Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megint igaza lett a drágaszép miniszterelnök úrnak, Magyarország gazdasága húzza az egész uniót

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt, némi esővel és enyhülettel! Tegnap megint győztünk, délelőtt elérte az euro árfolyama a 405 forintot! Aztán pedig meghaladta. Délután a 407 forintot is. 408. 409… De ez nem fontos, mert Magyarországon forint van, heheheee! És rezsicsökkentés is van, senki ne mondja, hogy van még a világon egy olyan kormány, mint a mi drágaszépkeresztény miniszterelnökünk, aki gondoskodik az óccsó gázról és az óccsó benzinről!

Az Orbán-kormány havonta százmilliárdokat fizet a „rezsicsökkentés” látszatának fenntartásáért a felárral dolgozó Moszkvának

Tessék, hát nem ott van, hogy azt a kormány fizeti? De! A mi jó kormányunk. Helyettünk. Zsebből. Megmondta a közülünkvaló falusi tökfutár is, hogy az óccsó gáz Putyintól jön, és tessék! Igaza van neki? Simán, jóhogy. És szeret minket a Kormány Viktor. Hát hiszen évente akkor 1200 milliárdot tesz hozzá a mi családbarát, nemzetvédő kormányunk csak a gázhoz, és akkor még hol az olaj és az üzemanyag? Ugyehogy ugye? Azt meg miért is értené a hígagyú proletár, hogy a kormánynak nincs pénze, honnan a faszból is lenne. Azt főleg nem érti, hogy ezt is ő fizeti, konkrétan akinek soha be sem volt vezetve a lakásába a gáz, az is fizeti, mert abból a pénzből nem lesz útfelújítás, szociális ellátás, idősotthoni férőhely, színház, könyvtár, normális oktatás, becsületes nyugdíj, béremelés.

Amúgy pedig nem kell annyira parázni az olaj és a gáz ára miatt, mert ha bevág a recesszió, nem fog annyi kelleni, mert maga alá szarik minden gazdaság, a háztartásokkal egyetemben, aztán egyből nem akarunk sem lépegető exkavátort vásárolni, sem röpködni, sem autózni. Mi szokott történni olyankor, ha van cucc a piacon, de elfogytak a vevők? Pontosan. Jön az árzuhanás. Szóval kitartás, jó lesz ez nekünk. Mire halomra döglünk – vagy megesszük egymást, mert van az a pont, amikor a szomszéd is ínycsiklandónak tűnik -, már nem kell a drága üzemanyagtól rettegni, az olcsót sem fogjuk tudni megvenni. Na, akkor fog jól jönni az a néhány millió forint, amit ott dugdosunk a párnacihában, de Matolcsy György és fürkészei minden évben meglelik. Ha jól emlékszem, tavaly ez a megtakarítás meghaladta fejenként a 4 millió forintot. Ami azt jelenti, hogy egy négyfős háztartásban 16,5 millió forint van a matracban, dunsztosban, nemtomhol. Na, azt kell előkapni szépen, abból ki lehet majd húzni addig, ameddig rendeződnek a dolgok.

Mert persze a dolgok természete az, hogy rendeződnek maguktól, addig csak az a feladata a kormánynak, hogy elszórakoztassa a nagyérdeműt. Ehhez remek komikusok állnak rendelkezésre, mint például Nagy Márton, akit ezidáig csúnya módon rejtegetett előlünk Matolcsy György, de mostanra közkincs lett. Milyen kár lett volna, ha nem így történik. Akkor soha a büdös életben nem tudtuk volna meg, hogy az egy természetes közgazdasági jelenség, hogy háborús országokkal határos országokban magasabb az infláció, mint attól távolabb. Ezért szívás Magyarországon élni. Amikor a rohadék Nyugat döglődik, azt is mi szívjuk meg, amikor a német autóipar köhög, attól is nekünk lesz tüdőgyulladásunk, és még a paradicsom ára is attól megy fel, hogy Putyin nem százas. Tényleg, már kezdek aggódni az orosz elnök egészségi állapota miatt, az Index napok óta nem fedezett fel nála sem végbélrákot, sem agydaganatot, sem méhen kívüli terhességet.

Szóval az euro a forintnak köszönhetően erősödik, Magyarország a maga módján így segíti az Európai Uniót. Fogadok, erre kevesen gondoltak, pedig az van benne, hogy a Nyugat és az unió csak döglődik és pusztul, a legjobban a keresztények szenvednek, és hogy nekik jobb legyen, agyafúrt módon mi önfeláldozó módon megtámogatjuk a fizetőeszközüket. A magyar gazdaság kibírja, mert erős, mint a bivaly, száguld az autópályán és kanyarban előz tolatva. Megint igaza lett a drágaszép miniszterelnök úrnak, Magyarország gazdasága húzza az egész uniót. Ezért van az, hogy a pedagógusoknak nem nagyon kell bért emelni, mert úgysem fognak kilépni. Hová is mennének ebben a szar gazdasági helyzetben, ami szárnyal? Ezt Maruzsa Zoltán mondta, bár nem pont így, a szárnyalás részt kihagyta.

Azt most tudtam meg egy interjúból, hogy a kicsi Kövér Lacika rajzfilmrajzoló akart lenni, mert gyerekkorában állandóan a Foxi Maxit nézte ő. Végül mégsem lett rajzfilmrajzoló a többi rajzfilmrajzoló legnagyobb szerencséjére, mert szerintem már kiirtotta volna a Disney stúdió összes munkatársát, mert a buzi karakterekkel be akarnak szivárogni az ártatlan gyermekek tudatalattijába, hogy ott patát növesszenek. Vagy hasonló. Mert a világot behálózza a gonosz,

ami ma a világban „progressziónak” becézi magát, nem egy ideológiai mozgalom vagy politikai oldal. Ezek sátánisták. Minden, ami a világban valaha gonosz volt, történelmi koronként újabb és újabb formát öltve visszatér: most éppen általuk.

Ezt az immár Kövér László elvtársbácsivá paranoizálódott egyes számú párttagkönyves mondta bele a Mandinerbe. Aki olvasta a Ragyogást, az fel tudja simán állítani a diagnózist. És véletlenül sem az lesz a végkövetkeztetés, hogy a házelnöknek szép a bajusza. És mi ebben az országban élünk. Már ameddig be nem vezetik a baloslibsikre kötelező aktív eutanáziát. Csodaország.

Jó ébredezést, szép napot, fideszmentes délutánt kívánok mindenkinek! A végén egy pihentető alvással és valódi ébredéssel. Előtte azért mi majd jövünk a szokásos beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.