Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem akarok diktátorokat, akik ránk hivatkozva minket ölnek halomra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Unikornisos pizsama volt rajta, amikor bevitték. Ez a háború, bassza meg! Amikor egy 6 éves kislány a szülei karjaiban hal meg. Amikor végig nézed a saját gyereked halálát, aki semmiről, de semmiről nem tehet, csak gondolom, szerette az unikornisokat. Az egyszarvú kis pónikat, akiket a kislányok szeretnek. A kis pizsamáján is azt hordta, abban feküdt le aludni a biztonságos melegbe, és még szinte tejszagot árasztott a kis bőre. Még nem tudta, hogy meg fog halni, mert egy bomba vagy rakéta vagy mit tudom én milyen tömegpusztító fegyver becsapódott az otthonukba és megölte őt. Megölte ezt az ártatlan gyereket, akinek az volt a bűne, hogy Ukrajnába született, egy olyan országba, amit egy 70 éves diktátor lerohant, mert neki birodalmi tervei vannak. Egy ártatlan csöppség, akinek a szegycsontján úgy ugráltak a tehetetlen orvosok, mint egy rongybabán, hogy újra tudják indítani a szívét. De nem tudták. Nem volt esély. Meghalt. 6 évesen. Hogy rohadjon meg az összes fegyverekkel játszó, gyilkos agresszor! Mindegyik! Ez a háború. Ez valóság. A Halál. Nem válogat a kilőtt golyó, nem válogat a repesz. Amerre kilövik, és amerre repül az útjába kerülő embereket úgy szakítja szét, mint egy darab papírt.

A háborúban mindenki áldozat. De legfőképpen azok, akik ártatlanok és kiszolgáltatottak. Ennek a háborúnak, amit Putyin kirobbantott, felfoghatatlan ára lesz. A 70 éves beszari trottyost nem látom sehol, nem látom a csapatai élén, nem látom a barikádokon, nem látom a tűzvonalban. Ellenben látom az 50 méteres asztal végén, a biztonságos bunkerében, a hiperszuper óvóhelyén. Ennyit erről a nagyon erős és kemény medvéről. Nem tudom, mit szólna a botoxkirály, ha az ő gyereke feküdt volna abban a mentőautóban. Nem tudom, mit csinálna, ha az ő feje felől lőnék ki a tetőt. Nem tudom, mit csinálna, ha neki kéne végrehajtania azt a parancsot, amit másoknak osztogat. Gyerekek, nők,  családok, idősek, állatok, mindenkinek az élete ennek az elmeháborodott orosz despotának a kezében van. Ennek a bomlott elméjű gyilkosnak, ennek az ártatlanok vérével játszó önkényúrnak, aki jódolgában nem tudja, mivel szórakozzon. Ilyen embereken múlik a világ sorsa.

Járulékos veszteség. Csak egy statisztikai adat ez a kislány. Volt, nincs. Majd elmúlik. Ez a gyerek élhetett volna és élvezhette volna az életet, de egy magát istennek képzelő gonosz idióta elvette tőle azt az esélyt. Ez is egy bűnjel az oly sok mellé Putyin számláján, amin így is elég sok van már. Emberéletekkel kikövezett dicsőség. Mintha a bűzös középkorban lennénk, de talán még ott sem volt dicsőség az, amit ez művel. A világ még alig tért magához a pusztító világjárvány sokkja után, most ez a degenerált vette célba az emberiséget. Nem is tudom, hogy fogalmazzak, gyalázatos és undorító. Ez a pszichopata állat, ez a hatalomtól megrészegült hitleri és sztálini mélységekben tenyésző diktátor. A kénye-kedvének vagyunk kiszolgáltatva, ennek a mentális állapotától függ az, hogy másnap hányan halnak majd meg.

Hát nem, a kurva életbe! A tömeggyilkosokat meg kell állítani, és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem szarja telibe mindenki, hogy éppen jön-e gáz a rezsóból, vagy működik-e bankkártya, és van-e este internet, ha arról van szó, hogy a kislányodat élesztik újra egy mentőautóban. Nincs az pénz, hatalom, pláne az a vélt felsőbbrendűség, amivel ezt magyarázni lehet. Erre nincs magyarázat és nincs mentség, ez a mocskos, jéghideg valóság. Amikor a halál a lakótársad lesz, és nem tudod, hogy melyikőtök kel fel előbb reggel, te vagy ő. A félelem felemészt, és a szíved meg a lelked belesajdul abba szenvedésbe, amit nap mint nap látsz és érzel.

Nem tudom, mit élhet át egy ilyen ostromlott város lakossága, nem is akarom megtudni SOHA! Nem akarok háborút, nem akarok halált! Nem akarok diktátorokat, akik ránk hivatkozva minket ölnek halomra, akik minket használnak ki a saját mocskos céljaik elérése érdekében. Nem akarok több ilyen videót látni, nem akarom ezt a rémálmot, amit ez a gazember életre hívott. Igen, mindenre szokott lenni releváns magyarázat és megnyugtató okfejtés. A szakértők mindent kielemeznek, kimutatnak, megvizsgálnak, megmagyaráznak. De ezt nem lehet. Ez nem egy videojáték, ahol megszámlálhatatlan életünk van, és ha elrontjuk, akkor  kezdjük elölről. 

Amikor a videó megnyitása előtt feljött a sablon szöveg, hogy megrázó lesz, és ha mégis látni akarom, hogy mit tartalmaz, akkor erősítsem meg, hogy elmúltam 18 éves, még mindig azt hittem, láttam én már ilyet… Nem láttam. De ilyet nem is akar látni senki. Mert ez felfoghatatlan. A halál élő egyenes adásban, és a torokszorító, kínzó érzés, a sírás, ami fojtogat a nézése közben. Nem kell ennek így lennie, nem kell háború! Követelem, hogy állítsák le ezt a rémálmot, nem akarok több unikornisos pizsamás gyereket látni, aki értelmetlenül meghal… 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.