Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Az „április négyről szóljon az ének” dallamára készülnek, hogy a Red Bull helyett szárnyakat adjanak a kerekes turulnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Forrás

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

De most aztán sehova a jóból! Főleg ne ide! Még abba a büdös vízbe is jobb lesz kendnek, amit utál, mint itt, mert kend nem Ceaușescu mintás székely. Mert itten mostan ilyen gerincmentes száj-, és nyelvszervű székelyek strázsálják a kifelé fagyi-belül pitbull uralkodót, akinek ha nem nyalnak, harap, és aki jégcsákány is meg jogforrás, ha úgy akarja. 

Azért se tessék jönni, mert a fideszesre torzult Szentlélek magyarországi kiáradása után ez az újabb forrás a már meglévő illiberális buzgár mellé társul. És akkor ugye itt van a szokásosan magyaros tavaszi áradás: a szlovákból magyarított Petrovics Sándor philiphisen filmesítve, Ujhelyi lehülyézve, stb. Akármi is lehet ezen a tavaszon, ami a kend életkorában már csákányos feladvány. Pláne, ha szaladni kell! Kendnek édesmindegy, hogy előre vagy hátra. Kendnek csak a futás a gond, az irány zsigerből stabil, ha a labancok tisztogatni kezdenek a választások után, mint ahogy az a Horthy-különítményeseknél bevett keresztény szokás.

Jól nézünk ki! Már megint egyszerre akarok mindent megírni kendnek, és aztán csudálkozom, hogy semmi hír nem lesz belőle. Pedig a híradás a dolgom. 

Mert én több funkciós biotermék vagyok ám! Kendnek ugye hírforrás, mert amit hallok, azt én gondolkodás nélkül – és ezt erőteljesen hangsúlyoznám, hogy gondolkodás nélkül, lehetőleg szó szerint – továbbítom kendnek. A szüleimnek a gyerekük vagyok. Ne gondolja, hogy ez kevés. Sőt. Pár éve még mikor sokat szívóztam az anyuval, hogy én ezt vagy azt a göncöt fel nem veszem, akkor anyu mondta is, hogy elege van belőlem. 

A nagyiéknak szem/fül/kapaszkodó funkciókat látok el, a dédikéknél + még alkalmi gyógyszeradagoló is vagyok. Családilag fűtési szezonban tűzmester, fűnövés idején gyepmester (de semmi közöm a sintérhez). Majd folytatom még, csak eszembe jutott, hogy volt egy kutyám, akit 18 évesen ütött el az autó. Igazi árokparti keverék. Mikor a kutyások már kifogytak a saját ebük zsenijének ecseteléséből, akkor a tata halkan megjegyezte, hogy a miénk sajnos még angolul se tud, de a magyar betűket vélhetően ismeri, mert ahogy megjelenik a kötelező oltásról a falragasz, akkor eltűnik, és csak a pótoltás után napokkal kerül elő.

Szóval közjószágként a kiadási oldalon nemigen szerepeltem, legfeljebb ürügyként. Például egyháznak ajándékozott iskolásként a háromszoros normatívára. Sajátos nevelési igényűként mindezt duplán. Persze szakpedagógus nélkül, mert a java rögvest lelépett, ahogy az egyház gazdi „térdelő rajttal” elindította őket a felvilágosodás ellen, minket pedig imalánccal odakarózott a szegénységhez. Szavazóbázis még nem vagyok, úgyhogy nekem most fityiszt küldött a kegyúr, mert se szaporítási korú, se nyugger nem vagyok.

Egyébként mára már a mi pénzünket elcsaklizó pénzforrás kiteljesedett jogforrássá, és azt mondja a jog a lebutított szájával, hogy politikai indíttatású a pedagógussztrájk. Bizonyám! Munkabér-politikainak mondják, mert már az oktatáspolitika is hozzá butult. Ez a most regnáló művelődéspolitika pedig eleve értelmi fogyatékosnak született. Mert a marxizmusból államvizsgázott kitalálóinak Marx Tőke című művéből csak azt a képet rögzítette az agyacskájuk fotografikusan, hogy az ipari tőkét és a banktőkét a Puskás Akadémiában kell egyesíteni. Ahol a Magyar Tudományos Akadémia szertárosként szereli a népre taposó csukákra a szöges stoplit, a pályagondnok államapparátus pedig nem csak a korner vonalat, hanem bárkit, bármikor elmeszel. És minden más egyebet a cezarománia alá kell rendelni, mint a Kárpátok Géniuszánál.

Tényleg! Erről jut eszembe. Azt beszélték a buszon, hogy a Soros a holokauszt miatt azzal bünteti a magyarokat, hogy kiképeztette zsarnoknak ezt a falujában stadiont építtető magyar Ceaușescu-imitátort, hogy a Kárpát-medencébe kavarja a fekáliát. 

Meg azt is mondták, hogy az oroszokkal a napokban több szinten történt érintkezés. A Kremlben Putyinnal a Főni, a római török fürdőben Novicsokkal Homonnay. A találkozókról gyakorlatilag semmi biztosat nem tudhatunk. Az biztos, hogy Alaszkát az orosz cár eladta az USA-nak, ezzel szemben Ukrajnát a tradíciók miatt valószínűleg nem akarja. Tudja, a Kijevi Rusz az oroszoknak olyan, mint az EMMI néninek Etelköz, amit büntiből Trianonban elvettek tőlünk a kipcsak eredetünk miatt, meg azért, mert a suméroknak megtanítottuk a székely rovásírást. 

A szellemi honvédelem markotányosai ragaszkodnak a teóriáikhoz, mint a frissen kitalált székely zászlóhoz, amit Mohácsnál Gábor Áron kitűzött a várfokra, mikor legyőztük a kommunistákat. (Mondjuk ezeket én nem így tudtam, de ha a drága maláj Computeres Tomográf II. András király csontjaiból ezt az eredményt hozta ki, akkor én a csekélyke eszemmel nem húzok ujjat a csúcstechnológiával.)

És még azt is mondták, hogy ez a templom meg stadionépíttetés nem sima beteges mánia, hanem a bennszülött alattvalók kezelésére fejlesztett gyógyászati segédeszköz és infrastruktúra. A templomban mozdulatlanul térdel az alattvaló és szótlanul nyeli, amit a pártszolgálatos pap a szájába ad. A stadionban ugyancsak helyhez kötve, tétlenül bámulja a 425,1 közpénz millióért PCR-tesztelt, átlag havi 2,8 milliót kereső, jórészt import falábú szerencsétlenkedését. És még fizet is érte. 

Ezenközben az államilag dotált nyilaskeresztes mezőőrök kardot köszörülve az „április négyről szóljon az ének” dallamára készülnek a „végső megoldásra”, hogy a Red Bull helyett szárnyakat adjanak a kerekes turulnak.

A bazári szövegről nem tudok mit írni, mert az eredetiből nem hallatszott ki semmi, a pártállami hírforrásokat meg annyira elszennyezte a beléjük döntött mocskos pénz, hogy büdösebb, mint a kend által utált fürdővíz.

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. február 13.                 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.