Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kereszt és kirekesztés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Minden ellenkező riogatással szemben lesz Karácsony (és nem csak Gergely) 2021-ben is. Leszámítva azt az esetet, hogy a fennmaradó szűk két hétben a Föld lakói egymásnak esnek. Mondjuk, a szeretet nevében. Ki-ki a saját szeretete nevében, természetesen.

Ennek jelei hetek óta jelen vannak Budapesten. A giccsparádé formájában az üzletekben, a nagyrészt ízléstelenül kivilágított köztereken – hullafehér fények a lámpaoszlopokon a melegsárga, fákra aggatott izzósorok mellett -, az integető törpe Mikulásoktól a végtelenített Jingle Bells-t harsogó hangszórókon, vagy az egyszerűen gusztustalan, új Foopanda-matricákon, motorokon, egyenruhákon át a végtelenségig.

Kell is a szeretet ünnepe, kétség nem fér hozzá. Ha már kicsináljuk egymást – nemzetileg is, világméretű léptékben is -, legalább pár napig hazudjunk egymásnak. Hivatalosan, áldástól kísérve, áhítatot mímelve. Vegyünk, átkozva az egészet, 5-10 ezer forintért egész éves engesztelő „ajándékot” azoknak, akikkel nem törődünk, akiket bántunk vagy akiket lesz@runk az év többi napjában.

Nincs ezzel semmi baj, ezt tesszük évszázadok óta, így „szocializálódtunk”. Uff. Akinek ez segít átlépni pár órára egy nem létező világba, legyen boldog, őszintén kívánom.

Karácsonykor Jézus születését ünnepeljük. Ezért is volt mellbevágó élmény a fotó, ami a címlapon látható. A kereszt számomra Jézus megfeszítését, vagyis halálát szimbolizálja. Nagyon járatlan vagyok a Bibliában, bár olvastam, nem egyszer. Valamiért nem tudom összeegyeztetni a kereszt szentségét a születés szentségével. A jászol egy szimbólum, ahogy a kereszt is az. Nem keverendők össze.

A legnagyobb baj a tákolt láda aljára írt szöveg. Még egyszer: Budapest, Nyugati tér, 2021 decembere.

ÁLDOTT KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET A KERESZTÉNY ÉS MAGYAR ORSZÁGNAK!

A többieknek, akik ebben az áldatlannak tűnő országban élnek, nem szól az üzenet. Aki nem keresztény, az kimarad a kívánt áldásból. Tehát a zsidók, muszlimok, ateisták, sehonnai bitang emberek. Aki nem magyar, az se legyen áldott, még a szeretet ünnepén sem. Ez szerintem nagy gáz.

Az ukrán barátnőm, akinek tegnap volt a születésnapja, tíz éve él Magyarországon, magyar férje és magyar kisfia van. Kimarad a tutiból, a keresztény áldásból.

A szomszédaim távol-keleti egyetemisták, tegnap küzdöttek haza egy tisztességes karácsonyfát.

Az ismerőseim bejárónője székely, évtizedek óta pucolja a ganét a magyar yuppik után (bár ő azért határeset).

A kedvenc pizzériám séfje olasz, tizenöt éves az itteni vállalkozása.

A sarki mindenegyben bolt kínai tulajdonoságnak felesége vietnami, a vejük svéd.

A barátnőm fia tíz éve vett feleségül egy chilei lányt, a három gyerekük magyar, Pécsett élnek, csókoltatnak mindenkit.

Őket, valamennyiüket kizárja a Mi Hazánk Mozgalom otromba izéje a szeretet ünnepéből. Tudom, ennél sokkal képmutatóbb és hazugabb dolgok, lények is vannak. Vannak olyanok, akik, amelyek a Kossuth téren trónolnak, vannak, amelyek a Nyugati téren. Különbség nincs köztük. Egyformán undorítóak és idejétmúltak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.