Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Izzadva, vergődve, hazudva próbálják menteni a menthetőt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na kérem tisztelettel. Megérkezett a főméltóságos úrtól az idétlen magyarázkodás magyarázat. Természetesen az, amire mi, lipsi szarok számítottunk is. Stratégia nyugalomban leledzik a mi tökkirályunk, biztos nemrég hagyta abba az ultipartit, és gyorsan itt is betlizett egyet. Hangsúlyozom, nem a gondolkodó populációnak üzent, hanem a hárommillió ájultnak, akik visszatapsolták minden idők legsikeresebb 12 éve után. Nyugi van, nyilvánvalóan szárnyalunk, és a forint is csupán azért van a béka picsája alatt, mert háború van. Gondolom, a sok tátott szájúnak kiesett a cumi az arcából, és most gyorsan vissza kellett nekik tenni, és meg kellett simogatni a buksijukat. Amit látnak, netán a saját bőrükön éreznek, az valójában – mint mindig – most is a baloldal, Brüsszel és az Egyesült Államok szemétkedése, de ő erős kézzel fogja a gyeplőt, nem kell beszarni. Mint mindig, majd most is megvéd. Mindenkit. És különben is, ez még azért is van, mert mindenki összeesküdött ellenünk.

Mondjuk azon sem csodálkoznék, ha így lenne, mert aki nem bír magával, azt általában meg szokták regulázni. Még ha rohadtul megkésve is. De ez csak feltételezés, a tények alapján ott tartunk, hogy az ország – amely viszont nyakig benne van a böszme moszkvai haverja által indított különleges katonai hadműveletben – csak erősödik. Nem csak a megítélését illetően, de a nemzeti valutája haláltusája sem az, aminek látszik. Igaz, hogy még az ukrán hrivnya is erősödésnek indult, és nincs még egy olyan európai pénznem, ami ennyit romlott volna az elmúlt tíz évben, de pláne a háború kitörése óta, mint a forint, de ez nem számít.

Úgyhogy megint az van, hogy a vakhitű fidesztálib inkább benyalja a Karmelita urának dumáját, és mindenkit lehülyéz, ahelyett, hogy kivételesen használná azt a cuccot, ami a fejében lötyög, és úgy hívják, hogy AGY. De mivel fene tudja, hogy abból mennyi jutott neki, inkább benyalja a derékig érő hazug dumát, amivel őfényessége védi a védhetetlent. Mert ezeknek egyszerűen bármit be lehet adni, ezeknek bármit lehet mondani, akkor is azt hiszik el, amit emez mond nekik, ha nagyon haloványan, de azért dereng, hogy át vannak verve. 

Rohadjak meg, hogy ez a csávó földöntúli képességekkel rendelkezik, hiszen kvázi hálálkodnak neki a feltétlen hívei azért, aminek a töredékéért Gyurcsányt keresztre feszítették. Valami egészen szürreális, hogy emberek a saját nyomoruknak csápolnak, és fel sem tűnik nekik, hogy minden lassan dupla annyiba kerül, mint tavaly ilyenkor. Felfoghatatlan. Mert mi van azzal, aki bérből, nyugdíjból vagy közmunkából él? Meddig lehet ezt lenyomni a torkán? Még ha mi állnánk háborúban, akkor megérteném, de így? Egyszer azt mondja, energiaválság van, a következő mondatban meg azt, hogy de mi jól állunk, van mindenünk, ránk nem vonatkozik a szar. Egyáltalán meddig tudja a benzinen tartani a sapkát úgy, hogy ne az állam, vagyis ne az adófizetők fizessék a valódi ár és a mesterséges ár különbözetét? És a rezsi? Mert ugye ott is az van, hogy már mindenki kiesett a pixisből, a többi meg termelje ki, ahogy tudja a gáz, villany, stb. árát, oszt’ jónapot! Aztán itt van ez a megszorítás szó, amit központilag nem szabad kiejtenie egyetlen fideszes szolgának sem, mert a nagyságos úr tudja, kiválóan megtanulta, hogy ha ez elhangzana, akkor lenne itt nemulass. Ezért marad az összevissza hadova, amivel izzadva, vergődve, hazudva próbálják menteni a menthetőt.  

