Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kivárja a sorát a magánklinikán, 300 ezerért csináltat egy mandulaműtétet, 2 millióért egy csípőműtétet. Mert fényűz

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Fényűzés

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba 

Maradjon. Ez itten nem a Kánaán, hanem a munkaalapú társadalom. Magyarul? Magyarul a mi esetünkben azt jelenti, hogy a munkát kivéve minden másból jól vagy jobban, keveseknek még jobban meg lehet élni. Munkából nem, vagy alig, esetleg nem inflációt követő módon. Ha a dőzsölést a keresztény magyar hagyományokra alapozva teszik a nyálukon csúszó kiváltságosok, akkor akár még a Horgászatért érdemérmet is megkaphatják akkor is, ha egy dévér keszeg se marad élve a Velencei-tóban és a Fertő-tavi naphalak politikai menedékjogot kérnek Ausztriában, a magyar halászok pedig szép csendesen, nem regisztrált munkanélküliként éhen döglenek.

Bizony, Kelemen bácsi, ilyen ez az illiberális hogyishívják. Ebben már jó ideje a törvényfacsaró szak fiadzik legjobban. Ez viszont nem foglalkozás és pláne nem munka, ez lebegési tudomány. Nevezhetjük kegylovaglásnak is. Nem veszélytelen – mondaná a Simicska bácsi, de kényelmes, nem ázik be, testmeleg, adó- és járulékmentes, és főleg nem vonatkozik rá a sztrájktörvény. A nemi identitás is elhanyagolható szempont, ha a püspök úrral meg van beszélve, akkor „nő létére” az asszony „rágott kocának” is kinézhet, ha „én, a férfi mondom meg mikor üti jókor a gyereket”, vagy pld. „ahhoz képest, hogy nő” még Marischka éttermet is nyithat, ha levélben rendre utasít egy klasszikus gyarmatosítót, amiért a mi rasszistáinkat irigységből rasszistábbnak titulája, mint az ő rasszistáit. Bár meg kell hagyni, igaza van a néninek, mert mi a magyarnéger focistákat jobban megfizetjük, még huhogási pótlékot is kapnak, ha az elmaradott andorrai vagy albán nagyhatalmak profi szobafestői fociban is kikenik a szánkat. 

Apropó! Kend azt se tudta, hogy volt Munkástanács, sztrájkjog meg szakszervezetek. Bizony. Voltak ilyenek. Az egyik vasutas szakszervezet például nagyon jól jövedelmező „harcostárs” volt, mikor a mostani pártállamnak spilázott, egyenesen fényűző, de hát semmi se tart örökké. A milliós függönyük se. Egyébként is az újabb nagyon civil templomos lovag megmondta, hogy „ezen túl nem jobbra megyünk, nem balra megyünk, hanem felfelé”. Ő legalábbis megindult. Úgyhogy jó lesz vigyázni! Ő már bevásárolt és dobbantott. Minden pénzt megér. Az még nem világos, kinek. Ígérte, elszámoltatás lesz. Megint. Ezért ha felelőtlenül mégis hazaindulna kend, akkor már menetben készítse ki kend a pénzes zacskót, meg a ládafiát is íziben betekintésre, mert a küldetéstudatosok felmeneteléhez ezen a tájon mindig a lentiek fizetik meg az útiköltséget kamatostul.

Nekünk egyébként sok magasságmániás jut. Kezdve a szentként mennybe menő királyokkal, a helikopteres Asbóth, Horthy kormányzó úr Pista fia és a muszlim unokája, a Sharif, de volt már „felső határ a csillagos ég” is. A mostani uralkodónk suttyomban az államadósságot, hangosakat rikkantva az alattvalók közé szórandó alamizsna ígéreteket „emeli”. 

