan, mintha visszafelé mennénk az időben, mintha az lenne a cél, hogy mi legyünk Európa leghülyébb országa. Mondjuk ezt a díjat már ezerszer kiérdemelte ez a buta, szervilis, beszari nép. Pontosabban egy része, mert vannak azért itt olyanok is, akik nem szeretnének ilyen avítt, dohos, középkort megszégyenítő, fülledt levegőjű, feudális országban élni. Mert vágyjuk a jót, a szépet és okosat. Ehhez meg szükség van a gyerekeinkre, akik majd átveszik tőlünk egyszer az országot. Mondjuk szép kis örökség lesz ez! Büszke lehet magára ez a nemzetikeresztény (bűn)banda. 

Pont ideje lenni, hogy mindenki felfedezze magában a Pankotai Lilit, azt a kis darabot, ami kell ahhoz, hogy a nagy egész változzon. Mert az van, hogy gyáva népnek tényleg nincs, és nem is lesz hazája. Mert ameddig rabszolgaként bánnak mindenkivel és állandóan másra próbálják rákenni ennek a felelősségét, és lesznek, akik ezt mindig megzabálják, addig itt semmi, de semmi nem fog változni. Orbánnal nem lehet kiegyezni, Orbánnak nem lehet hinni. Hazudik, bomlaszt, szégyent hoz erre az országra, és annak minden lakójára. Orbán maga a trágárság, a cinizmus, az undorító alpáriság. Ő maga az a szó, hogy anyádat! És ja, tegye fel a kezét az, aki még soha nem mondta csak úgy maga elé, hangosan vagy félhangosan ezt a szót, vagy más hasonló szavakat, amikor meghallotta vagy látta ezt az embernek egyre nehezebben nevezhető alakot, akiről pontosan tudja, hogy éppen a saját és a gyereke jövőjét éli fel. Ez van, asszociálunk és a szavakhoz jelentést társítunk. Ahogy Lili is nagyon helyesen odatette a szavakat, ahova kellett, ezzel kellő nyomatékot adva azok jelentésnek.

Az alma piros, a narancs meg rohadt és bűzös. Már rég nem narancssárga. Maximum a hányásom színe az, amikor ezekre a jellemtelen, szemforgató alakokra gondolok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.