Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És mimagyarok csak akkor menekülünk meg, ha életünk végéig a Fideszre szavazunk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tudományos-fantasztikus, felfoghatatlan csodákkal határos jó reggelt kívánok mindenkinek! Az például biztosan nem független a fantasztikumtól és a csodától, hogy miközben havi nettó 150 ezer forintért (=szakmunkás minimálbér) pótolják a rendszerből egyébként a hivatalos állami propaganda szerint nem is hiányzó pedagógusokat, vagyis miközben egy pedagógiai asszisztens heti 40 óra munkáért havi nettó 145 ezer forintot kap (garantált bérminimum) úgy, hogy miközben Finnországban 3 ellátandó diákra jut egy asszisztens, Magyarországon 200-ra, az őrrbottyáni budit négyzetméterenként 2 millió forintból hozzák össze.

Ez így tendenciózusan egymás mellé rakva talán sok őszinte Orbán-hívőt felháboríthat annyira, hogy ezredszer is ideokádja, mér’, a Gyurcsány jobb lenne? Gyurcsányt akarjátok? Nem, bazmeg, az a bajunk, hogy miközben az állampárt belevicsorogja az összes mikrofonba, hogy a tanárhiány csak a hazaáruló ellenzék és sajtója slágertémája, a dehogy hiányzó tanárok miatt egyre komolyabb és számosabb feladatokat ellátni kényszerülő pedagógiai asszisztensek tizenhárom kibaszott éve ugyanezért a siralmas összegért dolgoznak. Mindeközben a jóval kevesebb mint tizenhárom év alatt, felfoghatatlan csodával határos módon megmilliárdosodott, nem oly régen szerelembe esett disznószerelőnek meg szóvivője van. És a szóvivőjén keresztül üzeni a nemzetközi sajtónak, hogy ő, Mészáros úr magasról leszarja az összes lesifotós tevékenységét, hollétét, és minden hozzájuk fűződő ügyet. Mert ő megteheti, ő már azon a szinten van, hogy beleszarhat nyugodtan a nyilvánosság arcába, ő senkinek nem tartozik magyarázattal azzal kapcsolatban, hogy mikor hol rázza a rongyot. A gázszerelésből nem sikerült Forbes-listás milliárdossá hízni, de ezért van az embernek miniszterelnök haverja, hogy ne kelljen egy életen át tisztességesen konvektort pucolnia, amikor nagyvállalkozó is lehet. Igen, rohadtul egymás mellé fogom rakni a tizenhárom éve változatlanul éhbért kereső pedagógiai asszisztenst és ezt az undorító NER-kitüremkedést, mert ezen látszik igazán, hogy az a sokat emlegetett nemzetépítés, az a semmihez nem hasonlítható ország felvirágoztatás, az a soha nem tapasztalt gazdasági dübörgés, amit összehoztak, valójában mit jelent. A nagy büdös semmit. Azt jelenti.

Azért kell most két kézzel alamizsnát szórva szavazatokat vásárolni – egyszeri, hangulatjavító intézkedéseket is beleértve -, mert egy rakás ember megbecsülésére egy évtized is kevés volt. Jellemzően pont azokat nem sikerült, hát hiszen meg sem próbálták, anyagilag is megbecsülni (bármilyen szükséges, de rohadtul nem észszerű sajnos), és lehetőleg nem csak a dohos, turbómagyar propagandaszólamok szintjén, akiknek hatalmas szerepük van abban, hogy ez ne egy összeszerelőüzem alakú ország legyen az idők végezetéig. Szanaszét hordtak mindent, ami mozdítható és ami nem, most meg ott tartanak a zsinórban negyedik kormányzati ciklusra kacsintgatva, hogy már telefonon is zaklatják a reggeltől estig hülyének nézett embereket, hogy felborzolják az idegeiket: ellenzéki politikusok is indulni fognak a parlamenti választáson, úristen, mindmeghalunk. Már nem elég, hogy az elmúlt nyolc év után tizenkettővel még mindig Gyurcsányt akarják megállítani (azért engem marhára érdekelne, hogy ha Gyurcsány akkora nagy góré, hogy a keze már a mozikba is betette a lábát, ahol pórázon rángatja a kommunista cenzorokat, akik csak olyan filmeket vetítenek, amelyekre ő rábólint, akkor hogy nem taszította még le a trónról a felcsúti keresztapát? Mibe került volna neki? Miért húzza az időt és ijesztgeti mimagyarokat? Erre sajnos Holliktól Kocsisig egyik pengeéles Fidesz-intellektus sem bírt valami értelmeset válaszolni az általános összefosásban, ehelyett gyűjtik az aláírásokat az ellenzék megállításáért, mert azt látják, hogy a múlt emberei akarnak visszatérni, és képesek ezért mindent elkövetni. Ez tényleg hallatlan. Az erről szóló hír címe a mindenki pénzéből fenntartott közmédiában, amin tegnap óta zokogva röhögök:

