Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Csak figyeljetek ispánok meg kegyelmes urak! A hülyének nézés kora lejárt, eljött a tettek ideje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kurva egyszerű a képlet. Orbánnak mennie kell. És ez most nem egy amolyan lelkes csatakiáltás, hanem az egyetlen megoldás arra, hogy épp bőrrel megússzuk azt, amit ezek a nyakunkba basztak. Pontosabban amit elloptak tőlünk, mind időben, mind pénzben. A kata kvázi gumicsont ehhez képest. A lényeg itt a brutális energia áremelés, amit – mint egy lókupec, aki a kancája seggére csap – úgy vágtak oda nekünk: nesztek, itt van, lehet oszlásnak indulni.

Aki kicsit számolt, az tudhatta, hogy amióta tényleg megemelkedtek az energiaárak, az egész rezsiátverést csak úgy tudják megtartani, ha a különbözetet kifizetik helyettünk, a mi pénzünkből. Tehát amit adók formájában befizetünk azt ide kompenzálták csak azért, hogy nehogy az állampolgár április 3-a előtt kiegyenesítse a kaszáját és levágja a fejüket. Sőt, mindenhol, ahol lehetett, előadták, hogy itt mindenkit megvédenek, és ha netán nem ők nyernek, akkor a baloldal, azaz Gyurcsány majd el is törli ezt. Hazudtak. Hazudtak, és ezt úgy tudom bizonyítani, hogy a feleségem üzlete májusig nem kapott villanyszámlát. Most már tudjuk, hogy nem véletlenül. A választásokig nem merték kiszámlázni azt, mert – írd és mondd – már ez év januárjától hétszeresére emelkedtek a villamosenergia árak. Akkor már kongott a vészharang. Első körben a kis vállalkozókat baszták ki a rendszerből, most meg a lakosság egy részét is.

Hogy baj lesz? Igen. Mi sem tudtuk addig, ameddig nem kaptuk meg a hétszeres villanyszámlát. Amikor majd az a család kapja meg, amelyik eddig mondjuk 15 000 forintot fizetett és most lesz helyette olyan 50-vagy 60 ezer, na az milyen érzés lesz? Elmondom. Akinek volt 2008-ban devizahitele, és ugye megduplázódott a törlesztőrészlete, és az földhöz baszott családokat, és sorra dőltek be a hitelek, na az egy leányálom lesz ehhez képest. És ez csak a villamos energia. Jön majd mellé a gáz és a benzin is. Konkrétan a magyar lakosság 70%-a fog padlót fogni. Nem kicsit, nagyon. Ezt nem lehet kigazdálkodni csak úgy, ha egyszerűen elzár otthon mindent mindenki. De ugyanez lesz igaz az összes vállalkozásra és cégre. Ez az ország annyira szegény, mint a templom kurva egere, és ha ez valóban így lesz, akkor az önkormányzatok akár a közvilágítást is lekapcsolhatják majd, mert egész egyszerűen nem fogják tudni fizetni a számlát. 2022 végére elérkezhetünk oda, hogy nem csak a fejekben, hanem az utcákon is a sötétség lesz az úr. Marad a gyertya, a fafűtés. Ami most jön, az a szó legszorosabb értelmében brutális lesz. Mivel Orbán minden hitelét elkártyázta Brüsszelben, van rá esély, hogy az uniós pénzek nem érkeznek akkor és akkora mennyiségben, ahogy reméli, ezért ebből nem tud kijönni. Ebből most nem.

Agonizálunk. Nem kicsit, nagyon. Ezt ez az Orbán nevű szar ember hozta össze nekünk. Ami most kiderült, ezerszer durvább, mint az a rohadt őszödi beszéd. Az ország kétharmada – nem az, amelyik negyedszerre nyert, hanem az, amelyik itt lakik – nem tud elmenni nyaralni. Az embereknek nincsenek megtakarításaik, egyik napról a másikra élnek, és rengetegen 400-500-600-700 eurónak megfelelő forintot keresnek. Európa zászlóshajóján, a kanyarban előző, illiberális, saját lábon álló csodaországban, ahol nem szorulunk a külföld segítségére. A kurva életbe azzal a cinikus, felsőbbrendű testőrök mögül ugatással, az ellenzék alázásával, rajtuk keresztül az ellenzéki szavazók 13 éve tartó szembeköpésével. Ez mesterien ment ennek a szélhámosnak. Hatvanpuszta, Felcsútland, Balaton, Tokaj-Hegyalja, budai Vár, mindent elloptatok, innen kell elkergetni titeket, és soha vissza nem engedni.

