Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Elhúzódó hadiállapot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dolgozik a hadiüzem teljes erőből. A mindenkit lejáratás ősi módszere mellett bevetik azt, amit bármelyik legalja gazember bevet akkor, ha módjában áll. Miután a Fidesz kezében nem csak a kasszakulcs van, így bármennyi kampánypénzt röhögve elköltenek, hiszen az ezt ellenőrző szervek is a markukban vannak, ezért minimális veszélye sem fenyegeti őket a lebukásnak, bírságnak, ráadásként a törvényalkotás, valamint a parlament is teljes mértékben fideszes megszállás alatt működik, tehát semmi akadálya nincsen a törvénymódosításoknak. És akkor még egy hangot sem beszéltünk a médiahatalmukról, sem pedig az összes állami szerv fölött meglévő totális hatalmukról.

Éppen a napokban olvastam az Index helyén működő portálon egy brit hozzáértővel készült interjút, aki szerint marhára nincs itt diktatúra, hiszen még vannak választások, és amúgy is, neki egy csomó ismerőse járt már Magyarországon, és mindegyikük imádta. Tehát nincsen diktatúra, Orbán Viktor véletlenül sem diktátor. Nagy-Britanniában bizonyára ott kezdődik a diktatúra, amikor már lincselnek a nyílt utcán a hatalom emberei, de legalábbis börtönbe hurcolják az embert, és ott módszeresen agyonverik. Közben pedig eltörlik a választásokat. Ki kell ábrándítsam az urat, Orbán Viktor – valószínűleg az ő legnagyobb bánatára – nem tehet meg ilyesmiket az Európai Unió közepén, mert az rá nézve is nagyon súlyos következményekkel járna. Nem csak egyféle diktatúra létezik.

Mi tehát ott tartunk ebben az illiberális szarlapátolásban, hogy bizonyára használja a Fidesz (hiszen teljhatalomban ezt is megteheti) nagy erőkkel a titkosszolgálatot. Igen valószínű, hogy nem csak a Pegasus nevű kémszoftvert vetette be a potenciálisan támadni érdemes magyar állampolgárok ellen, hanem bármit, ami a kezébe került. A propagandamédián kívül most az Anonymus-maszkos alakot vetik be, ő az ismeretlen forrás, aki szállítja a hangfelvételeket és fotókat az ellenség leleplezésére. Vagy hát legalább annak kísérletére. Az természetesen alap, hogy mindenki Gyurcsány Ferenc, legfeljebb máshogyan néz ki. Mostanában Soros György is Gyurcsány Ferenc, ami nem kicsit megrepeszthetné a hívők tudatát, ha lenne nekik ilyen felszerelésük. Most tehát az van, hogy Jakab Péter családja felvásárolja fél Kelenföldet. Ahogy a politikus közösségi oldalát néztem, ki is derült, hogy hát tényleg. Van egy lakótelepi lakása a nővérének, az ő  férjének és a gyereküknek, ott élnek. Évekkel ezelőtt vették – de tizenhuszon éve – hitelből. Tavaly vettek egy másik lakótelepi lakást is a környéken, hogy a gyereknek majd legyen, és ne költözzön nagyon messzire. Továbbá Jakab anyjának is van egy lakótelepi lakása Kelenföldön, szintén régi vétel, ugyancsak hitelből. A leleplezés állítólag csalódott jobbikosoktól érkezett, akik féltik a pártot. Megjelent a pártmédiában három tulajdoni lap töredék is (ez a bizonyíték), de a szerzés éve sajnos egyiken sem látható. Az a legfőbb érv Jakab Péter aljassága mellett, hogy mindhárom lakás közel van egymáshoz. Háttélleg. Talán fontos volt, hogy ne ötven kilométert kelljen utazni, ha meg akarják látogatni egymást. Van ilyen.

Aztán itt van persze Karácsony Gergely és az ő óriási lebukása. Itt nem álltak meg a sunyi célozgatásoknál, mindenféle hangfelvételekre hivatkoznak, naponta szivárogtatnak valamit – egy pillanatra se feledjük, hogy az Index vállalta magára a nemes feladatot, hogy megindítja a hadjáratot -, ami köré aztán szőnek egy újabb mesét. Itt feljelentések is történtek, a megtámadott és a támadó részéről is. Hosszas béketűrés után a főpolgármester agya is eldurrant, ezt mondjuk nem is csodálom.

Nem vagyok híve egymás feljelentgetésének, de ilyen esetben ez a legjobb megoldás. A bíróságokat még nem sikerült egyértelműen és teljeskörűen bedarálnia a Fidesznek – pedig tényleg mindent megtettek a cél érdekében -, ezért jó esély van arra, hogy kiderüljön az igazság.

A következő célpont Bajnai Gordon.

Tovább gyűrűzik a Városháza-gate. Ezúttal Anonymus egy fotót mutatott meg, amelyen jól látható, hogy Gansperger Gyula baloldali üzletember Bajnai Gordon volt kormányfő társaságában érkezik meg valahová, vagy távoznak valahonnan – írja az Origo. (888.hu)

Ez persze már önmagában világbotrány, hogy ezek ketten mentek valahová, vagy jöttek valahonnan. A politikus igyekezett megoldani a rejtélyt, bár nem hiszem, hogy ez a lakájmédiát meg tudja akasztani a feladatvégrehajtás lendületében.

A pártmédia mai főcímei:

Bajnai Gordon elismerte, részt vett a Városháza eladásáról szóló egyeztetésen

Úgy tűnik, ez lesz tavaszig. Vagy ha nem ez, sokkal durvább. A fene tudja, miket szedtek össze a Pegasussal, kit figyeltettek kivel, miből milyen meséket fognak szőni. Egészen érdekes, hogy kizárólag azok a politikusok gazdagodnak, tárgyalnak, sunnyognak, akik nem a Fidesz zenekarában húzzák az igát. Aki igen, annak simán kinőhet a földjéből vadászkastély, kacsalábon forgó palota, panzió, nyaraló, kacsamadár. Hogy a miniszterek elnökének veje rakásra vásárolja az ingatlanokat Mészáros Lőrinc hitelezésében, akár még olyan vagyonelemeket is, melyek nem piacképesek, mert jelenleg nyomozás folyik a volt tulajdonosok ellen, nem érdekes. Ahogy az Orbán-család fejének épülgető birtoka, az azt övező szabálytalanságok (hogy ne mondjak törvénytelenséget) sem. Nem érdekes továbbá a hadsereg számára vásárolt, ám teljesen más célra használt repülőgépek igénybevétele, az évekre elfoglalt pozíciók vagy éppen a brutálisan magas infláció, az egeket verdeső hiány, az ész nélkül felvett hitelek, az újfent döglődésnek indult egészségügy, az oroszokat is leköröző halálozási ráta egyenesen szóra sem érdemes.

Mindegy, ki és mennyire hangosan vonyít, el kell majd számolni mindenkinek a viselt dolgaival. Minden oldalon. A családi vagyontól az ország pénzének felhasználásáig, az ész nélküli repkedések költségeitől a minden irányból megkerült vagy átírt törvényekig, a közvagyonnal gazdálkodástól a jogrendszer átírásáig, sőt, a Pegasus-üggyel is. Ahogy a propagandamédia szalagmunkásainak is helyt kell állniuk az esetleges hazugságokért akkor is, ha lekerül róluk a mindenkit megvédő búra. Mert ez be fog következni. Egyre valószínűbb, hogy hamarosan.