Már telefonon is nemet mondhat Gyurcsány kudarcos kormányzására

Tehát három kétharmada az Orbán nevű uralkodik bebetonozott teljhatalommal, az egész dinasztiája, pereputtya, veje, apja, gázszerelője, haverja, tököm tudja kije milliárdos lett, a Rogán-központ Finkelstein-árvái meg azzal szédítik a szédítésre egyáltalán rá nem szoruló populációt minden idők választási kampányának hajnalán, hogy ha felveszik a telefont, akkor ezzel jól odavágnak Gyurcsány hatszáz évvel ezelőtti kudarcos kormányzásának. Néha még mindig rácsodálkozom arra, hogy az agysejtjeim hogy nem oldódtak még fel ebben a bántóan primitív napi agyhalálban. Ja, és miközben megpróbálják leváltani a demokratikus választást és aláírásokkal meg telefonos bemondásokkal akarják megállítani Gyurcsányt és Karácsonyt és a józan észt, azzal melldöngetnek, hogy a papír alapú Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót is már több mint 400 ezren írták alá. Pedig az állampárt alig három hete kezdte az aláírásgyűjtési akciót, tehát rekordidő alatt lett meg a 400 ezer csatlakozó, a gyűjtés pedig tovább folytatódik – írja a hirado.hu.

Nem tudom, hogy ehhez a 400 ezerhez még hozzáadják azokat is, akik felvették nekik a telefont és belemondták, hogy NEM Gyurcsány, vagy mi a terv, hogy fog kijönni a 15 millió, de. Ha innen nézzük, mármint onnan, hogy a közmédiától a Magyar Közlönyig mindent is saját propagandafelületté alakítottak, ha figyelembe vesszük, hogy számolatlanul herdálhatják erre az akciózásra is a közpénzt, és nem utolsó sorban azt is tudjuk, mert kikutatták, hogy az ivarérett polgárok jóval több mint kétharmada nem kér Gyurcsányból, akkor ez a három hét alatt 400 ezer erősen vékonykának tűnik. Főleg, ha iderakjuk, hogy az összeomlott ellenzéki előválasztási rendszer dacára két nap alatt 140 ezren voksoltak. Nem kéne bohóckodni a nertársaknak, mint a főnöknek, aki ott tart a hatvanpusztai háromszintes luxuskacsaláb és egyéb nem plebejus gazemberségek árnyékában, hogy ledobta a populizmus bombát a közösségi oldalán: halászlé ügyében tart közvéleménykutatást, hogy addig se arra figyeljünk, amit csinál.

De mi azért pontosan látjuk, hogy mit művel. Például szintén a lényegről való figyelemelterelési szándékkal az Andrej Babis nevű cseh miniszterelnököt, hasonszőrű korrupt cimboráját lehurcolta a szerb-magyar határra, ahol állítólag szemlét tartott a nagyember (az MTI által közreadott portrén ijesztően szarul néz ki a doktor úr, homályos, kocsonyás tekintete ad némi reményt az aggodalomra), és megint megüzente Brüsszelnek, hogy rohadjon is meg. Miközben ő egész Európa biztonságát védi a migránsoktól, miközben itt már vérfürdő lenne, ha ő nem húzta volna fel a 270 milliárdos kerítését, az EU-nak se akarata, se képessége megvédeni magát, de még csak segítséget sem hajlandó adni neki, a hősnek. Unalmasnak rohadt unalmas, ezért kár volt lerongyolni a határra, ismerjük betéve az összes elhasznált panelt. Igen, tudjuk, nőni fog a nyomás a határon, jönnek az afgánok, és mimagyarok csak akkor menekülünk meg, ha életünk végéig a Fideszre szavazunk.

Közben a bosszúálló, hataloméhes őfensége megint a fideszes kerületeknek osztogat pénzt, (ezúttal közel 15 milliárdról van szó) a nem fideszes kerületekben élők magukra vessenek, ha nem voltak képesek helyesen szavazni. És miután a járványra és mondvacsinált indokokra hivatkozva szétszívatták a Karácsony vezette fővárost, a Miniszterelnöki Sajtóirodánál ráfért a pofájukra ezzel a magyarázattal előállni:

A kormány mostani döntésével azokat a kerületeket kompenzálja, amelyektől Karácsony Gergely főpolgármester politikai bosszúból elvett fővárosi támogatásokat vagy jelentősen csökkentette azokat. Elfogadhatatlan, hogy Karácsony Gergely és a baloldal a jobboldali vezetésű kerületekben élőket bünteti a pénzelvonásokkal.

Azt hiszem, jobb, ha most itt felfüggesztem magam, mert ettől a gonosz, alávaló tempótól a belem kifordul. Nincs miben reménykedni, ha minden így marad, tényleg mindmeghalunk, de nem Gyurcsány és az afgán menekültek miatt. Egyébként meg lehet pattogni, ugrálni, hőbörögni, a Magyar Közlönyből pártújságot csinálni, vétóval zsarolni, blöffölni, öklöt rázni, Varga Juditot csatába küldeni, Norvégia szerint nincs mit megvétózni: a Norvég Alap önkéntes hozzájárulás a részükről, így a határidő lejártával a 2014-2021-es 77 milliárd forint elúszott Magyarország számára. Hatalmas sikertörténet.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.