Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az a tapintható kuss, ami a Karmelitából árad, egyszerűen lenyűgöző

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem adjuk fel a határvédelmet, és ragaszkodunk ahhoz, hogy az apa férfi, az anya nő, a gyermekeinket pedig hagyják békén. „Mi itt nem fogunk megfagyni télen. Ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya”. Ezt még tavaly novemberében adta elő az egyélőisten a Fidesz kongresszusán, természetesen itt már vadul kampányolt. Szerinte nyilvánvalóan nem, szerintem meg de. Ez idő tájt került kötött bojtos sapka az üzemanyagokra, és ekkor vezette be a hatósági árat a csirke farhátára is. Ezt csak a tényszerűség és történelmi hűség kedvéért írtam le, mert ezt szereti figyelmen kívül hagyni az Orbán csecsén logó populáció.

Ennek a frappáns kinyilatkoztatásnak a nem megfagyásra vonatkozó része igaz is volt az elmúlt télre, már csak azért is, mert a választások tavasszal voltak, így kénytelen volt betartani azt az ígéretét, amire az egész hazug kampánya épült. Mint tudjuk, időközben Vlagyimir barátja bekattant és február végén lerohanta Ukrajnát. Nagyobb pénzösszegben mernék fogadni arra, hogy a mi felcsúti kreatúránk tudott erről is, de mivel ő a titkok őrzője és a nagy manipulátor, ezért természetesen nem kötötte az orrunkra. Amúgy soha semmit, miért pont ezt osztotta volna meg velünk? Tehát a nagy rezsiharc pont akkora múlt ki, amikor a legjobban szükség lenne rá. Végül is több mint 10 éve megállás nélkül harcol, nem is csoda, hogy a döntő ütközetre elfogyott az erő. Ezek szerint a rezsi győzött, méghozzá az elmúlt napok hírei alapján kiütéssel. Közel egy hónapos Adriázást és zabálást követően hazaérkezett a nemzet vezetője, és miután emberi külsőt öltött magára, (borbély, manikűr, pedikűr) elhúzott Moszkvába a sleppjével, és elbúcsúztatta Gorbacsovot. Azóta kuss van. Mondjuk a moszkvai főhajtásról akkora mennyiségű fotót és videót pakolt fel a Facebook-oldalára, mintha a Spektrum televízió dokumentumfilmjéhez forgattak volna anyagot. 

Tehát. Miközben emberek tömkelege, nyugdíjasok, vállalkozók ezrei, közintézmények, önkormányzatok, tulajdonképpen mindenki azon aggódik, hogy akkor most mi a fasz lesz, a Karmelita influenszere erről a kérdésről kussol. Akkor vegyük át még egyszer. Németország kormánya brutális mennyiségű támogatást nyújt a polgárainak és a cégeknek, hogy ne fulladjanak bele ebbe a gazdasági helyzetbe, ugyanezt tették a Covid-19 járvány alatt is, ezzel szemben a mi megmentőnk a következő jótanácsot bírta belebüfizni a Kossuth rádió mikrofonjába, mielőtt elvonaglott nyaralni, hogy azt mondja: mindenki keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni a rezsit. Ennyi. Kurva egyszerű ez, hülyék. A villanyon 3-4-szeres, a gázon 7-10-szeres szorzó lépett érvénybe, tehát nem nehéz kiszámolni: keress minimum ötször annyit, mint eddig, és akkor nem fogsz megdögleni. Oszt’ jónapot. Mit nem lehet ezen érteni? A kórházakban majd kiosztják a tundrabugyikat, az önkormányzatokban majd mindenki ülhet síruhában – már ha van neki -, és gyertya mellett lehet aktákat tologatni, az iskolákban meg legfeljebb minden óra előtt tartanak egy testnevelés órát, hogy felmelegedjenek a lurkók. Minden csak nézőpont és hozzáállás kérdése.

És igen, erről a helyzetről valóban nem az Orbán nevű tehet, arról viszont igen, hogy mivel hazudta végig a választási kampányt, és egyebek mellett mivel nyerte meg a választást. Ezzel: R E Z S I C S Ö K K E N T É S! A szátokba, abba, ami tátva volt, amikor ez zsibbasztotta az agyatokat a békementtel egybekötött kampánybeszédében. Akkor most ki fog megfagyni a télen? A fritzek ott kint, akikről gondoskodik az államuk, vagy mi itt, akikre szarnak a Fidesz-KDNP kétharmados bátrai? Az a tapintható kuss, ami a Karmelitából árad, az a stratégiai nyugalom, amit egy tibeti szerzetes is megirigyelhetne a legmélyebb meditációja közepette, az a szívcsakrákat megtöltő keresztény áhítat, ami átjárja a nemzethy-keresztény döntéshozókat ebben a vészterhes időszakban, egész egyszerűen lenyűgöző. 

Most majd szerintem egyre többen fogják a mi doktorminiszterelnökünk édesanyját emlegetni, aki igaz magyar nőként világra hozta a mi messiásunkat, és elvezette az ezeréves magyarokat a Kánaánba. De szép is ez. Az apa férfi, az anya nő, a paradicsom piros, a gyerekek meg köszönik, jól elvannak. Aki esetleg majd értesül arról, hogy ott, arra, tőlünk balra, a rothadó nyugaton mikor születik meg az első gyermek, amit férfi hordott ki, az kérem, értesítsen, mindenképpen megírom majd. Nagyon kíváncsian várom, mi lesz a következő műsorszám, amivel erről a világot megrengető válságról el fogják terelni a nagyérdemű figyelmét. Gondolom, hogy lesz még vagy öt rezsiválságstáb. Vagy lehet, hogy leporolják Müller Cecíliát és kilökik az M1-re sportolási tanácsokat adni, hogyan tisztálkodjunk hipós ronggyal, lehetőleg víz használata nélkül, vagy hogyan aprítsuk fel a szekrénysort és tüzeljük el, ha már minden kötél szakad. Vagy hogyan csináljunk jégcsapból és hóból (már ha lesz) fürdővizet, és hogyan együnk sok nyers ételt, mert addig sem használjuk a gázrezsót. Lövésem sincs, miket fognak kitalálni, és mit fognak csinálni, de valamit muszáj lesz. Itt nem lesz elég a propaganda, mert fűteni, világítani, enni mindenkinek kell, ez nem csak az időseket veszélyezteti, mint a járvány, hanem a csecsemőtől az aggastyánig mindenkit. Nemtől és vallástól, politikai hovatartozástól és szexuális beállítottságtól függetlenül.

Hogy miért? Azért bazdmg, mert ezek tőlünk balra, a vadnyugaton lassan egy éve, de biztosan több mint fél éve készítik fel a polgárokat arra, hogy spórolni és takarékoskodni kell, mert másképpen nem nyerhetjük meg ezt a csatát az orosz zsarolóval szemben. Hogy valamit valamiért, és most mindenkinek oda kell figyelnie. Mert azok ott nem Vodafone-t vesznek a legnagyobb szareső közepette, hanem segítenek, akin tudnak, és együtt, összefogva néznek szembe a nehéz időkkel. Ez nálunk elképzelhetetlen, és szerintem ezért is fogunk beledögleni ebbe. Ki így, ki úgy.  

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.