Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elég lesz már abból, hogy Orbán Viktor a hadvezér, a kormány és a NER a hadsereg, a nyugdíjasok a golyófogónak szánt gyalogbakák, a középkorúak az igavonók, a gyerekek pedig őrhelyek és reménybeli utánpótlásai a NER-nek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt, energiával teli hétfői lendületet kívánok mindenkinek! Többek között önmagamnak is, mert valahogy nehezen megy most az ébredés, ami nem túlságosan szerencsés olyankor, amikor reggel nyolcra készen kell lennie a jóreggelt puszinak. Jó hír azoknak, akik rajonganak Orbán Viktorért. Már a YouTube-on is van neki csatornája, lehet feliratkozni. Ahogy nézem, a személyzet valamit félreérthetett ezzel kapcsolatban. Mármint az nem az archív felvételek gyűjtőhelye szokott lenni, már amennyiben a fiatalokat óhajtja elérni vele népünk bölcs vezére. Most tele van pakolászva régi propagandavideókkal, de az idők szele (vagy micsoda) változik, kell élő adásban lecsót rottyantani megfelelő hőfokra, pacalt hámozni, konyhakredencet faragni. Szerintem. De biztosan lesz ilyen, ezek a kezdeti lépések az ifjúság meghódítását célzó hosszú úton. Amúgy nem rossz gondolat, mert a Facebookra feltöltögetett seregszemlés fotók és videók láttán az embernek (vagy csak nekem) az az érzése támad, hogy egy mentális nehézségekkel küzdő időseket ápoló szakintézménybe jelentkezett önkéntes munkára országunk hadura. Még olyan – nem kimondottan fiatal – hölgyet is láttam, aki a vezér látványától elkezdett ugrándozni és tapsikolni. Ez cuki 16 éves korig, ha az illető szűz meglátja a rajongott popénekest, akit azon a héten imád. De aztán el szokott múlni.

Amikor Brüsszel és a Soros-féle szervezetek támadják Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, akkor az a leghelyesebb, ha a magyar emberek döntenek – mondta az április 3-i gyermekvédelmi népszavazásról a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva. (Origo)

Kocsis Máténak tökéletesen igaza van. Már csak azt kellene valahogy elmagyarázni, hogy akkor mi a búvalcseszett francért ugat bele a kormány, miért akarják megszavaztatni a híveiket, akik között főként olyan életkorúak vannak többségben, akiknek biztosan nincs érintett korban lévő gyerekük. Ha a szülőkre tartozik, miért nem dönthetnek a szülők? Mindenki képes felmérni, hogy mit tart helyesnek, mi szolgálja a gyereke érdekét, mi fér bele az ő nevelési elveibe. Baromi egyszerű ennek a megoldása. Ha az oviban vagy iskolában van lehetőség arra, hogy a gyerekeknek és a gyerekekkel beszélgessen valaki szexuális kérdésekről, akkor egyenként határozhassák meg és el a szülők, hogy az ő gyerekük bemegy arra a beszélgetésre, vagy nem megy be. Aztán ennyi. Ehhez képest erről a hülyeségről szól minden hónapok óta. Nekem például nincs érintett korban lévő gyerekem, nem is ugatok bele. Akinek van, az meg döntse el.

Tegnap volt a napja a Nemzeti Összefogás Seregszemléje néven meghirdetett nem-tudom-minek. Az őhazájuk végül nem foglalt vissza semmit, még csak azt sem sikerült megmutatniuk, hogy milyen hatalmas az a tömeg, amelyik az első magyar lovastengerész nyomdokain haladva jól megmutatja. Pontosan sikerült megmutatniuk, a gigamega tömeg nem annyira hömpölygött, mint inkább néhány ember szédelgett a tiszteletükre lezárt útvonalon, élükön a csizmás Dúró Dórával. Elméletileg – pontosabban a meghirdetett program szerint – a hömpölygő tömegen kívül részt vett az eseményen egy hagyományőrző csoport is, akik fehér lovakon dübörögtek. Volna. Ahogy én láttam, a négy darab lóból egy volt fehér. Kis jóindulattal, szemüveg nélkül kettő. Az egész gyülekezetben csupán a lovakban volt valami szép és kedves, szerethető vonás.

Németh Szilárd pacalt főzött, Orbán Viktor előre megy, nem hátra. Varga Judit kitolta a közösbe a szöszi, éppen a fogváltással elfoglalt kisfiát és azt mondta, ő egy őrhely. Sőt, minden magyar gyerek őrhely. Szerintem pedig kezdésnek, elsősorban és legfőképpen kurvagyorsan be kellene fejezni azt, hogy a Fidesz mindig valaki mást tol maga elé pajzsnak. Most éppen a gyerekek mögött bujkál. A gyerek nem őrhely, hanem emberi lény. Nem kell őket sem egyformára faragni, sem hadi üzemmódba helyezni. Tanítani kell őket, szeretni és óvni azoktól, akik politikai haszonszerzés céljából akarják felhasználni ezt a generációt is. Elég lesz már abból, hogy Orbán Viktor a hadvezér, a kormány és a NER a hadsereg, a nyugdíjasok a golyófogónak szánt gyalogbakák, a középkorúak az igavonók, a gyerekek pedig őrhelyek és reménybeli utánpótlásai a NER-nek. Az a helyzet, hogy nincsen háború, az összes politikust, aki harci retorikával nyomul, kezeltetni kellene egy jól őrzött helyen, az időseket meg kellene becsülni, és biztosítani számukra a méltó öregkort, a középgenerációt hagyni kellene boldogulni tudás, szorgalom és tehetség szerint, a családokat békében kellene hagyni. Rohadtul elég volt már abból, hogy néhány pénz- és hatalommániás gazember akarja megmondani, merre és hány lépést mehetünk, mi a család, ki a magyar.

Kellemes ébredezést kívánok mindenkinek! Remélem, senkit nem fúj el ma a szél. Ha mégis, akkor csak a szemetet, de azt jó messzire. Mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.