Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A marxista farkasok megtámadták az élősködők agyát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt, vidám szombatot (a vidám vasárnap egy másik cég, az legalább nyereséges, szemben a mi portálunkkal, ami nyilvánosan fog kimúlni, ha így haladunk), jó pihenést, lazulást, fagyizást! El kell engedni a majomhimlő-parát, a medve-frászt és a világvége-mostaztánténylegjégesőlesz-rinyát, és csak élvezni kell az életet. Legalább valamennyire, legalább valameddig. Semmiképpen ne görcsöljünk rá olyan veszélyekre, melyeket zömében a propaganda talált ki és terjeszt, mégpedig hatalomtechnikai okokból. Azt eddig is tudtuk, hogy a propagandaportálok specializálódtak. Van, amelyik orosz propagandát tol, a másik a kormány legújabb idióta döntései fényében magyarázza el, hogy mennyire jó lesz nekünk ez (mármint az aktuális hülyeség), de a rohadék libsik, brüsszelek és ellenzékek azt akarják, hogy rossz legyen. Van külön és kiemelten a kereszténység nevében uszító és hazudozó, van migránsokat leső, és van buzizó portál. A nyolcaska kimondottan szeret ezen a nyomvonalon előbbre araszolni. Most az aktuális felháborodni valót az adja, hogy közeledik a Pride. Erről köztudott, hogy már akkor is megfertőzi az embert, ha csak egy pillantást vet a felvonulásra. Különösen veszélyes a dolog az életkori egyenes (vagy görbe?) két végén, tehát a serdületlen dedekre és az agg urakra és úrhölgyekre nézve. Ha ezek a veszélyeztetett életkorban lévők akár órákkal később végighaladnak azon az útvonalon (vagy akár csak keresztezik azt), melyet előtte a Pride résztvevői illettek a tisztátalan lábukkal, máris elkaphatják a vírust, és hazaérve fura tüneteik lehetnek. Kipödört bajszú, őszbe csavarodott hajú urak kezdenek egymásnak virágcsokrokat adni, lilahajú nénik egymásra rebegtetik a szempilláikat, de főként a védtelen kiskorúak agyában állhat be szörnyű változás. Ezt minden létező módon meg kell akadályozni, például cikket kell írni nyomban, ha egy üzletben mindenféle prideos cuccok bukkannak fel.

A szivárvány a csoda és varázslat jelképe volt a gyerekek életében egészen addig, amíg a Pride és LMBTQ-mozgalom ki nem sajátította.

Különös módon már akkor is az LMBT szimbóluma volt az átalakított színvilágú szivárvány – mert a színei nem azonosak a természetben megjelenő szivárvány színskálájával -, amikor az én gyerekeim voltak kicsik, de ez semennyire nem befolyásolta sem őket, sem senki mást. Simán elfért a mesében a szivárvány, kicsődültünk csodát látni, ha eső után megjelent az égen – sőt, most is megcsodáljuk -, senki nem lett tőle más, mint amilyennek született. Fura dolgok ezek. Az az igazság, hogy nem is nagyon volt ez téma mindaddig, ameddig valamelyik fideszes véglény ki nem találta, hogy milyen jó kis célpontot lehet csinálni a melegekből és transzneműekből, majd nyomban el is kezdték védeni tőlük a gyerekeket – holott a pedofil bűnözőktől kellett volna védeni -, annyira, hogy még az egysejtűeket is megszavaztatták a kérdésben. Tipikus fideszes taktika: kreálnak egy ellenséget, majd megvédenek tőle. Hogy közben hány embernek ártanak, az eddig sem volt szempont, ezután sem lesz az.

Ugyanebbe a taktikába simul bele a szabadság fogalmának önkényes meghatározása. Sőt, mostanra ennek az önkényes meghatározásnak a nyomán – szintén önkényesen, ideológiai alapon – igyekeznek a rendszerszolgák a jó és a rossz fogalmát formára igazítani. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója a IV. Transzatlanti Csúcstalálkozón mondott egy olyan beszédet, amivel simán felzárkózott Kövér László bármelyik, alufólia sisakba szorult, a paranoid-skizofrénia legtöbb tünetét csont nélkül produkálni képes beszédének szellemiségéhez.

Kezdésnek az van, hogy Magyarország a világszerte a konzervatív lázadás motorja. És akkor:

Magyarországon ugyanis szabadság van, keresztény szabadság, jó szabadság, amely Istenben a hazaszeretetben és a családban gyökerezik. 

Mi azt valljuk, hogy a szabadságot meghatározott céllal és rendeltetéssel a Teremtőtől kaptuk. Hisszük azt, hogy Isten a szabadságot nem véletlenül adta nekünk, hanem azért, hogy teljes életet éljünk. A szabadság tehát felülről szállt le hozzánk, így annak törvényi kifejeződését a jogainkat is Isten természetes rendjének kell ihletnie – hangsúlyozta Szánthó Miklós. Abban az esetben viszont, ha nem parancsolunk megálljt a baloldalnak – figyelmeztetett –, velünk is az történhet, mint oly sok más országgal tőlünk Nyugatra: megkísérelhetnek elszakítani bennünket Istentől, megfosztani a hazánktól, és megfertőzik a gyermekeink agyát is egy neomarxista vírussal. – Ahhoz pedig, hogy megállítsuk ezt a globális gépezetet, össze kell fogunk. Együtt ugyanis erő vagyunk, szerteszét viszont a marxista farkasok vacsorái leszünk – zárta szavait. (Magyar Nemzet)

Tehát itt nem csak illiberális demokrácia van, hanem keresztény szabadság is. Pöpec. Ha jól értem, az ember alkotta törvények ezekre az illiberális, konzervatív, keresztény szabad emberekre nem is vonatkoznak, biztosan Isten utánuk dobott egy, kifejezetten nekik alkotott PTK-t és egy BTK-t is, bár ez sem biztos. Vagy ha igen, akkor majd igény szerint átírják maguknak, mint az alaptákolmányt. Az mindenesetre biztosnak tűnik, hogy földi bíróság nem ítélkezhet ezek fölött a kiválasztottak (egyszerűbben NER-haszonélvezők) felett. Annyira sajnálom, hogy akkor sem teljesül ez a mesés elképzelés, ha valami csoda folytán még az eddigieknél is bődületesebb baromságokat sikerül összehordani a bukástól és az elszámoltatástól rettegő pártkatonáknak. Az elsíbolt pénzekkel el kell számolnia a politikusoknak, családtagjaiknak, mindenféle alapítványoknak és mindenkinek a Schmidt Mária-Szánthó Miklós tengelyen is. Külön meg kell majd a földi bíróságnak vizsgálnia a gyűlöletkeltésnek és a rettegés szétterítésének ezt az Istenre hivatkozó, különösen alattomos módját. A hazától való megfosztás, gyermekek agyának megfertőzése, majd a marxista farkasok általi széttépés nem igazán illeszthető be a normális közbeszédbe, de még csak nem is olyasmi, amit tolerálni kellene, vagy tolerálni lehetne. Ezekre az aljasságokra léteznek megfelelő jogszabályok, azt pedig a független bíróság dolga eldönteni, hogy börtönre, vagy kényszer-gyógykezelésre ítéli a delikvenseket. De ilyen baromságokkal emberek millióit paráztatni nem lehet, mert abból egészen drámai reakciók származhatnak. Ebben biztos vagyok.

Jó ébredezést, szét napot kívánok mindenkinek! Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.