Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Amikor a karhatalom által földön rugdosott emberhez odamegy a karhatalom cselédje, és még jól le is köpi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerintem messzemenően igaza van Hadházy Ákosnak abban, hogy a nertársak viszonylag egyszerű és testhezálló forgatókönyvet találtak ki a következő háborús kampányhetekre: minden mocskos eszközt bevetnek a zajkeltésre és a terelésre azért, hogy minél kevesebb figyelem irányuljon a lényegre, az elmúlt 4-8-12 év alapvetésére. Az iszonyatos korrupcióra, az elvileg legálisan lopó tolvajok mérhetetlen gazdagodására, az elszabaduló inflációra, a tanárok kilátástalan helyzetére, vagy éppen a járvánnyal összefüggő drámai halálozási adatokra. Ennek a zajkeltésnek a része a független parlamenti képviselő szerint Iványi Gábor két nappal ezelőtti, a NAV janicsárjai útján történt megalázása, hogy addig se a Matolcsy-klán lélegzetelállító, Ferrarikban, Porschékban, dubaji és hazai luxusingatlanokban mérhető gazdagodásáról, vagy Völner Pál viselt dolgairól legyen szó. Akinek alighanem zsíros végkielégítés jár azért, mert a korrupcióval szoros kapcsolatban állt, miközben a nyomorultak megsegítéséért hatósági vegzatúra jár.

Értem Hadházy figyelmeztetését, amely szerint az Iványi Gábor iránti legmélyebb szolidaritás mellett sem szabad szem elől téveszteni a fentiekhez hasonló aljasságokat, és változatlanul fókuszban kell tartani azokat a kormányzati disznóságokat és bűnöket, amelyekről éppen ezzel a hétfői, illetve az ahhoz hasonlatos jövőben várható húzásokkal akarják elterelni a köz figyelmét. Ezért aztán tisztában vagyok vele, hogy ennek a zajkeltésnek a része az a vértolulásos őrjöngés is, amit a Völner, Schadl, Matolcsy, Orbán, Rogán és egyéb feketeöves polgárikeresztények korrupciós ügyeit tizenkét éve teljes közömbösséggel szemlélő ötös számú üvöltözőművész elővezetett magából tegnap, hogy felvilágosítsa a híveket, mit kell érteni abból, ami hétfőn reggeltől estig a Dankó utcában történt.

Valahol szégyellem a pofámat, hogy ezt az ordibálást ideteszem, de kizárólag azért teszem ide, mert még nem értem el a szellemi-lelki megnyugvás és az emberi nagyvonalúság ama dimenziójába, ahol legfeljebb megmosolyogni érdemes ezt a heveny, személyeskedő idegrángást. Ami tényleg az, aminek látszik: a Fidesz és Orbán hatalmának dicsőítéséből, és ennek okán a polgárháborús gyűlölet főállású teregetéséből élő megmondóember nyakig a pártfogói és pártfogoltjai évtizedes korrupt fekáliájában ülve kaffog. Miután Iványi Gábor egy életen át nehéz sorsú gyerekek és felnőttek emberhez méltó életének feltételeit próbálta megteremteni, és reményt adni nekik arra, hogy a legreménytelenebb nyomorból is van kiút, a két lábon járó lovagkeresztes vitriolos üveg feljogosította magát az alábbira:

Ki vagy te, Iványi? Megmondom: nem tudom. Hiszen nem tudod te sem.

Miféle ember vagy te? Szombaton odabiggyeszted a fejedre a sábeszdeklit, hogy zsidó rabbiként összeadd Cseh K.-t a Berggel, aztán lemész a Dankóba, hogy immár keresztény egyházad lelkészeként vághass tovább ájtatos pofát és ne fizess adót.

Ilyen ember vagy te, Iványi. Se zsidó, se keresztény, se rabbi, se lelkész – csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak. Aki a dolgozói jövőjéből jótékonykodik.

És éppen ilyenek, hozzád hasonlók, a klónjaid azok, akik odatoszultak a Dankóba, téged „védeni”.

A Kanadában kiképzett és ideküldött Cseh K., az uniós pénzek „bűnszervezetben” összeszedegetője, párja, az ugyanott kiképzett és ideküldött Berg, az USA-ba kiküldött és kiképzett, majd onnan ide visszaküldött Szabó T., meg a hiperpasszív értelmi képességű Karácsony G.

Ti mind ilyenek vagytok.

Egész életetekben nem tettetek semmi jót és hasznosat. Viszont nagyon ájtatos pofát vágtatok hozzá. Persze, csak akkor, amikor éppen nem eltorzult képpel mocskoltátok azokat, akiket gyűlöltök. Vagyis mindenkit és bárkit, akik nem ti vagytok.