Ja és Feri! A Gyurcsány. Látom, nagyon készülődsz, szerintem nem kell, köszi! Írod, hogy te készen állsz a kormányzásra. Tényleg? Te már ezt egyszer eljátszottad és próbáltál hülyére venni minket, köszi, de ebből maradj ki most, ez nem a te bizniszed. Ezt majd lejátssza a nép Orbánnal, egy az egyben. Majd mi elvégezzük a piszkos munkát, amit nektek kellett volna, de nem jött össze, ti nagy demokraták. Gyávák vagytok szinte egytől egyig. Ti, a Facebook influenszerei. Csak az a baj, hogy még mindig nem ott kell legyőzni Orbánt, hanem a Parlamentben kellett volna. Nem síppal, dobbal, nádihegedűvel, hanem tettekkel. A Kunhalmik ajtónak csapódásából és a Varjúk fetrengéséből elég volt. Feri, tényleg azt hiszed, hogy ilyen egyszerű lesz? Hogy majd mi kiharcoljuk nektek a kormányrudat? Lófaszt! Jöjjenek a szakértők, akik értenek is a kormányzáshoz, és talán rendbe tudják rakni ezt az égig érő szarkupacot. Ti maradjatok ott, ahol eddig is jól elvoltatok, Feri. Most mi jövünk, a nép. Majd megmutatjuk, hogy kell egy diktátort elkergetni és elszámoltatni, csak figyeljetek!

Jól figyeljetek ispánok meg kegyelmes urak! A hülyének nézés kora lejárt, eljött a tettek ideje, és ebbe most nem fogtok belerondítani. És persze jó lenne, ha a Kutyapárt sem majálisozni meg legénybúcsút tartani járna ki az Erzsébet hídra, valami komolyabbat kéne villantani. Mert a fasiszta rendszer kiröhögi a puhány hippiket. A fasiszta rendszer csak a kemény és határozott szóból ért. Le kell bontani a Karmelitát a feje fölül, és a Dunáig kell kergetni ezt a népnyúzó despotát! Szerintetek Love Parade-et kell most tartani neves fellépőkkel, vagy oda kell baszni vasököllel? Aki fesztiválozni akar, az menjen a Szigetre, vagy ahova akar, most nem a bulizgatás ideje van, hanem a komolyságé. Már ha komolyan gondolja amit gondol az a sok ember, aki összegyűlt azért, hogy tiltakozzon. Mert ez így csak nevetségessé teszi a célt, és megöli az eszmét. Vagy keményen és határozottan, vagy sehogy. Ez inkább szánalmas és megmosolyogtató, mint rémisztő. Hiába kritikus a tömeg, ha csak a fű fogy és John Lennon karikatúrák szaladgálnak Mountain Bike-okon és röhögnek a kamerába.

Ennél több kell, sokkal több. Olyat kell most rúgni, hogy a szar is keresztbe álljon bennük, de eddig ez csak egy karnevál, egy jópofa Woodstock, semmi más. Most 10 körömmel fel kell szedni az utcakövet, és lángba kell borítani az utcákat, hogy figyeljenek ránk! Nem erőszak kell, mielőtt valaki félreértené, hanem meg kell mutatni a nép erejét. Annak a népnek az erejét, amelyik ha kell, és ha sehogy máshogy nem megy, elsöpri a fejére szaró népnyúzó maffiát. Orbánt és sleppjét Mészárostól Várkonyi Andreáig, Tiborcztól Szijjártó Péterig, az Orbán családtól az egész korrupt bagázsig. Kesztyűt fel, fogvédőt be, fejet fel, és irány előre! Valahogy így:

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.