Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem az a mocskos kitüntetés a szégyen. Ez a hazudva uszítás a szégyen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ameddig a büdösgyenge forint eldönti, hogy hol áll meg, vegyük át ezt még egyszer:

Az ukrajnai háború nyomán kibontakozó élelmiszerellátási válság „minden eddiginél nagyobb migrációs nyomást fog helyezni” Szerbiára és Magyarországra.

Brüsszel és a Soros-féle NGO-k a felelősek a veszteségekért, köztük most már emberek haláláért is, amiért támogatják a migrációt.

„Ez az utolsó utáni pillanat, hogy Brüsszel és a Soros György-féle NGO-k befejezzék a migráció biztatását és a migráció szervezését. Ez az utolsó utáni pillanat. Arra kérjük Brüsszelt és a Soros-féle NGO-kat, hogy ne biztassák a migránsokat, ne bujtsák fel őket bűncselekményekre, és ne bujtsák fel őket arra, hogy megsértsék országok, például Szerbia vagy Magyarország szuverenitását.”

Nem először hasít belém, hogy még jó, hogy nem én vagyok a külügyminiszter (se), mert ha ehhez az kellene, hogy ilyen, már 7 évvel ezelőtt is bornírtnak számító hazugságokat beszéljek a számmal azok is után is, hogy pártom és kormányom negyedszer is hugyosra nyerte magát egy választáson, akkor inkább felkötném magam. De nem vagyunk egyformák, nem vagyok Szijjártó Péter, és nem is cserélnék vele, még a luxusjachtos nyaralását sem irigylem.

Ellenben ezekben a kibontakozó gazdasági földbe csapódás előtti történelmi pillanatokban, amikor az országot elönti éppen az elmúlt tíz év orbánista gazdaságpolitikai bűneinek fekáliája (nem én találtam ki, hogy lejárassam az elmúlt ezer év legsikeresebb kormányát, Nagy Dumber Márton gazdaságfejlesztésért felelős miniszter adta írásba tegnap, hogy recesszióra kell készülni, pedig az volt az egyik leghangosabb fideszes választási hazugság ígéret, hogy mimagyarok kimaradunk a háborúból, minket nem érint az, amibe mások belefulladnak, csak jól kell szavazni) két nap után se tudom feledni ezt a fent idézett aberrációt, amely a sötét diktátorok vonatkozásában mindig a tisztelet talaján ácsorgó, nyugati-brüsszeli politikusok vonatkozásában mindig hisztérikus vicsorgó külügyminiszter száját elhagyta a minap, midőn Szerbiáig loholt, hogy végre teli pofával sorosmigránsendzsiózhasson egyet, mintha csak 2015-2016-ot vagy 2018 áprilisát írnánk, amikor a soros sorsdöntő választás előtti utolsó métereken Lázár János Bécsig futott rettegni egy egészségeset az Európába költözött migránspokoltól.

Nem tudok betelni azzal a gyalázattal, hogy megint nemhogy este köpik le azt, amit reggel mondtak, de ugyanazon gondolati egységben mondanak olyan szürreális, ellentmondásos, dühítő marhaságokat, hogy a tükör is összetörne, ha egyáltalán belenéznének egy-egy ilyen után. Szóval a szabadkai erdőben szombaton történt, bevándorlók közötti összecsapás váratlanul jött, ámde politikai haszonszerzési, meg kormányzási összefosási okokból pöpecül meglovagolható tényállásán felbuzdulva égetett el megint egy rakás kerozint a harcias toporzékolóminiszter, hogy a szomszédos országból megüzenje: ezek kvázi nem emberek, nincsenek jogaik (szó szerint: „A migránsok egyre agresszívebbek, egyre erőszakosabbak. A migránsok felfegyverkeznek, és most már ezeket a fegyvereiket használják is. Világossá kell tenni, hogy itt semmiféle emberi jogi kérdésről nincs szó, ez pusztán biztonsági kérdés”). Azt már legalább hét éve tudjuk, hogy az emberi jogok ócska handabandák, úgyhogy azokkal magukra valamit is adó kereszténynemzetiek nem foglalkoznak, ezen lendüljünk is túl.

A többin azonban ne, különös tekintettel arra, hogy Szijjártó hétfői hazudva uszításának szánalmasan megkésett visszhangjaként tegnap megérkezett a Fidesz súlytalanná súlytalanodott európai parlamenti képviselőcsoportjának kísértetiesen hasonló, feldúlt közleménye arról, hogy a spanyol-marokkói határon történt múlt hétvégi halálesetekért a bevándorláspárt politikusokat, NGO-kat és a nyílt társadalom más szószólóit terheli a politikai felelősség, amiért évek óta ösztönzik az Európába irányuló illegális migrációt. Jó, hát be is baszna, ha azért tördelnék a kezüket a spanyol-marokkói határon történtek helyett Deutschék és Hidvégiék, hogy miként csúszik le – az áldásos fideszes aranykor eredményeként – minden gazdasági mutató szerint Magyarország Afrika-alsó szintjére, de ilyet nem lehet elvárni minden idők legnagyobb politikai szélhámosaitól. A kommunikációs kormányzás vergődése viszont szépen átjön ebből a két hőbörgésből: halvány fogalmuk nincs, hogy miképp tudnának kimászni a gazdasági összeomlás dögkútjából, úgyhogy folytatják. A primitív migránsozás sokadik felvonásával.

