Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem vagyok hajlandó megszokni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A kurva életbe. Abba. De tényleg. Amit ez az Orbán nevű alak művel a Parlamentben, az kimerít minden gyalázkodó verbális erőszakot. De  mindenek előtt az ellenzéki képviselők, és azokon keresztül a magyar választópolgárok egy jelentős részének cinikus arcul köpését. Az angol szó forrása a francia parlement ‘megbeszélés, tárgyalás’ kéne hogy legyen, ha ezt a doktorminiszterelnök úr esetleg nem tudná, nem pedig az ellenzék személyeskedésekkel kísért gyalázása, leugatása, és az épület mennyezetének lehazudása a helyéről. Mert tudomásom szerint arra nincsen felhatalmazva ez a magát Istennek tekintő élőlény, hogy az azonnali kérdések órájában ne válaszoljon a hozzá intézett kérdésekre.

Nem, egyszerűen nem vagyok hajlandó megszokni, hogy állandóan hazudik, mellébeszél, és stand-up comedy színpadnak nézi az épületet, ahol a pórázán rángatott, ámde szintén a mi pénzünkből élő bátorak fülig érő szájjal tapsikolnak ehhez a kutyakomédiához, amit minden soros hétfőn előad. Soha, de tényleg soha nem válaszol érdemben semmire. Mert nem tud. A kérdések teljesen jogosak, és ha egyszer valóban válaszolna is rájuk érdemben, akkor az egész 133 bátorból álló frakció vehetné a kabátját, mert azonnali hatállyal buknának bele saját, mindenre alkalmatlan kormányzásukba. Ilyen funkcionális analfabéta, impotens, beszari kormánya ennek országnak szerintem még sosem volt. Egy jóllakott óvodás szintjén kommunikálnak az ellenzékkel, ami ennyi év után baszottul unalmas. A krampusztól nem félő, a ketrecben pankrátorként őrjöngő utcai harcosnak évek óta arra futja, amikor a munkahelyén kérdezik, hogy a valaki által megírt, poénosnak, frappánsnak egyáltalán nem mondható, ellenben a szánalmasság felső határát súroló paneleket válasz gyanánt felolvasgatja a papírjából. Néha egy-egy övön aluli, alpári poénnal egészítve ki a semmitmondó hazudozást. Ahogy most is tette: aaa… mmm… öööhhhmm… boldog mikulást kívánok önnek. Ez bírta beböfögni Jakab Péter gazdasági bevándorlókra és a megélhetési nehézségekre vonatkozó kérdéseire. Bravó.

Így kell egy magát komolynak aposztrofáló ország magát komoly embernek tartó miniszterelnökének válaszolnia sokakat érintő kérdésekre.  A házelnököt már szinte nem is kell külön kiemelni, annyira megszokottá vált az is, hogy folyamatosan rendre utasít minden ellenzékit, aki jogosan kéri ki magának, hogy immáron 12 éve néz mindenkit hülyének a felolvasó úr. Európa DNS-e ezúttal a sajnos ön ide nem ülhet át dumával tette fel az i-re a pontot. Tényleg? Miért ne ülhetne át? Nehogy már a csík tolja a repülőt! Egyelőre tudtommal az ül bele abba a székbe, akit majd a választók megválasztanak, pontosabban akit a választók által megválasztott többség oda ültet. És ha az nem te leszel – amit nagyon remélek -, akkor majd az ellenzéki patkóból krákoghatsz és szipoghatsz. Már ha lesz merszed egy választási vereség után megmutatni az arcodat a tisztelt házban. Mert vertek már el téged választáson nem kicsit, hanem nagyon annak idején, és tudtommal több mint három évig se híred, se hamvad nem volt a munkahelyeden. Volt ilyen is.

