Május 1,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azért, hogy ezek reggeltől estig dajdajozhassanak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,614,500 forint, még hiányzik 385,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tíz perces videóban mutatja be a Partizán csatorna, hogy az idén nyáron hogyan vették igénybe kedvenc jachtjukat, a Lady MRD-t, a NER kegyeltjei.

A videó szerint egyhetes turnusokban váltották egymást. A Zadar és Nápoly között keringő jachthoz általában egy luxus repülőgép szállította a vendégeket, aztán fekete autók érkeznek a kikötőbe.

Történelem zajlik a szemünk előtt: Németh Dániel fotós Barna Zsoltot, az MKB elnök-vezérigazgatóját, Jászai Gellértet, a 4iG vezérét, Vörös Józsefet, Mészáros Lőrinc-közeli ügyvédet, Végh Gábort, a ZTE tulajdonosát és Mészáros Lőrinc testvérét, illetve fiát és a családot sorolja a vendégek közé. (via)

A téma mindig azon a kibaszott utcán hever, csak le kell érte hajolni. Most is ott van, de úgy látom, az ország nagyobb fele szarik rá magasról, vastagon és nagy ívben. Pedig ez a téma úgy bűzlik, hogy még a Holdon is érezni lehet a szagát, csak valamiért itt nem lábad könnybe az Orbán-imádók szeme tőle. Pedig nagyon undorító, és nem tegnap óta, hanem időtlen idők óta árasztja az orrfacsaró bűzt magából. Ha valaki esetleg nem látta, íme:

Köszönjük az oknyomozó újságíróknak, a videó készítőinek, akik nélkül ez az impozáns produkció soha nem látott volna napvilágot. Mert a NER, értsd Nemzeti (mi más, a kurva életbe) Együttműködés Rendszere minden évben sokkal jobban teljesít, és minden évben felül tudja múlni önmagát. Állj be a sorba, csináld, amit mondanak, amire utasítanak, legyél hű uradhoz és a párthoz, és mindened meglesz. Mindened.

A vágy titokzatos tárgya, A burzsoázia diszkrét bája, és ha a teljesség igényével közelítjük meg a kérdést – Orbán Ráheléknek köszönhetően – az Andalúziai kutya is ide tartozik. Vagyis mindaz, amit filmre vitt annak idején Luis Buñuel, az egyik legkedvesebb rendezőm, és ami tökéletesen megmutatja a mai NER lényegét. Ha most élne, láthatná mennyire találóan vitte filmvászonra azt, ami manapság gyakorlatilag alapvetés. Legalábbis itt, ebben az elbaszott, kurva országban (kösz, Gyurcsány), ahol semmi, de tényleg semmi nem veri ki a biztosítékot. Legfeljebb a 300 forintos vizitdíj. Meg az internetadó.

Egy ilyen önbecsülés nélküli ország – ahol a regnáló elit a közpénzt, az adókat, a Brüsszelből érkező pénzeket, az általa felvett hiteleket sajátjaként kezeli, és úgy dorbézol belőle, mintha egy véget nem érő lagzin lenne – megérdemli a sorsát. A násznép mi vagyunk, és mi táncoltatjuk a menyasszonyt. Igen, azt, az Andrea nevűt, meg a táskás szemű IQ-bajnok férjét, de ahogy a videót nézem az egész léhűtő pereputtyát is, a milliárdokat érő, három szintes, gigaluxusjachton Zadartól Capri-ig. Mert erre van pénz, mert erre vágynak ezek a felkapaszkodott senkik, akik egy normális országban a büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élveznék, és fókázhatnának minden áldott nap a körletükben, nehogy megvonják tőlük a hétvégi kimenőt. Ezek a fehérgalléros gazemberek uralják le azokat, akik egyébként is napi szinten ki vannak kiszolgáltatva annak a rendszernek, amit Orbán hozott létre. Többek között azért, hogy emezek reggeltől estig dajdajozhassanak.

Ez az alulművelt stróman, és annak szemmel láthatóan szintén felfoghatatlan luxusban dagonyázó rokonsága élvezi mindazt, amit ez az ország megtermel nekik. Se a NAV, se a TEK, se egyetlen felügyeleti szerv nem ellenőrzi a dorbézulásukat, teljesen rendben van az a rongyrázás, amit előadnak. Bezzeg Iványi szegényháza, oda kevláros fegyvereseket kell küldeni, mert ott lopják éppen az ország javait, ott rendet kell tenni. Ez nem abszurd, ez nem mese, ez maga a valóság. Ez Orbán rendszerének azon része, ami nem tartozik senkire, legfőképpen a libernyákokra nem, akik irigyek és rosszindulatúak. És ezek tetejébe van pofája előadni a puritánt, a nép egyszerű gyermekét. Miközben ugyanezt csinálta családostul a nyáron, suttyomban, kikapcsolt jeladóval, a családja biztonságát kockára téve, csak azért, hogy ki ne derüljön az, ami általában mindig kiderül a végén. Mégpedig az, hogy magáncélra használta a honvédségi nemkormánygépet, és azzal repkedett a Liszt Ferenc repülőtértől Rómáig és vissza, közben megállt Horvátországban, ahol ki- és bepakolta a famíliáját. 

Ez ennek az országnak a miniszterelnöke, aki meg a Lady MRD-n vigyorog és pezsgőt iszik, kaviárt zabál, az meg ennek a legjobb haverja és páncélszekrénye. Vagy fordítva. Mindegy is, a lényeg, hogy ők soha nem vetemednének arra, hogy elvegyék azt, ami a mienk. Azt a Gyurcsány tenné meg, ha újra hatalomra kerülne, mindegy, hogy nem is indul, de az biztos kifosztana mindenkit. Ezzel szemben ők megvédenek minket minden spekuláns gecitől. Megvédik a rezsit, a határokat, a nyugdíjmegtakarításainkat, az identitásunkat, mindent. Orbán is csak akkor bújik el a függöny mögé, amikor éles a helyzet, és csak akkor van nagy pofája, amikor a 133 legbátrabb szurkol neki a lelátón, amikor az előre megírt undorító hazugságait nagy tapsvihar közepette előadhatja a parlamentben, ahova biztos még vagy 30 évig be fog járni dolgozni, mert neki az a munkahelye.

Most már én is azt mondom, nem érdekes, hogyan, de legyen elszámoltatás, legyen végelszámolás, mert amit ezek művelnek, az már elviselhetetlenül vérlázító és bicskanyitogató. Amikor nem az agy, hanem a kéz szorul ökölbe, amikor a pofádba röhögve hazudnak és néznek hülyének. Orbánnal minél előbb el kell számolni és le kell számolni. Mind politikai, mind büntetőjogi tekintetben, és az összes bűnsegédjét és hatalomban tartóját felelőségre kell vonni. Amit művelnek, az túlmegy minden alávalóságon, amiben ennek az országnak a történelme során része volt. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.