Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Alighanem bevégeztetett az orbáni misszió

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Egyébként sok esetben a nagy techóriások sokkal szélesebb körű megfigyelést végeznek a felhasználókkal kapcsolatban, mint adott esetben a magyar állam bárkivel kapcsolatban. Ki kell próbálni. Üssenek már be egy sms-t valami barátjuknak, hogy jó lenne venni egy kerti fűnyírót. Két hétig kerti fűnyíró reklámok fogják elárasztani a telefonjaikat. Miközben ez vajon hogy jutott az illetékesek tudomására?

Ez itt szó szerint Kósa Lajos izzadó homlokkal és szerintem némi alkohollal átitatott (bár ez valószínűleg csak a látszat) magyarázatának egy része az RTL Klub Pegasust érintő kérdésére. 

Az biztos, bzdmg. Ez aztán a magyarázat. Arra, hogy hónapok óta sunnyognak, hazudoznak, terelnek, menekülnek akkor, amikor az újságírók kérdezni mernek a Pegasus nevű kémszoftver ügyében. És tényleg. Minek ezen ennyit picsogni, mit kell ezen ennyire fennakadni? Majd 30 év múlva, ha kinyitják Pandora szelencéjét, megtudhatjuk, kit mikor és miért figyeltetett meg Orbán, Varga Judit hajdobáló celebasszonyság és Pintér Sándor olajszőkítő belügyminiszter segedelmével.

Tulajdonképpen mindenkit, aki kicsit is veszélyt jelenthet a bátor utcai harcos lassan 12 éve olajozottan működő kleptokráciájára. Tulajdonképpen nem csak az ellenséget drótozták és poloskázták be, hanem a sajátjaikat is. A Pegasus-botrány kirobbanása óta ugyanis kiderült, hogy újságírókat, ügyvédeket, Varga Zoltánt, a 24.hu tulajdonosát, Simicska Lajos fiát, egy CEU-s Phd-hallgatót, a paksi bővítés korábbi államtitkárát, a TEK főigazgató-helyettesét, az ügyvédi kamara korábbi elnökét, illetve Gémesi György polgármestert is megfigyelték az izraeli kémszoftverrel. Ez a csávó annyira paranoiás, hogy lassan előkóstolóra lesz szüksége. Bár az is lehet, hogy már most is van neki.

Amit ezek itt előadnak, az már annyira szürreális, hogy az ember nem tudja, hogy sírjon, vagy inkább röhögjön kínjában. És ebben sajnos semmi túlzás nincs. Végül is a kommunikációt sikerült lebutítatniuk egy 4 elemit végzett, közepesen intelligens tanuló szintjére, de még ezzel együtt is pofa kell ahhoz, hogy ezt rezzenéstelen, komoly ábrázattal belemondják a kamerába. Az olyan, ehhez képest tényleg jelentéktelen apróságokról nem beszélve, hogy közben a partvisszájú házmester kabinetfőnökének pereputtya becuccolt egy második kerületi villába. Amit nem mellesleg a határon túliak támogatására szánt 320 millió forintból vásároltak meg 240 millióért.

Tökmindegy, hogy mekkora horderejű disznóságról van szó, számukra ez olyan természetes, mint tisztességes embernek az, hogy levegőt vesz. Mert amit el lehet lopni, azt el is lopják, akit hülyének lehet nézni, azt hülyének is nézik. Ezeknek a figuráknak ez konkrétan munkaköri kötelesség. Meg az összezárás a korrupciós szeméthegyek körül. Munkaköri leírás számukra a nép, a nyilvánosság, az adófizetők egy emberként való hülyének nézése. Ebben a vergődésben a keresztény konzervativizmus alappillérre nyilván a nemzeti egó, amire hivatkozva ezek minden gazemberségüket megmagyarázzák, amivel gyorsan fel is mentik magukat minden bűn alól, mondván: itt minden nemzeti érdek.

Ezek azok a bizonyos fasiszta hívószavak, amik mögé simán be tudnak bújni, annak ellenére, hogy valójában kilátszanak a véresszájú szólamaik mögül, mint testesebb ember a gereblye nyele mögül. De az eszme, az ideológia felülír mindent, hiszen értünk, az ország, a nemzet megmaradása miatt vetemednek általában törvénybe ütköző dolgokra. Isten, a haza és a család egyenesen megköveteli ezt tőlük. Mert a cél szentesíti az eszközt. A kivénhedt fiatal demokraták védelmezik a bruttó 200 ezres minimálbéres munkásosztályt, a Szűzanya lábai előtt görnyedő, annak minden földi és égi javát felajánló, Márki-Zay Péter kinyírásáról ábrándozó, tájékozatlan, megvezetett tömegeket. És fordítva. Mert egymásra számítanak, egymást segítve menetelnek visszafelé az időben a középkori sötétség és butaság – Tiborcz LED-lámpáival kivilágított, kátyúkkal tarkított, túlárazott, Orbán Győző bányáiból származó kőből megépített – sztrádáján. Természetesen mindenkivel szemben, kanyarban előzve, a hókotró lapátot leengedve gyalulnak.

A kétharmad a diktatúra új definíciója. Ezzel mindent meg lehet magyarázni, ezzel a zsebükben és a hátuk mögött bármire felhatalmazva érzik magukat, és ezzel a helyzettel vissza is élnek rendesen. Nincsenek törvények, amelyek rájuk nézve kötelezőek lennének, ha meg mégis vannak, akkor másnap éjjel hoznak egy újat, a régit meg kidobják a kukába. Ha Milos Forman élne, akkor biztosan megfilmesítette volna azt a szégyenletes magyar valóságot, ahova 12 év alatt lezüllesztette Orbán az országot. Komolyan az az érzésem, hogy a szocialista érában valahogy értelmesebbek voltak az emberek. Mindenki várta a rendszerváltást, mindenki egy jobb és szabadabb életre vágyott. Aztán amikor megkaptuk, akkor senki nem tudott mit kezdeni vele. Egyetlen ember kivételével.

Ez az ember hamar rájött, hogy ha másolja Ferencz Jóskát, Horthyt, Rákosit és Kádárt, akkor még bőven van potenciál ebben az országban. Még bőven van lehetőség arra, hogy 21. században is ki lehessen fosztani ezt a népet. Mit ne mondjak, kurva jól sikerült neki. Mindent visszaállamosított, majd szarért-hugyért valamelyik strómanja kezére játszotta az állítólag törvényesen ellopott köztulajdont. Nagyjából minden az övé, már csak a repülőtér van hátra, de gondolom, karácsonyig az is meglesz. Ezzel szerintem bevégeztetett az orbáni misszió. Itt vagyunk egy kifosztott országban, kiszolgáltatva egy tolvajnak és családjának, akiknek a nevére írták az egész országot. Nem mondom, hogy innen lesz szép győzni, mert ha ezt mondanám, hazudnék. Rohadt nagy a baj, és azt hiszem, ha sikerül is leváltani őket, akkor sem lesz könnyű visszaszerezni mindazt, amit ezek 12 év alatt elloptak tőlünk.