Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lesz itt még annyi szardobálás, hogy nem győzzük majd kapkodni a fejünket

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Billeg a szék, Viktor? Nem az, amire konzekvensen felállítanak, mert a második sorból sem látszanál, ha nem lenne alattad egy zsámoly. Mondjuk erről nem tehetsz, hanem arról a székről beszélek, amibe 12 éve beletespedtél, és most lehet, hogy ki kell másznod belőle. Zavar van az erőben, nem kicsi, hanem kurva nagy. Előre megyünk, a paradicsom meg hátra, mini Feri pedig csak nem csinált hátra arcot. Eltaktikáztátok a finist, nagyon úgy tűnik. A karaktergyilkos, gusztustalan, személyeskedő kampányotok kínosan szánalmas a valósággal szemben. Valóság alatt értem az inflációt, az államháztartás hiányát, a bukott keleti nyitást, és a példátlan arcvesztést most már a V4-ek viszonylatában is. Minden összezavarodott a végére, szánalmas papírkutyák vagytok egytől-egyig. Mondhatnám Bayertől Deákig, tokától bokáig. 

Egy dolog miatt nem gyújtották még rátok a Karmelitát a megvezetett szavazóitok, az pedig nem más, mint az arcpirító, hazug gyűlölködés, amit a 80%-ban leuralt médiátokon keresztül nyomattok 0-24 órában. Ahogy elnézem az elkeseredett kapálódzásotokat – például Hódmezővásárhelyen, ahol az egyik legaljább beosztottadat kellett megtámogatnod, mert a kutya nem kíváncsi már rá ott sem -, az felér egy beismerő vallomással. Mivel pár nappal a vége előtt már nem lehet átkalibrálni a hazugsággyárat, ezért még ótvarosabb rágalmakkal kell illetni a vetélytársat, és szemrebbenés nélkül kell lehazudni a csillagokat az égről. Olyan bűnös, gyalázatos állításokkal, mint hogy a baloldal háborút akar, és alig várja, hogy fegyvereket küldjön a háborúba, ha nyer. Sőt, konkrétan háborúpárti, és most is halálkampányt folytat, pont olyat mint a Covid-19 idején.

Ha a sok megvezetett ember tudná, értené, felfogná, hogy bizonyos szempontból nagyobb pusztítást végeztetek ti itthon a saját országotokkal, mint az oroszok a különleges harcászati műveletükkel Ukrajnában, akkor itt kő kövön nem maradna az tuti.

Ha felfognátok, mennyire kiszolgáltattátok az országot a ruszkiknak, hogy a mai napig csak a tévedhetetlen félistenetek támogatja, és sunyi módon helyesli ezt az egész exodust, ha csak a tizedét értenétek annak, amit fel sem fogtok, akkor itt nem kétharmaddal győzne a józan ész, hanem hárommal.

Ha megértenétek, és csak egy pillanatra elgondolkodnátok azon, hogy csak pont annyira vagytok beleillesztve ebbe a szürreális képletbe, hogy az eredmény matematikailag igazolja és felhatalmazza a fideszes elvtársakat a további pusztításra és lopásra, akkor nagyon szégyellnétek magukat.

Ha nem csak a Gyurcsány-Soros-Brüsszel Bermuda-háromszögre koncentrálnátok, és magatok köré néznétek, hogy sokatok tényleg csak annyit ér, amennyije van (igaz, Lázár János?), akkor talán, esetleg felderengene, hogy azok, akik ezt ugatják 12 év alatt mivé váltak a ti jóvoltotokból.

Tisztelet a haszonleső, dörgölőző, felkapaszkodott újpolgári rétegnek, amelyik – veletek, megvezetettekkel ellentétben – soha nem látott gazdagodáson ment keresztül, köszönhetően az uram-bátyám rendszernek, mert kéz kezet mos, és minden szentnek maga felé hajlik a keze, ugye. Trafik, föld, okoskodás, ahogy kell, és semmi mást nem kell cserébe adni, mint a hűséget és alattvalói behódolást. Mert ezek a tehetségtelen senkik soha nem lehettek volna valakik, ha nem  veszik el mástól azt, ami a másé. És most a szaros bili betelt, és csorog le a peremén a fekália, soha nem volt még ekkora a baj, mint most.

És most egy személyes üzenet. Kikérem magamnak, magunknak, hogy azt terjesszétek rólam, rólunk, hogy háborúpártiak vagyunk! Ez a legaljább, ha nem a legócskább szöveg, amit a Rogán-központ az elmúlt években kiokádott magából. Lopott csilliárdokból csak ennyire futja? Menekülni, bujkálni, sunnyogni, üzengetni és Armani pólóban vigyorogva uszítani? Szijjártó! Nyúljál már be a lábaid közé és keresd már meg a tökeidet! Lehet hogy már Rogán is okkultista szeánszokat tart, hogy megidézze Finkelstein halott szellemét, mert kifogyott a gyűlöletszövegekből? Nem csodálkoznék, mert ez így kínosan harmatgyenge, szánalmas produkció. Nagyon érzitek a végeteket. A nagy testvér, a 13 éves kebelbarát áthugyozott a fejetek felett, szarik rátok, mintha nem is léteznétek. Használt, kihasznált és még ma is csak használ titeket, ti meg beszarva asszisztáltok hozzá. Véditek a védhetetlent, kiszolgáltattátok az országot, és lejárattatok minket az Európai Unó előtt. Orbán úgy árulta el a magyar érdekeket, mint Júdás Jézust. 30 ezüstért.

Ez már tényleg a végjáték, ez már tényleg az utolsó óra. Lesz itt még annyi szemétkedés és szardobálás, hogy majd nem győzzük kapkodni a fejünket. Nagyon várom a vasárnapi eredményeket, ami szerintem a végetek jelenti majd. Akárhogy osztok és szorzok, egyszerűen nem maradhattok ott, ahol vagytok, nincs még 4 év. Ha netán mégis úgy alakulna (és igen, olvastam a Medián felmérését), akkor ennek az országnak vége, kampó, annyi. A válság hozott és a válság fog elvinni téged is, mint annak idején a szocikat. A parázs ott van, csak erősen meg kell fújnia az ellenzéknek, még van hátra pár nap, sorsdöntő napok, vért kell izzadni, ha kell, bele kell szakadni, el kell menni a végletekig, mert most akkora történelmi esély van ezeket leváltani, ami eddig nem nagyon adatott meg.

Pedagógusok, egészségügyi dolgozók, rendőrök, katonák, közalkalmazottak, menjetek és váltsátok le ezt a rendszert, hogy végre mehessünk tovább azon az úton, ahonnan letérítette ez a hatalomba belerészegült autokrata az országot! Mindenki menjen el vasárnap, és fejezze ki a véleményét! Mindenkire nagy szükség van!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.