Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Összeesküvés-elméletek, spekulációk, mellébeszélés, hárítás

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megint rátapintottak a lényegre, vagyis arra, hogyan kell a saját felelősségükről másra irányítani a szekta figyelmét. A tiltott pártfinanszírozás, most ez a(z egyik) vád a bukott baloldal ellen. Gulyás Gergely szerint „az ellenzék függetlensége nem biztosított, ezért indokolt a „dollárbaloldal” megnevezés.

Rendben. Akkor Orbánnál minimum a „rubelkeresztény” vagy a „konzervpárizsi” lenne a helytálló kifejezés. Februári sajtóhírek szerint 10 691 775 euro, azaz akkori árfolyamon 4,1 milliárd forint hitelt kapott Marine Le Pen az elnöki kampányára egy magyar banktól. Március elején kiderült az is, hogy melyiktől: az MKB-tól, alias Mészáros Lőrinc.

És ha ez nem elég, akkor lehetne sárga a Fidesz lobogója a sütőtökkrém leves színű helyett, mert a csekkeken való koldulás a hívektől is momentán tiltott finanszírozásnak ad táptalajt. Ezért: Sárga csekket is mellékelt Orbán Viktor ahhoz a levélhez, amelyet a Fidesz támogató kaptak meg a napokban. A párt elnöke az országgyűlési választásokra gyűjt pénzadományokat. Az ellenzék szerint azért felháborító a kormánypárt akciója, hiszen az állami média és a fideszes sajtóbirodalom már enélkül is több tízmilliárd forintot költ hasonló célra. A magánszemélyektől befolyt pénz sorsa pedig átláthatatlan.

A Fidesz teljesen átláthatatlanul kampányol az állami pénzekkel, azaz az adófizetők pénzéből. Évente 150 milliárd forintot költenek el így. A kormány kampányai egyértelműen a Fidesz kampányai. Ez pedig nem más, mint tiltott pártfinanszírozás.

Úgyhogy fokozhatnánk akár a sértődött nemzetikeresztények visítását azzal, hogy a vezérüket innentől kezdve hívjuk Dagobert Viktornak, vagy Scrooge úrnak, bár kétlem, hogy az ő romlott személyiségén tudna-e változtatni bármilyen szellem megjelenése a Karmelita kolostorban. Maximum azokat is kiszipolyozná, és jót röhögne a markába.

Szerintem hagyjuk azt a bizonyos ibolyát aludni, és foglalkozzon a tisztelt nemzeti kormány azzal, ami az ő feladata. Van mit behozni az elmúlt 12 év lemaradásból, és szerintem azon kéne gőzerővel pörögni, hogyan másszon ki a főméltóságos főispán úr abból a szarból, ahova az egész országot sikerült magával rántania. Itt és most nem az ország van a szégyenpadon, hanem csakis ő. Az ő gaztettei miatt nem kapjuk meg az uniós pénzeket. Azokat a pénzeket, amik úgy hiányoznak, mint egy falat 1000 forintos kenyér. Ha nem ezekből az uniós forrásokból, akkor miből óhajtja kibekkelni az előttünk álló válságot? Erre kurva kíváncsi lennék. A forint naponta szarja össze magát a dollárral és az euróval (stb.) szemben, még a beltenyészetileg unortodox Matolcsy kamatemelő bejelentésére sem erősödni, hanem gyengüli kezdett a nemzet valutája. Nagyon kevés lesz ide a szájkarate meg a másikra mutogatás. Bár aki ismeri ezt a törvényesen korrupt alakot, az tudhatja, hogy amikor baj van, mindig ezt csinálja. Olyan még nem volt ebben a turulszarban derékig közlekedő hazafias Orbanisztánban, hogy bármiért is vállalta volna a felelőséget. Soha. Még véletlenül sem. Összeesküvés-elméletek, spekulációk, mellébeszélés, hárítás. Ez megy az vérpopulista kormány fejének. Aki soha nem tud hibázni, vagy ha mégis, akkor ő mindig áldozat és nem elkövető. Az, hogy 27 tagországból csak és kizárólag minket hoz olyan kellemetlen helyzetbe, hogy egész Európa ujjal mutogat ránk, és külföldön úgy emlegetnek minket, hogy az szégyen. Nyilván Marcsi néni meg Jóska bácsi ebből nem érez semmit a sarki vegyes boltban, mert ők a megye határt sem nagyon hagyják el hosszú és viszontagságos életük során, de velük ellentétben vannak akik igen. Igazából a kormányinfók is ezeknek az embereknek szólnak, az ő szintjükön, és az ő megnyugtatásukra. A Gulyás-féle hazudozás, az újságírók és rajtuk keresztül a választók hülyének nézése szinte kötelező eleme ennek a tragikomédiának, amihez mindenki kénytelen asszisztálni. Mert a látszatot fenn kell tartani, a műsort minden alkalommal le kell nyomni, miszerint itt demokrácia és jogállam van.

És ezek után van arcuk dollárbaloldalazni, amikor a forint a dollárral szemben konkrétan soha nem látott mélységbe zuhant. Van pofájuk visszamutogatni, elmúltnyolcévezni, sorosozni és gyurcsányozni. Ennyi a válasz mindenre, meg most még bejött a képbe a gonosz USA is. A válaszok többnyire igen frappánsak és degradálóak, mert pofázásban nagymesterek, csak a tettek mezején valahogy soha nem látom ezt a bandát. Rogán kiürített magából megint egy varázsszót a keményen dolgozó kisembereknek, akik természetesen nem szankciópártiak, mint a bukott baloldal, élén Gyurcsánnyal, aki természetesen Soros kottájából játszik, miközben Gyurcsányné az Apró villából éppen a gonosz Brüsszellel szövetkezeik, hogy ne kapjuk meg a nekünk járó pénzeket. Mert a pénzek azok járnak, mert mi itt mindenki ellensége vagyunk, különben is a Nyugat az, aki lábon lőtte magát és ki akar baszni velünk. Lefordítom: a fél lábon ugráló és vérző, a fagyhalállal napi harcot vívó, elszegényedett és züllött Nyugat még ilyen szar állapotban is ki tud baszni velünk. Velünk, ahol olyan erős a gazdaság mint az Erős Pista, ahol nincs munkanélküliség, és mindenki úgy él, mint Marci Hevesen. Azért kurva kíváncsi leszek, ha esetleg mégsem érkeznek meg a várva várt eurókötegek, mit fog csinálni a mi Mágnás Miskánk ott fönt a Várban? 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.