Meg olyan is, hogy Harangozó Tamás megkérdezte, mi a helyzet a milliárdokért beszerzett, nemrég megsemmisítésre ítélt PCR-tesztekkel. Ezt sem láttam jönni, de tényleg azt bírta válaszolni őfelsége, hogy a PCR-teszt semmin sem segít. Tényleg? Akkor minek vettünk, igen, mimagyarok, a mi adóforintjainkon ennyi tesztet, ami tulajdonképpen nem segít? Az ember esze megáll. Pedig tényleg ezt állítja ez az erkölcsileg eltorzult alak, akinek a kormányzása alatt már több mint 35 ezer ember halt bele ebbe a járványba. Mondja ezt az az alak, aki a fél országnak beadta nem csak a kínai és orosz vakcinákat, hanem azt a dajkamesét is mellé, hogy ezekkel is szabadon lehet majd utazni. Tisztelt miniszterelnök úr! Innen mondom, hogy nem, nem lehet ezekkel utazni, sőt, aki mégis menne valahova, az megvásárolhatja a semmin nem segítő 19 000 forintos PCR-tesztet, amelynek negatív eredményét minden befogadó ország megköveteli. Leszámítva azokat a távoli diktatúrákat, ahova szabadon lehet utazni Szijjártónak köszönhetően. Ehhez képest igazán durva, hogy semmin nem segítő, semmit nem érő PCR-tesztek lejártak és a kukában végezték. Nyilván egy közbeiktatott beszerező cég – amely természetesen fideszes alattvalókhoz köthető – jó sok milliárdot keresett rajtuk, mielőtt a céget bedöntötték. Vagyis a NER egy rakás pénzt keres a hatalmas mennyiségben felvásárolt teszteken, ez előadja, hogy ezek szart se érnek. És még nem perzselődik le a bőr az arcáról. Ilyen nincs, ilyen tényleg csak itt van.

És még azt is mondja ez a drága szép ember, hogy az egészségügyi miniszterünk minden alkalommal választ adott, és minden alkalommal világossá tette, hogy ha azonos módszerrel nézzük az egészségügyi statisztikákat, akkor Magyarországnak (a járvány elleni védekezésben szerk.) semmi, de semmi szégyellnivalója nincsen. Hogy mi van? Egészségügyi miniszter? Tudtommal nincs ilyen miniszter, tudtommal az önálló egészségügyi tárcát is sikerült lebombáznotok, és egy kecskeszakállú, koszos körmű vénemberre bízni sok minden mással együtt egy olyan ágazatot, ami folyamatosan pusztul és rohad. És ez a nagyon pedáns miniszter ahelyett, hogy az egészségügy égető problémáival foglalkozna és nagyokat mondana, inkább csontokból rakosgatja ki  rég letűnt korok királyi csontjait. És őfelsége a penetráns járványügyi adatokat bírálók bírálatai nyomán ezúttal is levonja azt a konzekvenciát, hogy az ellenzék az egészségügyi dolgozókat támadja, akiket természetesen ő most is megvéd a gaz támadásoktól. Miközben a valóság az, hogy senkit nem támad senki, kivéve téged, Orbán, mert minden kudarc mögött te állsz, közvetlenül, tevőlegesen, vagy közvetetten, miután minden a te beleegyezéseddel történik. 

Továbbá egész Európában magas az infláció, a jegybank független (ha-ha), Mr. Piac beavatkozik Mr. Mimagyarok országában, a forint a béka segge alatt (naná, hogy ez is az elvtársaknak kurva jó), a kisember meg szívjon, és rohadjanak meg azok is, akik a rezsicsökkentést támadják. Lehet, hogy Guyurcsányék hazudtak reggel, délben meg este, de te napszaktól függetlenül szinte minden mondatoddal hazudozol és hülyének nézel mindenkit. Hát nem csoda, hogy nincs hozzászokva ahhoz, amikor kivételesen nem nevezik gyengeelméjűnek és gazembernek. Őt és a bandáját.

Pedig azok vagytok, legfőképpen te, bár az elmédnél a jellemed jóval gyengébb. Sajnos. És ezt mi a bőrünkön érezzük, nap mint nap. Demagóg, senkiházi, népnyúzó diktátor vagy. Ez az igazság, a többi duma.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.