Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ki lesz nekünk hálás azért, mert gyáva szarok voltunk?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt!

Úgy kell nekem, a fasznak olvasok Demeter Szilárdot, hogy azzal a lendülettel megnézzem Szijjártó Péter magából kifordult vergődését a Facebookra feltolt videóban? Pláne minek hallgatok Orbán Viktort. Hát mert az van, hogy nehogymár mimagyarok fizessük meg a háború költségeit. Édes szép Istenem, komolyan azt hittem, megszoktam már a szar szagát, abban túrok évek óta. És nem. Amikor Szijjártó ott kotkodácsol az idegroham szélén, hogy legyünk már észnél, nehogy már átengedjük a fegyvereket a határon, mert jön a gonosz ellenség és oda talál lőni. Mert az a logikus, mondja a harcedzett külügyér, hogy az átadáskor kell szétlőni a szállítmányt, és mi aztán ennek nem tesszük ki a magyarokat.

Igaz is. Dögöljenek meg a románok, a lengyelek, bárki, aki átengedi, csak mi, szabadságharcos, bátor magyarok, mi maradjunk ki ebből. És csak mi ne fizessünk erre rá. Eddig is a pofámról égett a bőr a kormány miatt, de sikerült csúcsra járatni a gerinctelen gyávaságot, az ország minden egyes lakóját a saját szintjükre lerángató pitiáner vinnyogásukkal. Hogy nehogy már ráfizessünk, vinnyognak azok, és éppen azok, akik tizenéve két kézzel lapátoltak a közösből a saját zsebükbe mindent, ami elérhető.

Nem lehet visszamenni az időben és nem lehet megkérdezni Európa és a világ népeit, hogy ha meg lehetett volna állítani Hitlert idejekorán, de ennek az lett volna az ára, hogy egy hónapig, egy évig, három évig vissza kell venni a jólétből, megtennék-e. Vagy inkább végignéznék a világégést, ahogy elpusztul minden, ami fontos nekik, az otthonaik, a városaik, a szeretteik. Megkérdezni, mi a drágább? Most megvédeni, vagy a romokból, tíz csupasz körömmel újjáépíteni.

Hogy ára van és ára lesz annak, hogy most lépünk és nem utólag? Lesz. Van. Majd megoldjuk. De ahhoz el kell mondani őszintén, igaz szavakkal, hogy mit kell megoldanunk. Mit kell elviselnünk, miről kell lemondanunk. De nem rólunk szól ez. Azokról szól, akik beleszoktak a habzsidőzsibe. Abba, hogy van mibe markolni. Az is lehet, hogy le kell mondani a kényelmesen belakott luxusról. Fasz tudja, mi lesz a következménye annak, ha tényleg változik minden, ha szembe kell nézni a következményekkel. Nem csak anyagilag, politikailag is. Erkölcsileg is. Jogilag is. Ha az országnak is szembe kell néznie azzal, hogy mihez asszisztált az, aki ezt tette.

Hogy tud az kiesni bárki száján, hogy csak nekünk ne kerüljön pénzbe, csak minket ne fenyegessenek? Hát ki a francot fenyeget Putyin? Minket nem? Mimagyarokat nem? Az összes többi országot igen, az összes többi embert igen, de minket nem? Mi a terv? Mi majd magunktól fogunk csatlakozni a szép új unióhoz, amit Putyin hoz létre? Nekünk az lesz a jó? Vagy mi most is le vagyunk szarva, bőven elég, ha néhányan jól járnak? Normális itt még valaki? Elhiszi egyetlen épeszű ember is, hogy tényleg ki lehet ebből maradni? Fel tudja emelni a fejét egyetlen magyar is azok után, amit ezek belehandabandáznak az arcunkba? Komolyan elvárjuk Európa népeitől, hogy ők nyugodtan kockáztassák csak a saját polgáraik életét, mert mi aztán dehogy. Minket nagyobb veszély fenyeget, mint a románokat, a lengyeleket, bárki mást? Ha az a barom megnyomja azt a rettegett gombot, mi majd jól nem fogunk halomra dögleni, mert kurvaokosak voltunk? Minket majd megvéd a NER?

Ez nem orosz-ukrán konfliktus, nem is két ország háborúja. Ez Putyin és mindenki más háborúja. Mit lehet ezen nem érteni? Nem maradhatunk ki, mert már benne vagyunk. Itt és most. Ki lesz nekünk hálás azért, mert gyáva szarok voltunk? Ki fogja a magyarokat egyenlő partnerként kezelni akkor, amikor ennek vége, és feleszmél a világ? Komolyan hiszi azt bárki, hogy el fogják felejteni, hogy a magyar kormány a magyarok anyagi érdekei mögé bújva, a magyarok védelmére hivatkozva mindvégig próbált megfelelni Putyin érdekeinek?

Vagy nem is erről szól ez? Egyszerűen felismerték nerék és nerencék, hogy ebből jól már nem lehet kijönni? A hazugságokkal zabáltatott szektások is ébredeznek? Önmagában nem áll meg a rendszer? Komolyan semmi más nem számít? Tényleg meg lehet ezt tenni velünk? Hát fasz tudja, én nem leszek büszke, ha azzal kell együtt élnem, hogy gerinctelen, gyáva, haszonleső népből származom. Már csak azért sem, mert nem igaz. Mi nem vagyunk ilyenek. Aki igen, azt csak sajnálni tudom. És megvetni. Nem kicsi. Nagyon.

Kellemes ébredezést!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.