Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pedig nem lenne az baj, ha a zabáláson és a harácsoláson kívül is találnának valami jót az életükben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt! Csak remélni tudom, hogy ma már talál valami közérdekű tennivalót a Fényestekintetű. Mert a hétnek az ő vége azzal telt el, hogy egy leölt disznóval bohóckodott. Odáig fajult vasárnapra az állapota, hogy a levágott, négy lábával az égnek fordított sertés felett állt diadalittasan, és ippon felirattal gazdagította az összképet az, akinek azért jár fizetés, hogy a nagyszerű miniszterelnök helyett feltolja a Facebookra a posztokat. Mióta tudom, hogy még Németh Szilárd sem saját velőből oldja meg a saját közösségi oldalának a vezetését, azóta tényleg nem csodálkozom semmin. Nem tudom, ki hogy van ezzel, de én például egyáltalán nem várom ez a miniszterek elnökétől, hogy értsen a disznó feldolgozásához. Ha ilyen ambícióm lenne, akkor sokkal szívesebben látnék egy hentest a trónon, töredék pénzbe kerülne és még az is lehet, hogy nem lenne megszállott focirajongó, hanem mondjuk szeretne olvasni, szívesen járna színházba, megértené, hogy mennyire fontos az oktatás és az egészségügy az ország jelene és jövője szempontjából. Bónuszként remek hurkát készítene. A szabadidejében. Távol a stábtól, senki által meg nem örökítve, a családja és barátai körében. Mert a hentesekben általában van annyi értelem és erkölcsi érzék, hogy a magánéletével nem kampányol. A sufnijogászokban ezek szerint nincsen.

Miközben Orbán Viktor sertésekkel birkózik, az ő két amazonja egymással. Novák Katalin, aki gőzerővel készül a köztársasági elnöki kinevezését átvenni a főnitől, arra azért szakított időt, hogy az ország nyilvánossága előtt köszöntse fel a gyerekét születésnapja alkalmából. Gondolom, Varga Judit sem akart lemaradni, ezért ő névnapján tolta ki a porondra a saját szülöttét. Mintha bizony másnak nem lenne gyereke. Pedig van, legfeljebb nem üzleti célra használják őket a szüleik.

Tényleg berobbant a kampány. A miniszterek egymáson átzuhanva propagálják a csalánverés mások faszával véghezvitt műveletének nagyszerűségét. Varga Mihály azzal henceg, hogy mennyi pénz marad a családoknál a kamatstop miatt, még azt is volt kedves bejelenteni, hogy 30 milliárd forint erejéig szívatják meg a bankokat. Hogy a bankok ezt nem fogják benyelni, az nem kérdés, megfizetjük mi ennek az árát. Ahogy mindig. Arról nem nagyon mesélt a miniszter úr, hogy mi lesz a felállás fél év múlva, amikor lejár a kamatstop, de valószínűleg nem szűnik meg sem az infláció, sem a banki kamatok emelkedése. Az agrárminiszter pedig arról értekezik, hogy simán belefér a kereskedők akciós keretébe a hatósági árassá tett csirkemell, sertéscomb, finomliszt, étolaj, tej és a nem reklámozott, de azért a körbe bevont csirkefarhát okozta veszteség. Azért erről meg lehetne kérdezni a kisboltokat üzemeltető magyar vállalkozókat is, hogy ahol ezek a termékek viszik a forgalom döntő részét, ott minek az árából hozzák be a veszteséget. Esetleg a dohánytermékekből. Hoppá, nem, azt már régebben elvették tőlük, és szétdobták a hűségesek között.

A kamatstop és a csirkefarhátstop mellett nem szabad elfeledkeznie a pártmédiának a másik nagyon fontos kampánytémáról, a dedek megvédéséről sem. Ennek aládúcolására a propagandamédián durrogtatják körbe az elrettentő példát. Én a Magyaridők Nemzet cikkét választottam, de nagyjából bármelyik pártlapban meg lehet lelni a szívfacsaró történetet a szegény holland gyerekekről, akik olyan szörnyűségeknek vannak kitéve, hogy az Magyarországon el sem képzelhető.

A kitartó kampány eredményeképpen egyes liberális vezetésű országokban már azt is elérték, hogy az óvodában is bevezettek szexuális tartalmú képzéseket. Hollandiában például már négyéves kortól kötelezően tartanak ilyen foglalkozásokat, amelyeknek a genderidentitás és a homoszexualitás is része. A Dutchreview.com beszámolója szerint azt tanítják a fiataloknak, hogy „tökéletesen természetes, hogy két férfi vagy két nő szereti egymást”.

Hát tényleg, micsoda szörnyűség kicsi kortól arra tanítani a gyereket, hogy ne gyűlölködjön és ne ítélkezzen senki felett. Mekkora törést okoz a kicsi lelkükben az, ha esetleg látnak két nőt vagy két férfit, akik egymás kezét fogják az utcán, és a holland ovis nem tanulja meg időben, hogy neki most meg kell rémülnie nagyon, mert ez abnormális és veszélyes rá nézve. A holland ovis ehhez képest tudomásul veszi a dolgot, és nem stresszel rajta, nem kap sokkot a látványtól. De ez még mind semmi, mert:

Az iskolában pedig már semmi nem számít tabutémának, így a maszturbáció és az orális szex is szóba kerülhet a gyermekeket érzékenyítő tréningeken.

Hát ez már de tényleg! Ahelyett, hogy a tinik egymást világosítanák fel ezekről a dolgokról, az iskolában szabadon beszélhetnek róla valakivel, aki normális válaszokat tud adni nekik. Szinte biztos vagyok abban, hogy a fideszesek, de legalábbis a kormánytagok és a propagandisták osztódással, illetve szűznemzéssel szaporodnak (akár bibliai, akár biológiai értelemben), olyan mocskos dolgok, mint a szex, eszükbe sem jut soha. Ha mégis, akkor is csak nemzetgyarapítási céllal, az örömszerzés fel sem merül a gondolataik között. Pedig nem lenne az baj, ha a zabáláson és a harácsoláson kívül is találnának valami jót az életükben.

Jó ébredezést mindenkinek, mi hamarosan jövünk vissza az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.