Nagyszerű érzés lesz eltakarítani benneteket végre. Egy sorsdöntő szavazásra vagyunk ettől a nagyszerű pillanattól… (via)

Az. Ócska, szemforgató, farizeus alak. Ha valaki, akkor Iványi Gábor tényleg az. Mást mond és mást csinál, húsz éve is mást csinált, mint most. Igen, évtizedek óta hajléktalanokat ellátni, sebeket kötözni, gyerekeket taníttatni, családokat segíteni, időseket gondozni színtiszta gonoszság, ócska szemforgatás és farizeusság. Mosolyogva, összeszorított foggal, méltósággal elviselni a jogfosztást, nem feladni, nem cserbenhagyni azokat, akiknek te vagy az oltalom, a menedék, a remény, köpködni való mocsok.

Igen, Iványi Gábor mocskolódik és gyűlölködik, aki még tegnapelőtt is, a meghurcoltatása sokadik évében és órájában is mosolyogva intette csendre a sajátjait, a szimpatizánsait, akikben talán el nem ítélhető módon fellángoltak az indulatok. Igen, Iványi Gábor az, aki egész életében nem tett semmi jót és hasznosat. Aki egy szomszédos országba hurcolta a cégeit, egy szomszédos országban jegyeztette be az autóját, aki egy másik országban fizetett adót azért, mert neki személyesen az kifizetődőbb volt. Aki nagy becsben tartott közpénzpropagandista létére elintézte magának, hogy kvázi ingyen lakjon a budai Várban egy önkormányzati ingatlanban, hogy addig se valaki olyan lakjon benne, aki valóban rászorul. Aki elborulása csúcsán a Fidesz-univerzummal szemben álló honfitársai véréről és taknyáról fantáziál, és akire végrehajtót kell ráküldeni, hogy eleget tegyen a bíróság ítéletének. Akinek az az élete teljesítménye, hogy a vérével és a gyűlöletbe áztatott epehányásaival védi azt a hatalmat, amelyik neki személyesen biztosítja a luxuséletét. Az asszonykája viselt dolgait most ne is hozzuk ide.

Ja, hogy ez nem Iványi Gábor, hanem minden idők legkorruptabb kormányának kommunikációs verőembere, aki abból él, hogy a Fidesz hatalmon van? Ja, hogy ez olvassa Iványi Gábor fejére a NAV közleményét, ez nevezi adócsalónak/adóelkerülőnek anélkül, hogy egyetlen szót pazarolna arra a 12 milliárdos tartozásra, amit jogerős bírósági ítélet ellenére sem hajlandó kifizetni a Magyar Evangéliumi Testvérközösségnek az Orbán pórázán rángatott fideszes állam? Igen, súlyos kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e szót pazarolni erre az újságíróként, publicistaként számon tartott pártszolgálatosra, aki egymagában, mintegy alanyi jogon megtestesíti azt a tömény szellemi mocskot, ami több mint egy évtizede naponta mérgezi a magyar társadalmat, ami egymás halálos ellenségeivé tette azokat a magyarokat, akiknek perverz módon ugyanazok a kizsákmányolói. Azoknak is, akik tudnak róla, azoknak is, akik nem. Egyáltalán nem tesz jót az ember mentálhigiénés állapotának, de attól muszáj szóvá tenni: az ország 12 éve tartó módszeres kifosztása és a NER kiváltságosainak saját lábra állása sem nagyobb bűn annál, mint amikor egy társadalom eltűri, elfogadja, tudomásul veszi, hogy az emberséget, a szolidaritást, a valóban keresztény példamutatást, a becsületet el lehet taposni, ha bűnözők csettintenek. Hogy nem emeli fel a fejét, amikor a karhatalom által földön rugdosott emberhez odamegy a karhatalom cselédje, és még jól le is köpi. Hogy a korrupció, a romlottság, a kereszténység politikai-üzleti célú felhasználása erény lesz a tisztességgel, becsülettel, emberséggel szemben.

Persze a vélemény szabadságába sok minden belefér, még egy ilyen hangulatkeltő, a valóságot féloldalasan bemutató, fasiszta gyűlöletbeszéd is. Pedig én még azt is elhiszem ezeknek, hogy nem fasiszták (alighanem valóban nem azok, csak a pénz és a hatalom istenét szolgálják), de ez a szellemi kútméreg abból a szempontból sajnos nem érdektelen, hogy ugyanezeket a szavakat visszhangozzák tájékozatlan embertömegek, akiknek a józan eszét és talán az emberségét is felzabálta a tíz éve rájuk zúdított gyűlölet. Akik majd március 15-én vérben forgó szemekkel menetelnek a béke (!) nevében, védik azokat, akik kirabolják és kiröhögik őket, és boldogan leköpik Iványi Gábort, mert a párttévében a pártszolgálatos is megmondta, hogy ez egy ócska farizeus. Nem az a baj, hogy egy velejéig romlott ember ócsárol egy olyat, akinek egyetlen lábujjába több tisztesség és emberi érték szorult, mint amabba, az se érdekel, hogy ki hogyan és mikor bántalmazhatta, hogy ennyi frusztrált gyűlölet halmozódott fel benne. De az érdekel, hogy milyen világ az, ahol hősiességnek, erénynek, hazafiságnak számít leköpni a földön fekvőt, és ócska farizeusságnak minősül kezet nyújtani neki. Hogy jövünk ebből vissza, ha egyáltalán valaha?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.