Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Majd vége lesz ennek, ha a miniszterek elnökének sikerül végre elsütni a spárgatököt, és megnyerni a békét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Úgy tűnik, a háború sem tudja résmentesen lefedni a pártállami gazemberségeket, olyan mértékben sikerült lepusztítani az országot minden szempontból, hogy már nem takargatható tovább a rongyos szőnyeggel. Úgyhogy előkapta a propaganda a többször is remekül működő migránskártyát, és bedobták a közösbe. Mintha nem lenne az alapvetően is paranoid, rettegő, gyűlölködő, lebutított országnak elég baja, a saját kormánya terjeszti a frászt hosszú évek óta. Hol a migránsok akarják elvenni a munkát, hol Soros foglalná el az országot, hol a gyerekekre fenekednek a nőnek öltözött férfiak, hol nem akarnak gyereket szülni a férfinak öltözött nők, amitől kihal a nemzet, hol háborúba akarják taszajtani, kivéreztetni, lemészárolni a fiatalokat. Ezekhez képest szinte smafu, hogy az ellenség el akarja venni a nyugdíjakat, huszonszázszorosára akarja emelni az árakat, azt akarja, hogy a dicső mimagyarok ne fürödjenek, ne igyanak és ne járjanak autóval, és télen sötétben fagyjanak meg. Úgyhogy legszebb ideje annak, hogy Szijjártó Péter vezetésével beinduljon a huhogókórus éhínségről és minden irányból özönlő migránsokról. Ezektől kizárólag csak úgy lehet megvédeni az országot, ha kurvasok pénzt sikerül költeni a határvédelemre és honvédelemre, amivel nem is lenne akkora baj, ha tényleg arra költenék. De tudtommal a határőrök fizetése – pontosabban akiket kizavarnak a határra őrködni – nem annyira versenyképes (egy multiban dolgozó árufeltöltőhöz képest, nem a külügyminiszter fizetéséhez képest), az emberi élethez szükséges feltételek nem mindenhol vannak meg, a hadsereg büdzséjéből vettük az Orbánt, Novákot, Szijjártót fuvarozó gépeket, ahogy a fenntartásuk is onnan történik, és a NER-lovagok már régen rátelepedtek a honvédelem költségkeretére (bárhogyan hívják hivatalosan) akkor is, ha egymásnak passzolják át papíron a cégeiket. Ez a hosszabb verzió. A rövidebb az, hogy fosnak és lopnak az elvtársak.

Ha már a hazudozás és gazemberség! Palkovics László, aki technológiai miniszterként vonul be a magyar-, valamint a világtörténelembe arról mesélt, hogy ne aggódjunk, van itten víz dögivel, a vízhiányt a településeken technológiai problémák okozzák. Eszemfaszom megáll! Hiszen eddig is tudtuk, hogy van víz, csak nem jut el a háztartásokba. Az oka pediglen nem az, hogy így akarta Isten, hanem az, hogy az elvtásak mohóságukban basztak pénzt fordítani a fejlesztésekre. Ők döngetik a rezsicsökkentéssel a horpadt mellkasukat, ilyenkor pedig jönnek csőstül, és felszólítják a csutkára kivéreztetett szolgáltatót, hogy szolgáltasson. És még ahhoz is van pofájuk, hogy az elbaszott országlásuk áldozatainak nyomorából politikai tőkét kovácsoljanak. Csimpaszkodnak a lajtoskocsikba és diadalmasan viszik a vizet az embereknek ahelyett, hogy elvégezték volna becsülettel a munkájukat a parlamentben, verték volna az asztalt mindaddig, ameddig templomok és stadionok helyett vízvezetékek és tárolók épülnek.

Tegnap volt az a nap, amikor megcsodálhattuk Orbán Viktor utcán cipelt tökét, és Nagy István agrárminiszter kurvaszőrös, minden gusztustól mentes lábát. Esküszöm, egyik sem érdekelt volna, ha nem tolják bele az arcomba, akkor is hasogatna a fejem.

Nagyon fontos, hogy a NATO egy 360 fokos látásmódot kövessen.

Ezt nem én mondom, hanem Szijjártó Péter, és aki nem érti, az ne önmagában keresse a hibát. Tényleg nincs semmi értelme. 360 fokban legfeljebb Németh Szilárd kerti macskabaglyai tudnak leskelődni, de azok sem azért, mert ez egy létező látásmód, hanem mert körbe tudják forgatni a fejüket. A NATO aligha tud ilyen kunsztot, ehhez olyan rugalmas gerinc kell, amire csak hosszas fideszességgel lehet szert tenni. Értem én, mit akart VOLNA mondani minden idők legfantasztikusabb magyar külügyminisztere, de nem azt mondta.

Ameddig a miniszterek elnöke saját termésű tököket cipel egy műanyag ládában a közúton, addig Varga Judit átvette tőle a békegalamb hálás szerepkörét, mert a néphülyítés nem állhat meg egy pillanatra sem. Olyan, mint a cápa. Mindig mozgásban kell lennie, ha megáll, megfullad. Az igazságügyi miniszter többnyire virtuális kék plakátokkal operál – vagyis nyilván nem ő, ahhoz túl drága az ideje (nekünk), hanem azok, akiket ezért fizetnek a mi adónkból -, melyeken eldalolja, Magyarország világbékét akar, lehetőleg máma még. Hogy egy kicsit közelebb kerüljön a felszántott magyar néplélekhez, betolja a pereputtyot is, mert valamelyik gyereke valahányéves lett, és ezt egy országnak kell ünnepelnie, az közelebb hozza egymáshoz a híveket. Hát én nem tudom, szerintem akinek van gyereke, az is minden évben lesz valahány éves, csak nem mindenkinek jut eszébe ezt a családi pillanatot nyilvánossá tenni. Varga gyerekei néhány év múlva biztosan hálásak lesznek azért, mert az anyjuk országosan ismertté tette őket. Ha akkor már nem jelent előnyt anyu feje, akkor is.

Állítólag már csak a mai napot kell túléni valahogy, aztán jön az enyhület. Aki nagyon szenved, az gondoljon arra, hogy a magyar forint már hétfő hajnalban szárnyra kapott, ötkor 400 fölött volt. Most izgulhatunk, Matolcsy mi szépet talál ki, hogy megfékezze a pénzromlást. Már tényleg nem sok kell hozzá, hogy a kamatok elérjék az átkos Gyurcsány-kori kamatokat, onnan a határ már csak a csillagos ég. Az infláció is jól tartja magát, tehát lényegében dübörögve száguldunk és hasítunk. De majd vége lesz ennek, ha a miniszterek elnökének sikerül végre elsütni a spárgatököt, és megnyerni a békét. Akkor aztán nem lesz háborús infláció és háborús pénzromlás, hanem békés infláció, és békés pénzromlás lesz. Mindjárt más. Jó ébredezést, szép napot mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.