Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a szájkaratéval szaporodó, homofób hímsoviniszták uralmát kell megdönteni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Gondoskodás 02

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Kelemen bácsi, ha Istent ismer, akkor haza ne jöjjön, mert a mi pénzünkből kendről is kereszténymagyar módon gondoskodnak a várúr szolgálatában álló egyházak, és kend a rossz szemével majd nem látja meg, hogy a „zsíros fogú papok” a képviseletünkben milyen színű kaviárt csipegettek a Lölö bácsi gyámsági torán az alcsúti erődben. (Biztos ismeri: – Az én apukám pék. A te apukád mit csinál? – Amit anyu mond.)

Jó három esztendeje még sumákba nyomták a zsozsót a papok betyárkasszájába a kolostorszolgák, de manapság a templomépítő nagyúr nagyon ráhajtott a szentté avatásra, és nem bűnbánó cédulákkal vacakol, hanem igazi prosztó kivagyisággal templomokat építtett szerte a világba. Természetesen a mi pénzünkből, mert neki nincs lóvéja, amíg a miénk mind az övé.

Szent István csak felajánlotta az országot a Szűz Máriának. A mostanában folyvást a félzsidó (mert a Szentlélek az magyar volt, mint tudjuk) Jézusra hivatkozó Soros-ösztöndíjas kolostorlakó egyeduralkodónk kóser vágással vérét ontotta, majd a saját levében főtt országot már fel is tálalta a multinacionális tőke abroszán a Mennybélinek. Kendnek nincs helye ebben a menüsorban, felvilágosult.

Mert kend nem csak a szitán lát át, mint a nagyi, na meg a tata, hanem azon a szellemi vasfüggönyön is, amit a hímsoviniszta beltenyészettel hacacárézó szaporodási élmunkásnők szelfiznek a képünkbe naponta. Tényleg! Nem tudom, hallotta-e, hogy a Covid-gyógyítás a Tízparancsolattal nem jött be? Most az előválasztási tesztnek köszönhetően nyilvánvalóvá lett a népnek, hogy a fideszes kézrátételes gyógymód a menő: amire ők ráteszik a kezüket, az eltűnik! Itt a foci, nincsen Covid, itt a kongresszus/kiállítás nincsen Covid, itt a Covid nincsen közpénz/Tudományos Akadémia/egyetem, stb.

Ez nem vicc. Mit gondol, miért építik azt a tepedelem sok templomot, stadiont? Nem az a kérdése az értelemnek, hogy kikkel fogják megtölteni, hanem kik fogják fenntartani? Egyelőre a templom egerei olyan kövérek, hogy a minden szabványméretnél nagyobb kétszárnyú templomajtón sarkig kinyitva se férnének ki, ha esetleg a tömény tömjéntől bódultan ki akarnának jönni. De mi lesz, ha a kényszersorozással előállított „hívek” a kormány gondoskodáspolitikája következtében urnába csomagolva megtérnek a teremtőhöz, a NER csicskák pedig a hit helyett maradnak a szippantós tudatmódosításnál? Ki fogja a „Farizeusok kiűzetése a templomból” freskót szakszerűen lemeszelni és főleg miből és mindezen munkának/anyagnak mennyi lesz az adótartalma?

Persze pillanatnyilag még csak az a kérdés, hogy a beépített anyag és a beépítési művelet „alkotmányos költsége” mekkora. Na meg az, hogy ha nem lenne rezsibiztosa az uralkodónak, akkor mennyibe kerülne most, mondjuk az előző diktatúrabeli 5 forint 60 fillér/liter benzin?

Hű! Ezt kár volt leírni. A nagyi nagyon élesen lát visszafelé. Tudja. Vakuélmény. Az öthatvanról bejött neki ’56, a hatalomvágytól helikopter üzemmódba állított Nagy Imre koporsóból miként lett Pegazus, meg mikor a Fidesz volt a liberális SZDSZ kiscsikója miképpen rugdosta a hittel élő magyar embereket és a történelmi egyházak szolgáit. És a fotó: Középen Stumpf alkotmánybíró, a Horváth István belügyminiszter elvtárs veje, a MISZOT elnöke, jobbján Kövér László alelnök, az MSZMP KB munkatársa, balján Gyurcsány Ferenc alelnök, a KISZ-es tótumfaktum. Hármuk közül, mint tudjuk csak a Feri bá’ nem hazudott magáról, a másik kettő vagy akkor, vagy most. Ennyike, mondaná a párthatározattal diplomázó beléptető-kapu beszerző.

De mindez mellékes. A világraszóló dögszag a valami, meg a magyar agár emlékérem és az impotens vénemberek demográfiai szájmenése. És nemsokára megint jönnek a közpénzen civilbe öltöztetett lengyel vendégmunkások keresztet vetni, hogy a nagyúr szavazatokat arathasson jövőre.  

Hanem. A süket/vak/sánta, stb. leamortizált tömegből úgy hatszázezren a héten léket ütöttek a hímsoviniszta hatalom vezérhajóján. Dűl is belőle a szennylé még a kéményén is. A Zsiga bácsi már régen megmondta, hogy a gyűlöletkeltés az üzemanyaga, a pocskondiázás meg a mellékterméke és fordítva. De most ez, ha nem is lényegtelen, elhanyagolható. És a nagyi szerint jó lenne, ha kendre hallgatnának a nők. Mert az ugye tudvalevő, hogy ha a nők akarnak valamit, akkor azt meg is teszik, nem totojáznak!  És ezt kend már rég megmondta.

Hogy mire gondolt a nagyi? Megmondom! Azt mondta a nagyi, hogy ha tényleg többségi kormányzást akar a nép, akkor ideje tudomásul venni, hogy ebben az országban több nő van, mint férfi. Pont. Mondom kettőspont, ha véletlenül nem értenék a NŐTÁRSAIM, hogy ki legyen a miniszterek elnöke! Merthogy gondoskodáspolitika kell, mert elanyátlanodott ez az ország ebben a dölyfös, semmirekellő férfiuralomban, ahol már a vak komondor is hitelesebb jogalany, mint egy feleség/asszony/anya. 

A nagyi szerint mi, nők, ha akarjuk, akkor meg is tudjuk csinálni. Ehhez a vállaláshoz minden magyar nőre szükség van, akárki fia borja! 

A nagyi a fagyok beálltával ki is tesz a Ráhel néninek egy, a tavaszi szavazásra hazahívó Túró Rudit az ablakba. Tudja nekünk, nőknek minden nő szavazata számit. A nőnek esze van és döntésképes. Akkor is, ha a szájkaratéval szaporodó homofób hímsoviniszták uralmát kell megdönteni!

Bütyökfalva, 2021. október 2.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.