Persze az igazi fényűzésre csak az alja nép képes. A tömeg. Majd sorolom még, de hogy szokja: 40–45 évig fizeti a tarhonyazabáló proli és a (kenyéradó gazdája, ha véletlenül bejelenti) az egészségbiztosítási- és a nyugdíjjárulékot. Ez olyasféle kommunista csökevény, mint a szakszervezeti üdülés volt. De nem megy ám a proli az állami kórházba az előleg részletekben bevásárolt szolgáltatásért, hanem kivárja a sorát a magánklinikán, és 300 ezerért csináltat egy mandulaműtétet, 2 millióért egy csípőműtétet. Mert fényűz.

Én tényleg nem elriasztani akarom a hazajöveteltől. Csak az a dolgom, hogy meggyőzzem: ez nem az a haza, ahová kend áhítozik. Arról igazán nem én tehetek, hogy nemcsak a törvényeket gyúrják a saját képükre, hanem az ún. „nemzeti karaktert” is. Mondom, és kend betont fog tőle, pedig fogalma sincs róla, hogy mi az a beton, csak fájni fog a vele való találkozás. Tehát a kalkuttai Teréz anya itten nem a szegények, betegek gyámolítójaként lenne hithű nemzeti keresztény. Hanem akkor, ha a sok államadósság törlesztésre alkalmas gyerek szülése közben felborítaná az ellenzék előválasztási sátorát, nekiesne a liberális parlamenti képviselő csajnak, és a Dankó utcában meleg kajára várakozó szegényeket leköpné, törvénykövető módon rájuk hívná a rendőrt, amiért nem vitték semmire, miközben Kaja Ibrahim migránsként is megcsinálta a szerencséjét azzal, hogy a Soros-ösztöndíjasokkal bizniszelve megvette a Váci utcai tiszti kaszinót.

És tudtam, hogy az idegen szavas hosszú mondatomba beleköt kend! Pedig már ezerszer leírtam, hogy én csak megjegyezni tudom, nem megérteni. Megmagyarázni meg pláne nem tudom. Hanem a nagyi! Ő tudja. Hosszan. Csakhogy olyan szavakkal, amiket kend nem ismerhet, mert akkor még nem voltak benne a magyar szótárban, amikor kend olvasta. A legrövidebben „életbenmaradás” tudománynak olvashatja kend. Ez volt, van és lesz tán, ha igaz. A Peti bácsi mesélte, hogy az ő művezetőjét az első háborúban orosz fronton renitens proliként keresztényi harci vágyból ráhajtották az aknamezőre, de nem robbant fel, hanem sértetlenül, de csontsoványan átvánszorgott az oroszokhoz, akik szakszerűen továbbították, mint ellenséges katonát a Gulágra, ahonnan hazajött. Itthon, mint kommunista mételyből szalajtottat – a második háborúban keresztényi szeretetből kifolyólag – már munkaszolgálatosként küldték a szovjet frontra és újból a Gulágon landolt. Onnan is hazajött. 

Mielőtt megtudta volna, hogy megint kihúzza az ügyeletes hadakozásmániás uralkodó a gyűlöletkalapból a katonákat, és kórház-, valamint színi tanoda parancsnokokat kreál belőlük, géppisztollyal utcára küldi őket a vírus ellen grasszálni, meghalt a bácsi, de a tudományát továbbadásra bevéste a Peti bácsinak. Azt mondta, hogy ez a szenteltvízbe fejest ugró és lubickoló mániákus uralkodó szemrebbenés nélkül kiadja a tűzparancsot, ha a hatalmát veszélyeztetve látja. Az elnyomott és kizsákmányolt bennszülött alattvalók élete a fegyvert tartó sorstársaik kezében van. Márpedig annál nagyobb fényűzési alkalom nincs, mint mikor a magyar nép fia a saját népére lőhet, magyar gyártmányú, nemzetikeresztény papok által megszentelt géppisztollyal, a ki tudja hányadik „fizetettimportmagyarral” dúsított Békemenet után!

Bütyökfalva, 2021. október 13.     

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.