Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Milyen ember az, akinek csak ellenfelei és ellenségei vannak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor még egy gondolatot a texasi produkcióról. Nem teljesen mindegy, hogy hányan voltak ennek a zavart fasisztoid, neonácoid dallamokat pengető minidiktátornak az előadásán? Nem teljesen mindegy, hogy a hazai lakájsajtó úgy adja elő, mintha legalábbis egy teltházas Puskás Aréna előtt ugatott volna ez a veszett eszét vesztett populista? Nem teljesen mindegy, hogy Havasi mit hazudozik arról, hogy ez a kiruccanás Orbánnak és kíséretének (helyesen: nekünk, adófizetőknek) állítólag semmibe nem került? Nem a lófaszt nem került. Mondjuk nekik konkrétan valószínűleg tényleg nem kellett zsebbe nyúlniuk, de hogy minket rendesen lehúztak, az biztos. Nem teljesen mindegy, hogy a helyszínen megjelent bértapsolók és füttyögő réti nyehőcék mennyire voltak elalélva ettől a szégyenteljes fröcsögéstől?

Teljesen mindegy. Ennek a műsornak egyetlen mondanivalója volt, ami nem más, mint hogy a fénylő csillag még mindig tűélesen ragyog az égbolton, és jöhet itt bármilyen természeti vagy anyagi kár, ő akkor is ott marad, ahol eddig volt, és onnan nem is óhajt távozni. Halálba nyerte magát, van 3 millió híve, aki még mindig nem fogta fel, hogy itt ősztől nemcsak a levelek fognak hullani a fáról, hanem az öt-tíz- húszezres bankók is a zsebekből Orbán bácsi zsebébe.

A hárommillió hívő nem fogja fel, hogy éppen most nyúzzák meg elevenen, hogy amikor tényleg meg kéne védenie a kormánynak a családokat és a vállalkozásokat az elszabaduló energiaáraktól, ezek akkor dobják a lovak közé a gyeplőt.

A hárommillió fanatikus még mindig azt hiszi, hogy ha esetleg nem lépi túl a havi fogyasztási limitet – ami körülbelül azt jelenti, hogy heti egy főzés, a lakásban legfeljebb 18 fokos hőmérséklet, és heti 4 fürdés, az is 40-es izzó mellett langyos vízben -, akkor ő már meg is van védve mindentől, a többi már nem az ő baja.

A hárommillió bálványimádó nem fogja fel, hogy a rezsicsökkentett árakat közel 1 millió háztartás nem tudta eddig sem fizetni, vajon majd a hétszer annyit hogyan fogja?

A hárommillió orránál fogva vezetett még mindig tapsikol, és mindenkit elküld a halál faszára, aki azt mondja a propagandával ellentétben, hogy kurva nagy bajok lesznek pár hónap múlva.

A hárommillió agysebésznek biztos nem olvastak a szülei esténként La Fontaine meséket.

A hárommillió Krüger- és Stockholm-szindrómás egyed most is annak örül, hogy negyedszerre is sikerült hatalomba röpítenie ezt a vérü(n)ket szívó kullancsot.

Következésképpen nyilvánvaló, hogy ennek a hárommilliónak zenél, ennek a tátott szájú népségnek adja elő a ki ha én nem macsót. Ennek a hárommillió vakhitű honfitársnak üzenném, hogy a bálványuk mostanra egyedül bolyong Európában a beteges ideológiájával, és a vállalhatatlan, minden kritikán aluli megnyilvánulásaival. Egy bűnözőhöz dörgölődzik Amerikában, Putyint élteti, Európában fel akarja támasztani a szélsőjobboldalt, és annak akar az élére állni. A lengyelek már nyíltan elhatárolódnak tőle, a saját pártcsaládja kiröhögi az EU-ban, ő meg beszól az demokrata adminisztrációnak abban az országban, ahol a demokraták éppen kormányon vannak, és nyíltan elítélik a személyét és a politikáját is.

Sehol nem szalonképes az ember, egy tahó, egy politikai bohóc, aki azt hiszi, tényező. Sajnos, vagy hála istennek, nem az. Szerintem érzi a vesztét, és minden mindegy alapon, feltett mindent egy lapra. Egy elszigetelt, megvetett országot csinált hazánkból Európa közepén. Megfosztott minket a fejlődés és a tudás lehetőségétől. Mindent ellopott és tönkretett. A nemzetrészeket egymás ellen fordította, és azt hazudja mindenhol, hogy mi magyarok összetartó népség vagyunk. Azt hazudja, hogy amit ő gondol, vagy tesz, azt gondolja ebben az országban mindenki. A mi hátunk mögé bújva nyilatkoztatja ki mindenhol a saját beteges gondolatait. Mindig másokat hibáztat, mindig másokat okol, ő soha semmiről nem tehet, csak a körülmények és az ellenség. Mert ellenség az van, szinte csak az van. Milyen ember az, akinek csak ellenfelei és ellenségei vannak? Milyen ember az, aki fél, aki testőrökkel veszi körül magát, és nem mer kimenni az emberek közé úgy, hogy azt hazudta Dallasban, hogy Budapest a legbiztonságosabb város Európában? Milyen ember az, aki magát antirasszista és elfogadó embernek titulálja, közben meg üldözi a melegeket, civileket, menekülteket, és a másképp gondolkodókat?

Csendben megjegyezném, hogy ha nem jött volna a járvány 2019-ben, akkor most a cigányok is fent lennének ezen a listán, most őket kéne főállásban utálni. Mert akkor éppen a gyöngyöspatai cigányok voltak a célkeresztben. Ja, meg az elítéltek és az őket képviselő ügyvédek. Szokás szerint a saját maguk által hozott törvény lábbal tiprása kíséretében. Mert a magyar büntetés-végrehajtási intézményekben annyira rosszak és embertelenek a körülmények, hogy a fogvatartottak jelentős része pereli az államot. Ilyenkor mi van? Nem a körülményeket teszik normálissá, hanem nekimennek azoknak, akik ezt szóvá teszik. Na ez az igazi orbáni populizmus. Ugyanez a helyzet a burkolt zsidózásával, Sorossal vagy a kerítéssel, amit a menekültek ellen húzott fel. Ő tényleg nem egy antiszemita, rasszista csávó. Á, dehogy. Ő egy elfogadó, toleráns, emberséges, igazságos államférfi. Felejthetetlen az az eset, amikor valami parádén bekapcsolva maradt a mikrofonja, midőn éppen katonák előtt menetelt, ez meg a kísérőjének tisztán hallatóan odanyögte: „Nincs köztük kövér, az a halálom, a pocakos tábornokok. Jól néznek ki a fiúk. „ Mondta ezt a sertésjelmezbe öltözött, kanos tsz-elnök. Beszarok. De tett már megjegyzést a tetovált rendőrökre is: „Egy tetovált volt, egyet láttam!” És ki tudja még kiket milyen jelzővel illet és aláz, ha éppen olyan a kedve. Aztán szapulja a melegeket is, miközben a saját kölkét elküldi katonának, nehogy szégyenben maradjon apuci.

Ez az ember egy frusztrált, kényszeres, rosszindulatú szar. Megmondom őszintén – most már így, hogy hazaette a fene, tökmindegy is -, de én annak drukkoltam, hátha elkezd niggerezni egy öblöset, csak úgy spontánul, amolyan orbánosan, olyan suttyó, kocsmai módon, ahogy szokta. Milyen szép lett volna, ha ezt egy fekete meghallotta volna. Istenem, mit nem adtam volna egy ilyen jelenetért. Mit nem…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.