Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pedig a rajongói is pont ugyanannyiért tankolnak, mint a bolsevik, balliberális hazaáruló többiek, akiket közpénzen sérteget

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A benzin áránál is sokkal emelkedettebb jó reggelt kívánok mindenkinek! Külön is azoknak az aljas provokátornak, akik nem szégyellnek október 23-án az állampárt békemenetnek csúfolt nemzeti ökölbeszorulási mulatságával párhuzamosan megemlékezni az orbánizmus magántulajdonába került 1956-os forradalomról, mint nemzeti ünnepről. Pár hónappal egy újabb sorsdöntő választás előtt ott tartanak a közpénzt zabáló Csizmadiák, ifj. Lomnicik és a CÖF fantázianevű gittegylet úgy általában, hogy provokációnak nevezik, hogy az ellenzék is megemlékezik ’56-ról. Nem tudom, jól értem-e, hogy hogy menetelni, vonulni, emlékezni fideszes kiváltság, aki meg nem velük van, az pusztuljon, mert az bolsevik, ultraliberális, kommunista, elnyomók szellemi örököse, gyurcsányista baloldali és külön Soros ügynöke? Mindenki? Még meddig?

Nem csoda, legfeljebb beledöglünk, belenyomorodunk. Agyilag, lelkileg, mindenhogyan. Hát hiszen szociális demagógiából, olcsó populizmusból, véresszájú nacionalizmusból, ordas migránsozásból, homofóbiából és rasszizmusból, valamint nyakló nélküli, választási kedélyjavító pénzszórásból nem sikerült élhető országot varázsolni az Európai Unió és a magyar adófizetők összes pénzéből se. Cserébe a benzin ára sem csökken attól, hogy az ország egyes számú illiberális demagóg populistája szalagavatós cuki képekkel, migránsozó plakátokkal és más országokban készült spontán kézcsókdosós videókkal próbálja kiinfluenszerkedni magát abból a történelmi felelősségből, amivel élni nem volt hajlandó, de visszaélt vele, mint a kurvaélet.

Ezért az van, hogy miközben a CÖF halált hörögve okádja az epét a gazdi politikai ellenségeire, hatalmas logisztikai fennforgások árán igyekeznek tömegeket toborozni az ünnepi békemenetre, amely tömegek maguktól valószínűleg ívesen tennének az egészre. De ha az önkormányzat szervezi a buszos utazást, akkor alighanem mennek eszük nélkül, mert különben megnézhetik magukat.

Ezért van az, hogy a Fidesz nagyvonalúan finanszírozott határon túli leányvállalatai ezúttal is kötelezően szállítják az Orbánt dicsőíteni hivatott határon túli békemenetelőket, hogy nehogy szégyenben maradjon a vezér.

És ezért van az is, hogy Kálomista 800 milliós, művészfilmmé nyilvánított propagandafilmjének INGYENES vetítéseit fideszes képviselők reklámozzák, miután a kertészeti ágazatvezetőből lett Orbán-szolga producer teleóbégatta a nyilvánosságot azzal, hogy hogy el akarják tüntetni a filmjét, hogy azt nem játsszák a szerinte indokolt vetítésszámmal a fővárosi művészmozik. Aztán miután az ElkXrtuk nemrég művészfilmi besorolást is kapott, hogy a kisebb artmozik is vetíthessék, olybá tűnik, hogy ez sem elég: most ingyen vetítésekkel próbálnak minél több embert elvinni a mozikba, akik majd a szívükhöz kapva hüledeznek a politikai krimibe csomagolt Gyurcsány-terroron. Ha nem érdekelte őket, akkor most majd fogja érdekelni. Akkora lendületben vannak a nertársak, hogy van, aki a békemenetes ingyenbusszal fuvarozza a vetítésre a nézőket. Vagyis olyan marha nagy érdeklődés övezi az elnyomott, cenzúrázott, eltaposott Kálomista nevű mártír gondosan időzített produkcióját, hogy ingyen kell adni a jegyeket, hogy egyáltalán megteljenek a mozik. Már csak azt nem tudom, hogy fogják utólag belepréselni Márki-Zay Pétert a filmbe, akiről pár napja derült ki, hogy mindig is Gyurcsány embere volt. Azé a Gyurcsányé, aki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikátor szerint 1956-ért is felelős.

Tényleg érdemes lenne az összes fideszes felebarátunknak újranéznie a Sajtóklub nevű propagandaműsor korabeli adását (via), amely 2018 februárjában, a hódmezővásárhelyi időközi választás másnapján került képernyőre az időközben megszűnt Echo Tv-n, és amelyben az illusztris társaság megfejtette, hogy kicsoda MZP: egy jobboldali, konzervatív ember, aki magát kereszténynek vallja, aki már akkor is templomba járt, amikor még nem volt kampány, nagycsaládos, több nyelvet tud, vagyis a Fideszre a legnagyobb veszélyt jelenti. Nem tőlem, hanem az állampárt beszélő fejeitől és megmondóembereitől származik a diagnózis, ehhez képest érdemes szerintem kiröhögni Kocsis Máté vagy Hollik Pityu gyurcsányozástól habzó száját, sőtpláne a Rogán-központ agylúgozó teljesítményét. Amit persze továbbra sem érdemes alábecsülni. Ugyanis ha az ember alámerül a közpénzből fenntartott fideszes propagandaoldalak kommentszekcióiban, akkor azt fogja tapasztalni, hogy már alig tudja valaki, hogy ki az a Karácsony Gergely, ezzel szemben a pár éve még jobboldali, konzervatív MZP baloldali gyurcsányizmusánál csak az a nagyobb evidencia, hogy természetesen csakis ő lehetett az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.

