Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A nagyköveteket trenírozó Tajtékzó Tarajos lehet, hogy magához rendeli, és meginti a magyar kormány budapesti nagykövetét

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Pünkösd

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Bizalom, szeretet és önzetlenség, zártkapu és kirekesztés. A bérmigráns vezette négerrel színesített nemzeti tizenegy 1 : 0 – ra megütötte brexitéket, és idehaza kereszténymimagyarosan tanúi vagyunk a Szentlélek és a közpénzek kiáradásának. 3 ezer templom és 130 milliárd forint tiszta nyereség + 35.000 rasszista idomítás alatt álló füttyös gyerek; a jövő zálogai. Ilyet még a Jóisten se látott. A Hitlerjugendet egy évszázada (1922.03.19) alapító Gustav Adolf von Lenk munkája nem volt hiábavaló. Még 2Rule szerkóban sem voltak a kölykök, de már „retteg tőlük a kontinens”.  

Spiccen vagyunk. Az EU is kussol. Mégis marasztalom kendet. Az hagyján, hogy a közpénzben feredőző államegyház az uralkodónk szülinapi megünneplésének lázában misebort küldött az ukránoknak az orosz rakéták ellen. (Bezzeg a dicső múltban az anyudédipapáék szuronyroham előtt fél liter pálinkát kaptak fejenként, amikor keresztény küldetésből eredően Boszniában a muszlim bosnyákokat kellett irtaniuk. És a pálinka köztudottan jobban fertőtlenít a bornál.) De ettől még jöhetne kend.

Hanem a Póriasné altatós naccsága biznisze miatt ne tessék jönni. És tessék most kivételesen közfeladatnak tekinteni az ottani időzést. Mert mostantól kezdve kend személyében testileg a magyar vérvonal őrzője, DNS és genetikai trezor, nem csak básbug (az se semmi titulus). 

Az történt ugyanis, hogy Árpád apánk csapolt vérét eladta ez a menyecske a csúnya multiknak. Sunyiba?  Ez egyáltalán nem biztos. Az ura nélkül nem merné. A Pórias is elég nagy seftes. Biztos emlékszik, milyen jogszerűen hurcolkodott fel a várba a gazdája után. Benne vannak ezek mind, falkástól. Még az is lehet, hogy a várnépnek kiadta az uralkodó parancsba, hogy a mimagyarkeresztényvéradással módosítsuk a libsi multikat. Mert az ereikben lüktető mélymagyarkeresztény vértől ezek nem csak térdre hullanak, mint a magyar ellenzéki pártok, hanem rögvest hasra is esnek az Isten AJÁNDÉKA FÁKLYA előtt, aki a narancsos időszámítás pirkadván szovjetellenes liberálislendülettel a Nagy Imre koporsóján dobbantva fölénk emelkedett, hogy most oroszbarátként kereszténymódon visszavágja a magyar nemzetet a XIII századi feudalizmusba, hogy jobban nőjön. Tudja kend; 800 éves az Aranybulla, és a proliknak is kuss, nem csak az EU–nak, meg az ukránoknak!

Ámbár. Lehet némi problem. Majd látjuk. A nagyköveteket trenírozó Tajtékzó Tarajos lehet, hogy magához rendeli, és meginti a magyar kormány budapesti nagykövetét, mert a vallási vezetők védelme elvi kérdés, márpedig az Iványi Gábort nagyon vegzálják Pesten. Mert nem gazdag a csórikám, és még KGB-s se volt. Márpedig tudnivaló, hogy a nagyhatalmak packáznak, és a nemzet fennmaradásához gigászi teljesítményű nemzetvezetők szükségeltetnek. Mindenki tudja, hogy Sztálin legjobb tanítványa Rákosi volt, akinek kisnyilasokból verbuválódott élcsapata úgy leszámolt a burzsujokkal, mint a Prónay különítményesei a prolikkal. (És csak hogy tudja, a kisnyilasok mára megnőttek, és a japánok rokonai lettek a fukusimai tonhaltól.)

És ugye itt van a történelmi folytonosság, a példa, mert „mi vagyunk Európa jövője”! A magyar sajtóra fényes nappal, a művelt világ szeme láttára beköszöntött „hosszú kések éjszakája”, és az Alaptörvény tízedik módosítása után senkinek nincs kétsége, hogy Gruppenfhürerünk kinek a forgatókönyve alapján rendezi a budavári játékokat „csak egyszer kell törvényesen nyerni. Utána már mi csináljuk a törvényt” mondta, amikor az „ő harca” volt hajdan az akkori Soros és társai ellen.

Mostan egyébként is narancskeresztes buli van; kárpótlásünnepség. Tudja; mimagyarok a vereségeinket szoktuk megünnepelni. (Parlament 1990.06.04. A tragikus trianoni béke 70. évfordulója. Egyperces néma felállás. A Fidesz képviselői kivonulnak.) Most bevonulnak szenteltvizes síppal, dobbal, nádi hegedűvel, tartozás letudva, Nagymagyartérkép háttérrel. 

Nem addig a’! A Zsiga bá’ szerint. Az ellopott nemzeti vagyonnal is lógnak. Évszázadok alatt megszoktuk az országon átvonuló keresztes hadak dúlását. Ebben nincs újdonság. Az se újság – a papokról kend is írta – „a henyélés és a sok jószág megrontá őket, és mindenféle mértéktelenségben elmerülének”, csakhogy ezek hivalkodóbban és önteltebben teszik, mint valaha tették elődeik. Ne csodálkozzunk, hogy a sok bűzlő hamis próféta miatt innen még a Szentlélek is kiárad, és apostolok hiányában néhány magányos egyházfi, és a bennszülött magyarság szenved mártíriumot az igaz hit védelmében, az állam által ateizmusra kényszerítve. (Mert a sok sunyi, álszent pojáca nyálán a Teremtő felé államhatalmi eszközökkel terelt, és elszegényített/butított halandók elcsúsznak. és meg sem állnak a felvilágosodás szilárd talajáig.) 

És a Szentlélek, valamint a nemzeti vagyon kiáramlása mellé – a magyaros hármas egység jegyében – felzárkóztak az elnyomás és kizsákmányolás igája alól kiszabadult bennszülött alattvalók is.  Az elmúlt 12 esztendőben csaknem 1 millió magyar munkavállaló fizetése emelkedett uniós szintre. A többiek itthon maradtak.

Bütyökfalva, 2022. június 7.                 

Mirtill

Ps: Drága, Aranyos Kelemen Bácsi! Ne tessék rám haragudni, hogy kapkodok. Még az is lehet, hogy nem az, meg nem úgy. De teccik tudni, mifelénk nem esik az eső, és ha van egy kis időm (ha nincs is, anyu akkor is csinál nekem) a folyóra járok vízért. Locsolni, mert egyrészt nekünk már a csapvíz is drága, ráadásul másrészt csatornadíjat is szednek a felhasznált víz után. A gyümölcsöt meg azt a kis zöldséget mi már nem tudjuk megvenni, akkor se, ha hoz a kamion a multinak. Ha meg néha hoz az anyu boltit, akkor meg, ha már a kapuból nem dobja a fazékba, akkor rögtön megpenészedik, kár a drága pénzt pocsékolni rá. 

Szóval most is azt írtam amit, és ahogy hallottam jövet-menet. Csak most a nagyikáméknak nem volt idejük és lehetőségük némileg helyre tenni a dolgokat. Bízzunk benne; érti. Bocsika!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.