Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mindent tudni akarok, sumák tolvajok! 

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szijjártó átment súlyemelőbe. Átment, bazdmg, és az egész országot vitte magával. Itt tartunk, ez lett a mérce.

Szijjártó, figyelj már! Nem tudom mit gondolsz, vagy mit hiszel, nem is érdekel, de szerintem a munkaköri leírásodban sehol nem szerepel, hogy te tornagyakorlatokat posztoljál a népnek. Ki kíváncsi erre? Ki mondta, hogy neked ezt kell csinálni? Miért van az, hogy amire a kutya sem kíváncsi, azt toljátok az arcunkba, amire meg joggal kíváncsi, arról mélyen hallgattok?

Mutasson már nekem valaki még egy ilyen országot egy ilyen miniszterrel, aki beletornászik az auránkba, és egy olyan hülyeséget rak mellé, ami még egy nyelvtan tanárnak is dicsőségére válna, ha meg tudná fejteni a jelentését. Miszerint:

Éjjel érkeztünk, gyorsan aludtunk, hogy korán tudjunk kezdeni. Ma szlovén-magyar együttes kormányülés Celjében.

Gyorsan hogy lehet aludni? Mert éjjel meg lehet érkezni, száraz kiégett aggyal (igaz, Attis?), de se gyorsan, se lassan aludni én még nem láttam senkit, maximum jól vagy rosszul, mélyen vagy szarul. Mindegy is, a ti eszmefuttatásotokat csak ti értitek senki más, az kurva élet. De ha gyorsan aludt, akkor mikor edzett ez a szupermen? Ezeknél az alvás valamiért nem tényező, kegyelmes urunk is csak 4-5 órákat durmol, a többit (lopással), bocsánat, munkával tölti. Éjt nappallá téve mentenek, védenek, küzdenek, harcolnak, meghalnak a hazáért. Legalábbis annak ellopható vagy éppen elbarterezhető kincseiért. Zsebbe, okosba, titokban, fürkészve, portyázva. Isten, haza, család, saját láb. A lényeg, hogy minél ostobábban, minél egyszerűbben kommunikáljanak a szektával. Az emberarcú és cukimuki közszereplőink.

Csak azt tudnám, hogy ez az ember mi a túróért járkálja, röpködi körbe a fél világot, és miért haknizik a csilliárdos öltönyeiben? Ugyanez igaz, és ugyanezt nem értem a gazdája esetében sem. Aki szintén repked, hol legálisan, hol titokban, a mi pénzünkön. Mi fizetjük mindenét, de még a legkisebb kölykének is, emberek. Ez sehol nem szokás, ilyen sehol nincs ezen az égövön. Ezért egy normális, demokratikus jogállamban olyan cirkusz lenne, hogy Eötvös bácsi is megirigyelné. De itt nem ez van, itt pont fordított minden, mondhatnám reciprok az értéke mindennek. A gusztustalan igazából nem is az, hogy ezt megteszi (de, hogyne, az is gusztustalan), hanem hogy azon felül teszi(k) ezt meg, hogy közben gilliárdos(ok) lett(ek).

Ez az a szint, amikor ha elmész egy vacsorára, ahova te hívod meg a partneredet, a végén vele fizetteted ki a számlát úgy, hogy a legdrágább ételeket rendeled magadnak. Annak ellenére, hogy te vagy az ország leggazdagabb embere. A kurva életbe, nem igaz, hogy nem tudott volna saját pénzen suttyomban nyaralgatni ez a tolvaj, még ezt is velünk fizetette ki. Legalább lenne nagyvonalú, legalább néha adna valamit a látszatra. Nem férne bele? Nem tehetné meg, hogy nem ezen pitiánerkedik? Ez is egyfajta fokmérő, ez is egyfajta minősítés. Mindeneteket elloptam, de még ez sem elég.

És a többi ugyanezt csinálja a maga szintjén. Ez a sok felkapaszkodott senki, ez a sok színvonalon aluli sznob. Vargától Rogánig. Egy bűnszervezet legitimálói, de facto maga a maffia. És van pofájuk a Facebookon cukisodni, és az emberarcukat reklámozni? Ha hozzá mersz szólni valami frappánsat, és nem valami nyaloncoktól elvárt szar szöveget, akkor meg úgy tiltanak le, mint a szart. A mi pénzünkön urizálnak, a mi pénzünkön néznek minket hülyének, és a mi pénzüket lopják ipari mennyiségben.

Azon csodálkozom, hogy Hadházy még életben van. Azon csodálkozom, hogy még nem ütötte el egy autó, és még nem kapott infarktust. A lyukas zoknijú annyi bizonyítékot borít rájuk napi szinten, hogy ehhez már egy külön bíróság felállítása is indokolt lenne. Szerencsénkre képzett pilóta a képviselő úr, így a magánrepkedéseikről és a sunnyogásaikról mindig le tudja rántani a leplet. Csak ezek ne lennének, csak ezek a liberális kutyák ne ugatnának bele mindig mindenbe, milyen szép is lenne az élet. De vannak, és itt rontják az illiberális államberendezkedés üde levegőjét. Ha okádni akarsz, le sem kell dugnod az ujjadat, jön az anélkül is, elég csak végignézni ezeknek a profiljait.

Egyet nem értek. A szakértők azt mondják, ez politikai taktikázás, ez egy stratégia, amit egy emberként adnak elő. Mondjuk úgy, vezényszóra. Ha ez taktika, akkor ezt valójában nem is úgy gondolják, hanem csak a hatalom megtartása érdekében eljátsszák nekünk, nem? Másfelől meg azt mondják, hogy természetesen így is gondolják, ez az ő meggyőződésük, mert ugye anélkül nem lehet hiteles az ember. Tehát akkor amit itt látunk, az csak egy jól megrendezett színdarab, vagy véresen komoly? Döntsük már el!

Nem akarom már azt a hangos röhögést hallani, amit ezek a pezsgőspohárral a kezükben a mi szerencsétlenségünk felett művelnek.

Nem akarom már hallgatni a lenéző, felsőbbrendű ugatásukat csak azért, mert itt az az alapvetés, hogy csak ők és senki más.

Nem akarom ezt a primitív, buta, aljas és álszent jelmezbe csavart lekezelést állandóan magyarázni.

Nem akarom már megfejteni, mivel mit akarnak nekünk, és mivel mit akarnak az Európai Uniónak üzenni.

Nem akarok már dekódolni, és a kézenfekvő igazságokat állandóan értelmezni.

Nem akarom már eltűrni a hülyének nézést és a megfélemlítést mindenkivel szemben, aki látja, mi zajlik itt.

Ezzel szemben például tudni akarom, mi a fasz volt ez a Pegasus-ügy.

Tudni akarom, miért ígérte azt Szijjártó és Orbán, hogy szabadon lehet utazni majd az orosz és kínai vakcinákkal beoltottaknak is, ami persze nettó hazugság volt már akkor, amikor a szájukon kiejtették.

És tudni akarom azt is, miért került háromszor annyiba a hatástalan keleti szar, mint a Pfizer vagy a Moderna.

Akarom tudni, hogy hol van a sok túlárazott lélegeztető gép árrése, amit rejtélyes módon lenyúltak, miközben annyit vettek ezekből a kütyükből indokolatlanul, hogy ennyiből az egész bolygót életben lehetne tartani.

Mindent tudni akarok, sumák tolvajok! 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.