Ebben sincs semmi sokkoló, hiszen egyenes következménye annak az ezzel szemben nagyon is sokkoló tényállásnak, hogy az állampárt kisebb és nagyobb ágyúi, valamint Rákay Kálmán-féle cselédei, szócsövei és csatolmányai mintegy tíz nap alatt több mint 54 millió forintot költöttek Márki-Zay Péter lejáratására. Akiről október 10. előtt még azt sem tudták, hogy kicsoda. Minden kibaszott nap legalább 5 millió forintot, vagyis jóindulattal, kerekítve egy keményen robotoló kisember egy évi fizetését égették el arra, hogy a Karácsony lejáratására elégetett, kikukázott, eltapsolt százmilliók után a propaganda rozsdás biciklijét megszereljék.

Nyilván a kasszakulcs náluk van, rohadalom sok közpénz áll rendelkezésükre, hogy reggeltől estig butítsák az országlakókat. Akik a saját költségükön zabálják lényegében 12 éve azt az igénytelen, hazug, ehetetlen moslékot, amit Rogán bűnöző legyárt nekik. Ezen kívül szerintem mára semmijük nem maradt. Eddig is trükközéssel, csalással, jogászkodással, éjszakai settenkedéssel, hazugsággal, a valóságot és a nép emberi méltóságát telibeszaró hatalomtechnikázással sikerült hatalomban maradniuk, de nagy kérdés, hogy egy ilyen primitív, átlátszó, parodisztikus, sértően ostoba kampánnyal a világ pénze elég lesz-e arra, hogy jövőre megnyerjék a választást. Kétséges, hogy mindenkinek az összegyurcsányozása elég lesz-e egy újabb választási győzelemre, lesz-e elég békés proletár, akit Gyurcsány után tizensok évvel választási program híján a Fidesz fel tud hergelni annyira, hogy a saját és a gyereke, unokája jövőjét telibeszarva újra hatalomra segítse Európa DNS-ét. Aki azt hazudta 2010 előtt, hogy lesz elszámoltatás, hogy akár bíróság elé is állítja a patás ördögöt, ám ebből semmit nem valósított meg. Most meg több százezer DK-s választó fejére taposva, a demokratikus döntésüket semmibe véve próbálja meg lenyomni az ország torkán, hogy itt a gonosz mindenféle merényletek árán akar újra hatalomra kerülni.

Bárki bármit is mond, az orbánizmus egy ideje unortodox értelemben nyerő szériában van. Ez pedig lemérhető a vicclapokba illő szabadságharcos kormányhatározatok vagy miniszterelnöki szamizdatok számán, és igen, azokon a csilliárdokon, amelyeket feketekampányra költenek. Akkora lendületben vannak, hogy ha jól láttam, még azon a sajtóhíren is elfelejtettek felháborodni, amely szerint nem kaptak meghívót Joe Biden demokrácia-konferenciájára, mivel már a hülye is látja, hogy ennek a korrupt, feudális, fékeket és ellensúlyokat lemészároló államberendezkedésnek köze nincs semmiféle demokráciához. Akkor sem, ha Varga Judit Szijjártó Péteren átesve bizonygatja, hogy megtalálta a jogállam definícióját. Jó, ne kiabáljam el, még mindig benne van a pakliban, hogy kiadnak egy újabb kormányhatározatot, amelyben leszögezik, hogy soha nem is akartak részt venni ezen a találkozón, de azért ha a Politico értesülései helyesnek bizonyulnak, ez katasztrofális szégyen.

Igaz, távolról sem vág annyira húsba, mint az 500 forintos, emelkedett benzinár, ami valahogy most nem zavarja az aktuálisan Brüsszelben állomásozó főkipcsakot. Nyilván, amikor ellenzékből kiabálta, hogy az állam nyerészkedik a magas üzemanyagárakon, és sürgősen csökkenteni kell a jövedéki adót vagy a benzin áfáját, akkor ellenzékben volt, és más idők jártak. Most viszont kormányon van, a fideszes állam degeszre keresi magát a magas benzináron, őfelsége pedig kussol. Pedig a rajongói is pont ugyanannyiért tankolnak, mint azok a bolsevik, hazaáruló többiek, akiket közpénzen sérteget. Remélhetőleg ők is tudják, hogy abból az 500 forintból, amit egy liter üzemanyagért kifizetnek, több mint 250 forint a fideszes államkasszába vándorol, hogy értsük, mibű futja napi 5 milliós feketekampányra, agymosásra, terelésre, saját lábra, Marbellára. Úgyhogy mi következik ebből? Egyetlen dolog: 2006-ban, amikor Magyarországon a benzin litere átlépte a 300 forintos lélektani határt, a Gyurcsány-kormány volt ezért a felelős. 2021-ben, amikor a benzin litere átlépte az 500 forintos lélektani határt, ki a felelős? Na ugye. Hát ugyanaz, aki ötvenhatért, Mohácsért, Trianonért és alighanem a Titanic elsüllyedéséért is.

Úgyhogy tényleg már csak koktélcseresznye a keresztény korrupció tortáján az, amit a nemzetileg megkonzultált minimálbér ügyében művelnek. Kereszténykorrupték támogatják a minimálbér emelését, naná. Mégpedig úgy, hogy a vállalkozásoknál adót csökkentenének, az önkormányzatoknál pedig bevételt. Vagyis az önkormányzatok kárára emelnek minimálbért a nertársak: abban sántikálnak, hogy az önkormányzatoktól idén egy évre elvett iparűzési adót 2022-ben sem adják vissza. Ilyen kormányt a világ nem baszott, az egészen biztos. Itt az ideje egy pengeéles érveléssel belerongyolni Márki-Zay Péterbe, aki a CNN-nek azt mondta: egy keresztény politikus soha nem fogadhatja el a korrupciót. Hajrá!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.