Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Mulder ügynök rémálma

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napok óta vívódom, hogy megírjam-e ezt, amit most megfogok. Nem attól félek, hogy a lelkemet elviszik a „Galaktikus Központi Napba”, hogy aztán felbontsák, hogy soha többé ne szülessek újra. Valójában az aggaszt – a tévedés jogát fenntartva -, hogy magamat értelmes embernek gondolva, megosszam-e ezt a témát más értelmes emberekkel. Alapvetően ez egy olyan dolog, hogy nem kéne vele foglalkozni, de így az Ukrajnában dúló háború kapcsán még is csak ejteni kéne néhány szót róla. Bár azt hiszem, hogy éppen csak a jéghegy csúcsát fogom megkapargatni.

Szórakozás gyanánt régóta követem az alternatív hírportálokat. Jókat röhögök, főleg a hazánkat és Orbán látnoki képességeit, Putyinhoz való baráti kötődését méltató cikkeken. Olvasás közben erősödik azon hitem, hogy ha már a Földön nincs, de az univerzumban még lehet intelligens élet. Ellenben az már nem szórakoztató, hogy az ezeken az alternatív portálokon megjelenő „híreket” nagyon sokan gondolkodás nélkül megosztják, terjesztik, egyetértenek vele. Kérek mindenkit, most kösse fel a gatyát, szoknyát, mert összegezve leírom, hogy alternatívék hogy látják az Ukrajnában folyó háborút.

Putyin teljes joggal támadta meg Ukrajnát, ugyanis Ukrajna náci megszállás alatt állt, mert a Soroshoz köthető deep state titkos biológiai fegyvert előállító laboratóriumai is ott vannak. Az orosz erők nem is támadnak civileket, hanem csak ezeket a laborokat, és közben megmentik a titkos pedofil hálózat által molesztált gyerekeket, akikből erőszakkal adenochrome-ot nyernek ki. Mindez ki fog derülni, mikor Putyin felemelkedik a „Bárkával”, ami egy ősi tudást őrző űrhajó, és sok van belőle. Annyira sok, hogy van az oroszoknak, az amerikaiaknak, a kínaiaknak, akik, egyébként teljes egyetértésben, közös tudományos projekt keretében vizsgálgatják őket. Putyint a plejádi főparancsnokság támogatja az Ukrajna elleni harcban, de sajnos most éppen a Föld 90%-át kiirtani akaró jezsuiták súgnak neki, ezért a nagy pusztítás. Igaz a szív elvérzik az áldozatok miatt (már ha valóban vannak, és nem krízis színészek) de ez szükséges, mert így az ősi fekete mágiát gyakorló, egyébként kihalt, kazárok alkotta maffia nem kapja vissza ősi földjeit, nem tudják aktivizálni a (természetesen) ősi térkapujukat, hogy még több gonoszt hozzanak a földre. Azt már nem is mesélem el, hogy az EU (ami szerintük a náci negyedik birodalom), titokban éppen arról tárgyal, hogy megadja magát Putyinnak. Értitek? Nem? Helyes, mert a „nem” a jó válasz.

Egyébként ha láttok ismerős „érvet”, ne csodálkozzatok. Sokan vannak Orbán mellett akik ilyen oldalakról tájékozódnak. Ezekkel a hírekkel jó néhányan nagyon jól keresnek ám, mert hivatalosan csak előfizetéssel lehet olvasni. Persze sokan szent küldetésnek érzik, hogy ezeket a „tanokat” terjesszék, tehát hamar kikerül a net minden szegletébe. Jó, elismerem, genyó vagyok, mert összefésültem a dolgokat, de így egyben látszik meg igazán, hogy kapitális baromságokban hisznek az emberek. Fentebb ott van minden. A „Q”, a Star Trek jövő, a magukat csillagmagoknak, plejádi lelkeknek tartók irányvonala. Persze önmagában is megcáfolható mindegyik elmélet, főleg most. Persze aki a fentiekben hisz, annak nem tudom nyugodtan mondani, hogy gondolkodjon józan ésszel, és vegye észre, hogy pl. a hőn szeretett idolja, Cobra néven hülyíti a népet tíz éve, egy az egyben visszaköpte az oroszok követelését, mondván, hogy ez a béke ára, és a plejádiak is ezt akarják. Azért persze meditáljunk a békéért, mert az Istennő békét akar, és bla, bla, bla.

Itt a lényeg. Az összes ilyen portál eddig az orosz híradásokból dolgozott. Sputnik News, Russia Today, stb. Most, hogy ezek nincsenek, kisebb káosz van, de ezt megoldják maguknak. Filmforgatásokon készült képekkel, a valódi hírek elferdítésével. Próbáltam én már kommentelni, de az esetek többségében vagy meg sem jelent, vagy törölték (éljen a szabadság, vesszen az elnyomás), vagy pedig megállapították, hogy nekem át van mosva az agyam „vállalati propagandával”, és/vagy csak az oltással belém ültetett chip utasításaira cselekszem. 

Tegnap  írás közben ránéztem a hírekre. Friss. Érdekes. Sőt gyanús. A deep state befigyelt? Mosolygós smiley. 

Van egy elméletem erre az egészre, de félek leírni, mert akkora összeesküvés-elméletnek hangzik, mint a ház. Azért leírom. Ezeknek az oldalaknak az aktuális agybaj témájától függetlenül van egy közös pontja. Putyin és Oroszország a , az Egyesült Államok, az EU meg a rossz. Az emberben óhatatlanul megfogalmazódik a kérdés: ez nem egy jól megtervezett, hosszú távú terv része? Még akkor is, ha csak úgy indult, hogy „hátha jó lesz valamire”. Mi van, ha egy része mégis igaz? Mi van, ha ugyan ki nem is tapossák, de kimeditálják a beleimet, rontást küldenek rám, természetesen a fény, a szeretet és a megbocsátás nevében. Miért vagyok Mulder ügynök rémálmában?

Kedves Olvasó! Valóban sok jó és sok rossz dolog történik a világban. A kormányok művelnek gazságokat, titkolóznak, sok esetben gyerekként kezelik a népüket, de mi is csak gyűlölködünk, acsarkodunk egymással, pártoskodunk, mesék mögé bújunk. Mondok én egy rövid mesét: Nincs itt semmiféle háttérhatalom, aki el akar nyomni minket. Szerintem pusztán arról van szó, hogy sok ezer év háborúskodás, több évtized önpusztítás után, ilyen technikai fejlettség mellett, eljutunk-e egy olyan intellektuális szintre, hogy értékelni tudjuk a saját létünket, saját élőhelyünket. Átlépjük-e azt a korlátot, hogy mindenki magának akar mindent. Az űr meghódítása, a technika továbbfejlesztése nem verseny lesz, hanem együttműködés. A túlnépesedést nem az éhínség vagy a háború oldja meg, hanem a békés terjeszkedés. Oda. Ki. A csillagok közé, vagy kezdetnek a tengerek, óceánok mélyére. Persze ezt nem akarja senki elkezdeni, mert úgysem éri meg az eredményt, meg a politikusok, meg hülyeség, álom, meg a bla, bla, bla. Talán tényleg egy fejlődési folyamatnak vagyunk a részesei. Talán most dől el, hogy az emberiség képes-e átlépni egy civilizációs küszöböt, vagy megreked, mígnem sok év múlva felemészti önmagát, és eltűnik az univerzum történetéből. Mi választunk jól vagy rosszul. A sorsunk csak rajtunk múlik.

Ropolyi Péter

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.