Aztán amikor már Matolcsyval vállvetve az egész pénzügyminisztérium bakot tart a forintnak, akkor nagy nehezen visszapriznicezték az árfolyamot 400 környékére. De meddig? Itt van az, amikor valaki nem tartalékol, hanem ellopja, elszórja azt a pénzt, ami most nincs. Meg nem is jön, köszönhetően a mi utcai harcosunknak, aki el volt foglalva azzal, hogy libernyákokat cipelt a hátán Felcsút és Brüsszel között, miközben arról szónokolt, hogy a mi gazdaságunk olyan stabil és erős, hogy a saját lábán is képes megállni, nem kell itt befosni. Marhára jól hangzó lózungok voltak ezek. Hasonlóan azokhoz, amelyekben ellenzékből anyázták az akkori kormányt, és Varga Mihály – jelenlegi főméltóságú pénzügyminiszter uraság, akkor közönséges képviselő volt akkoriban – az euró bevezetésének céldátumát kérte számon, ami akkoriban még számukra alapvetés volt. Ez 2004-ben volt, és 1 milliárd eurós évenkénti veszteséget hánytorgattak fel azért, mert a bevezetési céldátumot kitolták 2010-re. Atyaég, hol van az már? Pont azóta szopatnak minket, és valamiért azóta Varga Mihályka is amnéziába eshetett, mert 12 év kétharmados kormányzás után nemhogy céldátum nincs, hanem ott tartunk, hogy örülhetünk, ha nem megyünk csődbe. Pedig tényleg, becsszó, hogy az elmúlt száz év legsikeresebb kormányzása áll mögöttük. Tiszta szerencse. Vajon mi lett volna, ha netán nem az? Újra szekerekkel járnánk, és gyertyával világítanánk, mint a veszett, romlott Nyugaton? Az ember esze megáll. És ha ezt bárki számon meri kérni rajtuk, akkor az a válasz, hogy Gyurcsány meg a 12 éve elmúlt nyolc év. Meg Soros, meg Brüsszel. Az ember töke annyira tele van ezzel az infantilizált, rommá hülyített országgal, és ezzel a sötétséggel, ami mindent beborít, hogy azt elmondani nem lehet. És ez csak egy a millió probléma közül.

Meddig lehet ezt az elvakult embertömeget még hülyíteni? Meddig lehet ennek az országnak az értelmesebb felét hülyére venni? Meddig még, a kurva életbe? Minek kell itt még történnie, hogy felfogja az istenadta, hogy vágóhídra vitte az országot a fénylő csillag? Még egyszer leírom: nem azért nem jön pénz Brüsszelből, mert az apa férfi, az anya nő, a kormány meg ízléstelen homofóbiával küzd a pedofília ellen. A rendszerszintű lopás, a korrupció és a jogállamisági feltételek be nem tartása miatt nincs pénz. Orbánék nem hajlandóak transzparensen, becsületesen elszámolni az országnak járó uniós forrásokkal, de legalább hallani sem akarnak az európai ügyészséghez való csatlakozásról. Lehet itt mellet döngetni, meg keménykedni, de ameddig rá vagyunk utalva az uniós forrásokra, addig a szabály az szabály. Nyilván ha ezeket elfogadná, akkor nem tudna kedvére, a teljhatalmával visszaélve lopni, csalni, hazudni, és még az is lehet, hogy a fejére omlana a NER. Ezt nem kockáztathatja a tolvajok fejedelme, ezért inkább kitart a végsőkig. Baszottul kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a vége, de ahogy ismerem ezt a konok, csökönyös, hazug, fösvény szélhámost, a végsőkig el fog menni. Mi meg legfeljebb éhen halunk majd. De szép lesz!  

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.