Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor nagykabátban kell majd nézni a M1-en, hogy Gyurcsány meg Brüsszel meg Soros miatt nincs semmi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Annyira pontosan olyanra sikerült ez a választás utáni népi hátba szúrási produkció, hogy pontosabban nehéz lett volna előre megrajzolni. Igazi kuriózum, igazi magyaros, betyáros. Pontosan annyira, mint a kormány, annak fő- és mellékszereplői, stábtagjai, és úgy általában az orbáni szappanopera 13 éve tartó produkciójának életben tartói. A szemfényvesztők, az idegrendszerünk megfeszült húrjain hol lakodalmast, hol Wagner birodalmi zenéjét megszólaltató háttérmunkások. Akik valamennyien működtetik a harmadik birodalmat lassan megszégyenítő propagandát, akik alacsony habzáson mossák az agyakat, és poligráfokat átverő módon hazudoznak bele a magyar ugarba úgy, hogy azt természetesen maguk is elhiszik. Nyilván, hiszen ez a feladat, ezt várja el a mi neonáci szaremberünk, aki úgy forog a saját tengelye körül, mint egy ligeti körhinta. Nem számít, mit hazudott a választás előtt, nem számít, miképpen flegmáskodott az Európai Unió országaival, ahol már időben felkészítették a lakosságot a várható energiaválság következményeire. Amivel szemben itthon Bayertől Gajdicsig azon ment a kurvaanyázás, hogy ezek milyen csóró és hanyatló országok, bezzeg mi! Mert ugye kinek mit intézett a kormánya: azok ott szülhetnek férfiként, ellentétben velünk, akik itt nem fogunk megfagyni magyarként. Mi, magyarok. Mi, bazdmeg.

Közben azért a rendkívüli, kivételes kormányinfót gyorsan áttolták szombatra, ennek is volt egy gusztustalan fonákja. Mivel többnyire a cégek hétvégén nem dolgoznak, ezért a benzinárstop-csökkentést sunyiban, tetű módon le lehetett játszani ellenük. És persze a bejelentést is úgy időzítették, hogy például egy flottavezető még véletlenül se tudjon értesítést küldeni a kollegáinak, hogy gyorsan még tankoljanak tele, ha tudnak. Mert ezek ennyire gecik. Mert ezektől ennyi telik. Mert ezek magukból indulnak ki. Mert ezek az ezredik bőrt is lehúzzák bárkiről, ha kell. Teljes mértékben helytállónak tűnik a vicc, ami szombat óta nem vicc. Kormányinfó: – Tisztelt Gulyás miniszter úr, mikor vezetik be az intézkedéseket? – 10! – Mi tíz? Hónap? Vagy hét? Netán nap? – Nem! 10, 9, 8, 7,6, 5…

Ez a szint. És az a baj, hogy ez valójában egyáltalán nem vicc, hanem halálosan komoly. Közben a Zsebhitler meg elmegy nyaralgatni, gondolom titokban, a nem kormányzati, honvédségi saját használatra fenntartott különgépével, amit mi töltünk kerozinnal, és fizetjük annak minden levegőben és földön töltött percét, hogy a királyi valaga minél nagyobb kényelemben utazhasson A-ból B-be. És persze a pereputtyé is, hiszen vélhetően Anikó asszonyság és az egész Orbán-klán is felkerekedik a soros vakációjára. Ilyenkor persze nem érdekes a háborús vészhelyzet (vagy hogy a faszba hívják) meg a minden irányból megtámadtatás. Ilyenkor nem akarnak leigázni minket, meg földbe döngölni, az identitásunk és a magyarkodásunk is pihen ilyenkor egy kicsit. Meg Soros és Brüsszel sem indít rakétákat az országra, mert tiszteletben tartják (nem kultúránkat meg a munkahelyeinket) azt, hogy a zsebnáci elmegy borostát növeszteni. Fegyverszünet van ilyenkor, aztán ha esetleg a szükség úgy hozza, Peti vitéz majd jól megvédi a végeket, pár perc alatt bárhova eljut a kisebb Falconnal. Ha kell. Ha nem, akkor majd felveszi a főni telefonját, amit ráirányított, ameddig őfényessége kikapcsolódik és feltöltődik a fasz tudja hol. Aztán majd biztosan kapunk valami cuki puritán fotót, ahogy egy kiló kenyérrel a szőrös hóna alatt, borostásan, koszos talppal és egy lerúgott strandpapucsban integet a távolban eltűnő Lölönek és Andinak Szíjj László jachtján. Annyira romi, annyira cuki. Hát jó pihenést, miniszterelnök úr, magára fér! Aztán kenje be jól a habtestét, nehogy leégjen, mert még a végén nem engedik be az országba a határvadászok. Még összekeverik valami terrorista migránssal. Már csak az hiányozna. Még belegondolni is rossz.

Tehát ha másért nem is, Orbán távolléte miatt legalább lesz egy kis nyugtunk. De jó nekünk! Meg már úgyis mindegy. Mielőtt lelép, mint kurva a sezlonyról, gyorsan mindenkinek beadta a szájába a cumit, azt lehet szopogatni, ameddig ő sütteti a hasát. Aztán ahogy az lenni szokott, ennek sem lesz semmi következménye, sőt. Újra kiderül, hogy sokkal jobban imádják az emberek, mint valaha. A mazochista és Stockholm-szindrómás ország agyilag zokni populációja. A maga alá vizelés és szarás magasiskolája, a szerelmes pislogás és folyamatos elalélás netovábbja. A még eddig meg nem kapott rezsiszámlák és szerintem az októbertől ársapka nélküli benzin még nem baszta eléggé fejbe a hárommilliót. Majd fogja. Az a baj, hogy ezeknek annyira gyenge és lassú a felfogása, hogy mire észbe kapnak, már rég meg lettek szopatva. Mert azt hiszik, hogy rájuk nem vonatkozik, ami másra igen, hogy nekik milyen jó lesz. Aha.

Nem vagyok kárörvendő, senkinek nem akarok rosszat, de azért egy kicsit várom a pillanatot, amikor a vérfideszes majd szembesül a valósággal, amikor majd nem tudja megvenni a kaját, mert az árát kifizette fűtésre meg villanyra. Jó lenne látni, hogy fog állni az arca. Amikor pénz hiányában elmarad majd a karácsony. Amikor a törlesztőrészletek felkúsznak bő 20 százalékkal, amikor a kenyér 1500 forint lesz, amikor a benzin és minden más megfizethetetlen luxuscikk lesz ezeknek, amikor nagykabátban kell majd nézni a M1-en, hogy Gyurcsány meg Brüsszel meg Soros miatt nincs semmi. Amikor lebénul és megsemmisül ez a templom egere szegénységű ország, és azon belül is a megvásárolt IQ-bajnokok meg békemenetes szurkolók, akik ölre mennének ezért a despotáért. Akkor késő lesz, akkor már hiába az óbégatás. Akkor lehet majd mutogatni, meg kimaradni a háborúból, amiben benne sem vagyunk (!), meg világbékét vizionálni, mint egy szilikoncsoda a Miss Universen. Akkor majd lehet ajvékolni, és mentegetőzni, hogy én soha nem szavaztam ezekre. Dehogynem. Mert gyáva népnek nincs hazája, és ez nép tényleg megérett a pusztulásra.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.