Akár annak árán is, hogy a zseniális toporzékolási miniszter azt állítja ugyanabban a felhördülésben, hogy a világ legbefolyásosabb Soros-ügynöke Vlagyimir Putyin. Mert ha 1) minden idők legnagyobb migrációs nyomása Vlagyimir háborújának következménye, és 2) Soros szervezi a migrációt, akkor a moszkvai diktátor egyértelműen Soros-ügynök. Ezt állítja Szijjártó ebben a sokadik gusztustalan kirohanásában, amiben nyilván nem ezt akarja állítani. Holott már az is magyarázatra szorulna, hogy mi dolga van neki egy másik ország területén történt incidens kapcsán egy másik (bár szintén oroszbarát) ország területén? Mi köze Szijjártónak ahhoz, hogy Szerbiában egy afgán és egy pakisztáni csoport támadt egymásra, mert át akarják venni egymástól azt a területet, amit az embercsempészek uralnak (via Origo)? De ha már odacsörtetett, hogy bizonyítékok nélkül vádaskodva brüsszelezhessen egy ordasat, két nap után is érdekelne, hogy miután szerb oldalon történt az atrocitás, számonkérte a szerb határőrségen, rendfenntartó erőkön és egyéb hatóságokon, hogy kerültek ezek a fegyveres migránsok a magyar határ közelébe, vagy a lónak a faszát? Két nap után is érdekelne, hogy mielőtt felöklendezte és megüzente, és felszólította és világossá tette, Soros, az NGO-k és Brüsszel tehet a Szerbiában uralkodó állapotokról, feltette magának a kérdést, hogy és a drága Putyin-bérenc szerb elvtársak miért nem küldik vissza a felfegyverzett migránsokat oda, ahonnan jöttek, miért nem képesek megakadályozni, hogy azok szerb oldalról támadják az egyébként áthatolhatatlan, egész Európát védő csirkehálót? A szerb cinkostársaknak feltette ezeket a kínzó kérdéseket?

És ha nem tette fel, akkor hol vannak a bizonyítékok arra, hogy Brüsszel, Soros és az NGO-k szervezik a migrációt? Hol vannak a bizonyítékok arra, hogy Brüsszel törvénysértésre bíztat kit? Pontosan mely NGO-k és hogyan bíztatnak bárkit a törvények megsértésére? Hogy jöhettek át ezek a bevándorlók Szerbián úgy, hogy a szabadkai ábra szerint valószínűleg semmilyen ellenőrzésen nem estek át? Szijjártó Péter miért nem a hozzá hasonlóan Putyint szolgáló szerb haverjaira borítja rá az asztalt ezek után? Mi lenne, ha az ordítva, hazudva uszítás és szűkölő nyavalygás helyett, életében először Szijjártó Péter tököt növesztene, nem úgy viselkedne, mint egy hisztérikus, sértett, személyiségzavaros óvodás, és beszólna a moszkvai kitüntetőjének, hogy ne akadályozza az ukrán gabonaszállítmányok exportját, hogy fejezze be az agyatlan rombolását, mert a migrációt az éhezés indítja el, nem egy 92 éves aggastyán? Mi lenne, ha legalább ilyen ínséges időkben nem a háztáji szondák szerint hazudoznának összevissza csak azért, mert még mindig van egy szemmel látható, szellemileg árvízkárosult tömeg, amelyik ezekre a nettó disznóságokra rezonál. Amelyik úgy tudja, hogy Ukrajna támadta meg Putyint, aki szegény ártatlan, és csak védekezik.

Mi lenne, ha egy ilyen nehéz helyzetben, aminek részben ők az előidézői, kivételesen felnőttnek néznék a magyarokat, és nem hazudnák bele a pofájukba, hogy Sorosbrüsszel támogatja a migrációt. Nem. Ahogy 5-6 évvel ezelőtt, úgy most is Vlagyimir Putyin a felelős minden veszteségért, aki bizonyíthatóan évek óta bevándorlókkal akarja elárasztani az EU-t, nyomás alá akarja helyezni az EU-t, gyengíteni, szétverni akarja az EU-t, Szijjártó Péter, Orbán Viktor és az ő szerb barátaik meg tűzön-vízen át kitartanak mellette. Ő bombázott civileket Szíriában, ahogy most Ukrajnában bombáz, ő szállította a belarusz-lengyel határra is a menekülteket, mert a káoszteremtéssel akarta destabilizálni Európát. Ahogy pár éve, úgy most is. Miatta perzselődik fel most a világ élelmiszerpiaca, a világot átszövő és minden idők migrációs hullámát elindító élelmiszerválság az ő műve. Nem az a szégyen, hogy ennek a szörnyetegnek a kitüntetését nem sikerült visszaküldeni Dunakesziről Moszkvába, ez az ordítva, hazudva uszítás a szégyen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.