Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Perverz politikai kalandtúra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Túra 01

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Csak szólok! Újratervezés volt: sehova! A politikaielnyomórendszerváltás befejeződött! A nép kezéből a kereszténységgel kipiszkált közvagyon a klientúra kezében van és ez a feudális társadalmi pozitúra beállt. Megírta az udvari krónika, hogy már átmosott értékrendű a szolga garnitúra. Így akár otthon is érezhetné magát, ha haza engedte volna kendet a királynő.

De kend helyett Mária Terézia német katolikus migránsokat hozatott a lázongó protestáns magyarok ellen, akik jó keresztény módjára évszázadok óta szívatják a bennszülött magyarokat az ügyeletes uralkodó ház szolgálatában. A magyar nemesek szeretett királynőjének, a vitézeivel Berlint, mai hímnemű mutációja Brüsszelt sarcoló, mint uralkodó egyed hűbéri láncolata kész, és ezzel a kend humanista eszméinek is kampec.

Jó. Van néhány szikrányi eltérés: a királyi asszonyság levitte hídba a pestisjárványt, a mostani fenség transznemű szüleménye, az EMMI viszont a pandémia leküzdése helyett – ha nem a királysírokban turkál-, akkor a választások közeledtével előkapja a királynői módszert miszerint „etetni kell a juhot, ha nyírni, fejni akarjuk”. Ő a földesuraknak korlátozta a jobbágytelkek elcsaklizását, a Feró bácsi helyett Haydn volt az udvari muzsikusa, és nem épített stadionokat. Sajnálatosan a kastély- és templomépítésben pedig jócskán lemaradt a néni. Mondjuk az utóbbi érthető, mert a néni már a saját pénzéből építtetett nekünk, a főni meg még a miénkből és szanaszét a világban, de főleg a szomszédos szavazóbázisának.

A röfik iránti vonzódásáról a mostani uralkodó piárjával ellentétben nincs dokumentált adat. (A felségünk röfikhez fűződő viszonya sem egyértelmű. A kommunisták idején évi 11 millió sertést tartott az ország népe, most a keresztény uralom másfél millióra csökkentette az állományt, ahogy a nagyúr elkezdett a sertéshúst tagadó muszlimokhoz vonzódni.)

A disznólkodásról pedig most nagy hirtelen sok minden eszembe jutott. Nem kizárt, hogy felnőtt tartalom is előfordul a továbbiakban, úgyhogy ügyeljen már. Mert a magyar feleszmélési folyamatról okvetlenül híradással kell lennem. Mert itten tízmillióért nagyon sokan ráeszméltek, hogy ők mindig is a jobboldalon álltak. Néhányan „kutya pózban”.

Dobok is egy korhű szöveget kendnek. A tata laborban hallottam, mikor „mélyen aludtam”, hogy az előző diktatúrában a Bem rakparton hogyan harcolt ifjúként a mai trottyos „elit” szipuval és vodka tonikkal a kommunista métely ellen, hogy azután a rózsadombi szegregációban tartott házibulikon elmélyedhessen a prűd komcsik által elszabotált szexuális felvilágosításban. Tevőlegesen. No tehát ez egy korabeli vicc. A pesti geodéta mesélte, pecaszék eszkábálás közben: „Házibuli hajnalán a vendég leányzó a félhomályban arra ébred, hogy mozog az ágy. Észreveszi, hogy az anyja fekszik mellette. Ébresztgetni kezdi. Anya! Nem hallod?! Itt dugnak! Mire az anyuka feleszmél: Jé! Tényleg! Méghozzá engem!

Ez most még csak korhatáros szöveg volt, hiába áll kétfelé a kend füle a megbotránkozástól. Más most a közbeszéd. Mikorra én itt megszülettem, akkorára a liberális utcai harcosok felszalámizták a kommunistákat félretoló finnyáskodó „úri” jobboldalt „Csuhások! Térdre, imához!” csatakiáltással, és „kulturális” segédcsapataik az „ötödik hadoszlop” szókészletével lehetővé tették a magyar tiniknek, hogy internetes szülők akadémiáját tartsanak a pornóhoz való hozzáférés költségkímélő módozatairól.

A felnőtt tartalom majd most jön: a perverz politikai kalandtúra. A pesti geodéta bá’ összegzésében, aki ’92-ben szétmérte, mostanában a kijelölt földesúrnak összeméri a falu határát. Jaj! Előbb mégis csak a madárságról, mert az alattvalókra mért tortúrára már úgyse jut idő, elég, ha ezzel a mocsokkal végzek valahogy.

Tehát a galamb nem fészkel. Viszont a tüzelésre használt csutkán elvétve maradt kukoricaszemeket kiszórtam, amire vendégkosztosokat hívtak. A tatával etetőt csináltunk az óvóhelynek kinevezett sűrű bokor mellé, és bővítettük a táplálék kínálatot. Egy széncinege után jött a többi, aztán a verebek csapatostul. Végül a szomszéddal közösen alkalmazott „fekete munkásunk”, a rigó, „aki” minden fűnyírás alkalmával mindkét portán elvégzi a rovartalanítást. A tatával úgy döntöttünk, hogy a kend által képviselt és mára felszámolt szolidaritásnak nevezett emberségre emlékezve ezt a szívjóságot elnevezzük madárságnak.

És mielőtt megint belemásznánk a kalandtúrába egy kis hangulatfestő előjáték. 800 éves az Aranybulla! Van és pláne lesz ám hajcihő. Mivel elolvasásával úgysem túráztatja az agyát az alattvaló, önfeledten ünnepelni fogja az uralkodó és a hűbéresei között írásba foglalt megállapodást, mely szerint a meg sem nevesített népet teljes egyetértésben miképpen rabolják ki, nyomorítsák meg és hagyományosan kiket kell utálni (lásd: XXIV. p.).

És akkor most már tényleg a rutinos portyázók és fürkészek kalandozásáról. A vitézek, szolgabírók, zsidókat vagonírozó csendőrök és egyéb „osztályidegenek” gyerekeinek diplomához való jutását a keresztény magyar hagyományokhoz igazodva (pld. zsidótörvények) jogilag korlátozta az előző diktatúra. Ezért az úgynevezett klerikális reakció hatványra emelte az úri körökben hagyományos mutyizást és például a cselédnyúzó gazdatisztből nagy hirtelen fogatos brigádvezető lett a tsz-ben, és mint közvetlen termelésirányítónak a gyereke (aki már egy hete kubikos volt, tehát paraszt fia munkás a metróépítkezésen, mert az apukája a piaristáknál osztálytársa volt a művezetőnek) felvételi nélkül került be az egyetemre. Mikorra gyakornok lett a sztorizó bácsi azt mondja, hogy az évfolyamuknak több mint a fele ilyen „haladó értelmiségi” volt, vagyis majdcsak úgy áthaladtak a proletárdiktatúrán, mint a mostani végrehajtók és csatolmányaik a jogi vizsgán. Nem pont úgy, mert ott és akkor azért testileg a személyes jelenlét kellett. Ez most a nomenklatúra! És működik. Lásd a 2021. évi CI. törvényt, amely szerint: „Azé a föld, akinek én adtam!”

Mirtill

Bütyökfalva, 2022. január 26. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.