Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Olcsóbb lenne, ha a hívők maguk csinálnának maguknak hívő gyereket, mint így, hogy óriási költséggel és igen kis hatékonysággal a mások gyerekeiből próbálnak hívőt gyúrni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Pont

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Pont most ne tessék jönni, Drága Jó Kelemen bácsi! Sok mindenért nem, de főleg a „kialakult értékrend miatt se”. A kend ártatlanságát itt hamar kikezdené az udvari intrika. Itten az úgynevezett írástudók körében mindennapos a pofára esés. Tudja, akik tudnak. Ráadásul a párt által föléjük rakott főnökük meg észreveszi. Azoknak kampec. És már zuhannak is a hivatali polcról. Különösen a nők, mert a Számvevő Szék szerint kivonják magukat a tenyésztésből azzal, hogy önszorgalomból okosodnak és a kinyílt csipájukkal messziről kifigyuzzák a közeledő vak komondort. Majd írok még erről, ha odajutok. 

Egyelőre legyen kendnek elég annyi, hogy a bölcs kormányunk rendőrállami oktatáspolitikájának köszönhetően a jövő magyar értelmisége ettől a tanévtől kezdve „64 hazai egyetemen tanulja a biztonságos esések technikáját”. Vagyis ha a gazdája jobboldali keresztény übermenschként bal lábbal kel fel és kirúgja, akkor a kiképzett magyar értelmiségi nem a Munka Törvénykönyvébe kapaszkodva esik pofára, hanem a Nemzeti Bank piros pettyes popójú jógaoktatójától elsajátított lazasággal lótuszülésben repül, és betérdel valamelyik kedvenc államegyházba, ahol illedelmesen, lehajtott fővel, bűnbánóan bibliát lapoz az állami normatíva négyszereséért.

Persze mondanom sem kell, hogy nekem nem erről kellene most sürgősen írnom. Hanem? Hanem arról, hogy kend a szememre veti, hogy évek óta mintha mindig ugyan azt írnám kendnek! És már megbocsájtson kend, de ezt én nagyon sérelmezem! Pont most, mikor a főkeresztény Szarvasölő szakszótára szerint „golyóérett” közmunkás stádiumban vagyok. Mondtam is a nagyinak. Ő meg vígasztalt, meg beszólt, hogy ne hisztizzek, ne lelkizzek. És dicsért is. Mondta, hogy hat évvel ezelőtt még írásjeleket se használtam. Most meg néha még kérdőjelet is. Nem kéne durciból pontot tenni a szolgálatom végére.

Sőt, mióta nem korlátoz az iskola a gondolkodásban, kifejezetten sokat okosodtam. Mondja. Ami árt a karrieremnek – mondom én -, mert a kegyelem kettes 8 általánosos túlképzettségem miatt én leszek az első, akit a látványosan felépített közmunka intézmény sunyi leépítése során kirúgnak. 

Pedig én ám nem ugyanazt írom 6 esztendő óta. Mert ami akkor kicsi volt, az most sokkal kisebb, a nagy meg mérhetetlenül nagyobb. A nemzeti vagyon el is tűnt, az államadósság megduplázódott (2019-ben 19 ezer, 2022-ben 42.106 milliárd). És már nem a Posta a legtöbb dolgozót foglalkoztató munkahely, hanem a pártegyházakból tálib módon mutálódott illiberális egyházi állam. És ahogy ezt suttyomban véghezvitték a KISZ ajánlással ingyen kommunista egyetemet végzett ateista ifjúkommunisták Európa közepén a XXI. században ez akkora csoda, hogy még a Jóistennek is tátva maradt a szája.

Bizony ám! A fehérfaj keveredés magyar mintapéldánya – akinek még a neve se magyar, ellentétben például a virtigli fajtatiszta, az ékmentes magyar nyelvet készségszinten ragozó és cifrázó magyar Deutsch vagy Bayer templomos lovagokkal – pedig addig üldözte az állami vagyonnal a keresztényeket, míg utol nem érte őket és pártmegbízatásból a nyakukba sózott egy rakás állami-, önkormányzati ingatlant szerte a világban. Ingyen. Természetesen a renoválás és a fenntartás költségeit meghagyva a bennszülött alattvalóknak. És a jómódban háttérhatalomként lapító egyházaknak a bölcsőtől a sírig adómentes extraprofitot termel a bennszülött alattvalók számolatlan hada. Főfoglalkozásban. Nemzeti hozzáadott érték termelés nélkül, ahogy a közgazdászok mondják, és az Isten se tudja, kinél landol a sok suska. 

Különösen a püspök sporttárs szívta meg nagyon, mert ő még ráadásul egy stadiont is kapott a közpénzből csicsásított üdülő ingatlanok mellé. És a baj nem jár egyedül. A szédületes vagyon rabságában sorvadozó narancskeresztesek kénytelenek a hit melléktermékeit tőzsdére vinni, és azzal a nagy szociális érzékenységükkel még arra is hajlandónak mutatkoznak, hogy a bebörtönzött szegényeket (nálunk a gazdagot be nem csukják, legfeljebb beköltözik a parkettásba) az egyházi uradalomban dolgoztassák. A „zsíros fogú” egyházfiknak a szegény Jóistenre már nem is maradt idejük, így azután az arcátlanul becsapott és kizsákmányolt nép emlegeti gyakrabban Istent, méghozzá eléggé illetlen szövegkörnyezetben. Amit az ateisták materialista meggyőződésből nem díjaznak, mondván; „Isten nevét a szádra hiába ne vedd!” , ami ökonomikusan összecseng a második parancsolattal.

Méghogy ugyanazt írom! Írtam én arról, hogy a szegény családok öleléséből kiragadott gyermekeket, a saját gyermeket a törvény előtt fel nem vállaló papok és apácák kezébe adta a kormány? Nem írtam! A pedofíliáról is csak egyszer. De akkor is csak az áldozatról, a szomszéd lányról. Mert az Isten szolgája elkövetőt áthelyezték Amerikába. Úgy beszélik, püspöknek. Vélhetően a hithű magyarság szaporítás céljából. Mert a Zsiga bácsi szerint a szaporasági kormánybiztosságból kiterebélyesedett naccsága is azért volt pitizni a pápa őszentségénél, hogy ugyan mán, ne vegye már olyan komolyan ezt a szüzességi mizériát. Olcsóbb lenne, ha a hívők maguk csinálnának maguknak hívő gyereket, mint így, hogy óriási költséggel és igen kis hatékonysággal a mások gyerekeiből próbálnak hívőt gyúrni, de inkább faragni a titkolt szexualitásuk miatt frusztrált és üldözési kényszeres pártrobotok.

És akkor most itt a pont. Bedobom a durcit! Szóval magamat ismétlem? Hát akkor ennyi volt!

Legyen meg a kend jó egészsége továbbra is. A nagyi üzeni, hogy a podagra miatt kevesebb húst, több zöldségfélét tessék fogyasztani. A tata üzenete hosszabb lenne, így aztán bele se kezdek. Kendék mindig is egy húron pendültek, és ha sorolnám, amit üzent, akkor az már tényleg ismétlés lenne és a végén még kendnek lenne igaza, ami természetesen kizárt, mert a nagyi is megmondta, hogy a nő és férfi közötti szóváltás fennforgása esetén mindig a férfié az utolsó szó: igenis!

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. szeptember 3.             

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.