Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


A világ legfontosabb vakbele

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Itt az ideje feljelenteni, lenyomozni, lecsukni, igény esetén kivégezni Orbán Viktor rettegett ellenségét, egyszersmind azt az embert, akihez fennállása óta tíz körömmel ragaszkodik. Gyurcsány Ferenc lebukott. Megint. Most az van, hogy a világ milliomosainak luxusszigetére, Szardíniára utazott a Gyurcsány házaspár (by random propagandalap), de megfájdult a DK vezetőjének hasa és haza kellett jönni, azóta meg is operálták vakbélgyulladással. Mi a fontos ebben a sztoriban azon kívül, hogy semmi? Én például garantáltan nem tartozom a világ milliárdosai közé – de a milliomosai közé sem, még akkor sem, ha a csóróbbik fajtából szemezgetünk -, de szerintem ha nagyon akarnék, el tudnék jutni Szardíniára. Ráadásul a Gyurcsány házaspár nem az én büdzsémből gazdálkodik, mi a francért ne mehetnének akárhová, ahová akarnak? Ez persze még mindig nem a fő kérdés, mert az csak ezután jön.

Csütörtökön Gyurcsány azt írta Facebook oldalára, hogy a rugalmas EasyJet-jegyüket átfoglalva visszautaztak Budapestre, és túl van a műtéten, minden rendben. Csakhogy a BENNFENTES ellenőrizte, és az EasyJet nem repül Szardína-Budapest viszonylatban, de Milánó-Budapest, Róma-Budapest, vagy Szardínia-Bécs viszonylatban sem. (bennfentes.net)

Hát én nyomban megőrülök izgalmamban! Megint rajta vannak kapva. Hát nem tökéletesen mindegy, honnan repült és mivel Gyurcsány Ferenc és felesége? Közben azért kiderült, hogy valóban EasyJettel röppentek ők, csak éppen nem közvetlen járattal, bár ha lovaskocsival, netán űrhajóval utaznak, az sem tartozik senkire.

Ellenben. Hogy Orbán Viktor, az ő családtagjai, Szijjártó Péter és kedves családja hová röpköd akkor, amikor a közpénzből vásárolt és üzemben tartott, elméletileg katonai, a valóságban luxusgép pont arra jár, amerre ők felbukkannak, az bizony minden irányból nézve közügy. Ahogy közügy a közpénzből megmilliárdosodott ember luxushajóján nyaralgató kormánytagok ügye is. Valamint közügy az, hogy a külügyminiszter mi a francért érzi szükségét bejárni a világot közpénzből, miért kell Bécsbe is repülővel mennie. Ezeket ugyanis mi fizetjük, ellentétben Gyurcsány repülőjegyével.

Ha már itt tartunk, közügy az is, hogy miért vásárolt a kormány tízszeres áron oltási igazolványként használható plasztikkártyákat és kitől, közügy a milliárdos vakcina- és lélegeztetőgép beszerzésekben közreműködő cégek csöndes felszámolása és eltüntetése. Sőt, én például kíváncsi lennék arra is, miért adományoz a kormány Romániának lélegeztetőgépeket. És egyáltalán nem az empátia hiányzik belőlem és soha eszembe nem jutna kétségbe vonni azt, hogy kell-e segíteni a bajban egy másik országnak. Kell. Azonban Románia semennyivel nem szegényebb ország, mint kicsiny hazánk. Azokat a gépeket pedig nem a nyuszi tojta, a magyar adófizetők adták össze rá a pénzt. Tehát amennyiben nem egy nagyon szegény országról van szó, mi indokolja ezt a bőkezűséget? Az már meg sem kérdezem, hogy mit fognak kezdeni vele, mert ott sincs elég szakember, aki kezelni tudná,

Érdekesnek találom, hogy egyik pártlap sem érzi fontosnak a Marbellára költözött közvilágítási-fenomén és saját lábon álló hites asszonykája ügyeit feszegetni, de egy szaros repülőjegy az őrületig fel tudja izgatni az összes bennfentest és névtelen origóst. Ezzel csupán annyi a baj (de az legalább nagy), hogy ameddig a bíróság máshogy nem dönt, Gyurcsány Ferenc arra költi a pénzét, amire csak akarja. Igen, akár el is ihatja, az sem tartozik senkire. Ezzel szemben az ránk tartozik, hogy hová folyik el a közpénz, azzal ki és mihez kezd, mire költi. És nem csak rám tartozik, a bennfentes firkászokra is. Ugyanis nem csak engem lopnak meg, hanem őket is. Rohadtul nehéz lesz majd később megmagyarázni, miért is volt fontosabb Gyurcsány vakbele, mint az ország sorsa.