Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Revansot vesztek? Komolyan?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A HETI SZAMUELY TIBOR EMLÉKGYŰRŰT MEGOSZTVA KAPJA: Dobrev, Fekete-Győr, Jakab, Karácsony és Márki-Zay népbiztos. Álljunk meg egy pillanatra! Ki is oktat bennünket folyamatosan jogállamiságból? Ki sápítozik folyton a demokrácia haláláról? Ki jelentgeti fel külföldön a hazáját menetrendszerűen, diktatúrát hazudva?

Ti vagytok. Ti, akik most kánonban fenyegetőztök a kétharmados törvények egyszerű többséggel való átírásával, miniszterelnöki utasításra lefoglalt magánvagyonokkal és bankszámlákkal, börtönnel, koncepciós perekkel, elkobzással. S közben ugyanaz a vak, beteg gyűlölet süt a szemetekből, ami a szadista Lenin-fiúk proligőggel átitatott, kisebbségi komplexusából fakadt.

Ezek ugyanis a ti előképeitek: a destruktív, a világhoz soha semmi értéket hozzá nem tevő, kizárólag rombolni képes balos horda. S ti persze bármit mondhattok és megtehettek, mert e hergelő, ocsmány monológok hallatán úgysem horkan fel nyugati elvtársaitok – máskor oly érzékeny – jóemberkedő droidcsapata, sőt lelki orgazmusuk hatása alá kerülve, aléltan tapsikolnak a háttérben… 

Mi tagadás: nem könnyű elviselni benneteket, de tűrjük. Tűrjük, egészen 2022 tavaszáig. S akkor – a szavazófülkék magányában – revansot veszünk rajtatok. Garantálom: fájni fog!

Ezt természetesen Rákay Kálmán írta a közösségi oldalára, ami felér egy fenyegetéssel. De hát megszokhattuk már, hogy a kormánypárt vagy annak fizetett szolgái fenyegetik az embereket. Ameddig hatalmon vannak, addig ezeket a fenyegetéseket be is tudják váltani, azonban amint elveszítik a választásokat, azonnal a sarokba kényszerülnek majd, amikor is megpróbálkozhatnak majd az önvédelemmel. Nem arról beszélek, hogy az ellenzék majd kopasz verőlegényeket zavar rájuk, hanem arról, hogy mindenki, aki valamilyen törvénytelenséget követett el az elmúlt 10 év kormányzása idején, az jó esetben ezért meg fog fizetni. Méghozzá börtönévekkel.

Az elszámoltatásra szüksége van ennek az országnak, hiszen nem kezdhetünk soha tiszta lapokkal, ha nem vonjuk felelősségre azokat, akik visszaélve a hatalmukkal szétlopták ezt az országot. Nem koncepciós perekről van szó, hanem a törvény vasszigoráról. Mészáros, Rogán, Lázár egy jogállamban már régen a rácsok mögött lenne, de ami késik, ugye, az később lesz. És lehet erre most azt mondani, hogy fenyegetés ez feléjük, de ha nem követtek el bűncselekményt, akkor nyilván nincs is mitől tartaniuk. Ha nem fogadtak el kenőpénzeket, ha nem vettek részt korrupcióban, akkor semmi problémájuk nem lesz majd azzal, ha egy független NAV vagyonosodási eljárást indít ellenük, mint ahogy azzal sem, hogy a rendőrség majd megvizsgálja a különböző szerződéskötéseket.

Az retteg, akinek van mitől. Márpedig a Fidesz bátorjainak és a hozzájuk közel álló embereknek van mitől tartaniuk, hiszen egy maffiaszervezet tagjaiként élték életüket, és miközben az ország milliárdoktól esett el, addig ők elképesztő pénzekre tettek szert. Hogy Rákay bűnös-e, vagy sem, azt majd a bíróság eldönti, nem az én feladatom ennek megítélése, mindesetre gyanúsan hangosan ordibál, pár hónappal egy esetleges választási vereséget megelőzően. És álmodozhat itt a szavazófülkék magányáról, ahol szerinte majd a Fidesz fog győzedelmeskedni, de akárhányszor csak a kormánypártiak közösségi oldalait figyeli az ember, nem pont a hihetetlen szeretet árad a kommentekből, hanem inkább a számonkérés.

Mert nem lehet egy nemzetet 10 éven keresztül büntetlenül hülyének nézni, meglopni és tönkretenni. Nem lehet eljátszani a demokráciát és balkáni szintre süllyeszteni az országot. Az ellenzéki összefogás szemmel láthatóan működik, és bárki is legyen majd az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, komoly esélye lesz Orbán Viktor ellen, hiszen bőven többen támogatják a változást, mint amennyien még ma is Orbán hívei. A számok már nem úgy állnak, és jól láthatóan a Fidesznek már nem maradt semmi a tarsolyában ahhoz, hogy ezen érdemben változtasson. Nem jönnek a menekültek, a járványt állítólag marha jól kezelték, miközben a Fidesz körül folyamatosan gyűlnek a felháborító ügyek. Orbán utolsó hónapjait láthatjuk a hatalomban, nekem nagyon az az érzésem, amit lassan az ő szimpatizánsai is érzékelnek. Csak nem mindegy, hogy van-e félnivalója valakinek a kormányváltástól, vagy pedig nincs.

Az alaptörvény még több jogász szerint is törvénytelen, ezért azt át kell írni. Az nem létezhet, hogy a Fidesz valamit létrehozott, amit aztán már senki sem másíthat meg, annak ellenére sem, hogy a választók többségének ez az akarata. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy ez a helyzet, ugyanis a Fidesz tábora egy cseppet sem növekedett, az ellenzéket támogatóké viszont számottevően, nem beszélve arról, hogy ha a bizonytalanok egy részét is sikerül maguk mellé állítani, akkor a feltételezettnél is nagyobb vereséget mérhetnek rájuk. Rákay és társai rettegnek. Nem a népharagtól, mert az már biztosan nem lesz, hanem egy esetleges felelősségrevonástól, amely sajnos jól láthatóan ugyan nem minden párt prioritása, de ha boldoggá akarják tenni a szavazóikat, akkor arra lesz szükség.

Ugyan a börtönök már így is teli vannak, de azért úgy hiszem, lehet majd helyet szorítani azoknak a tolvajoknak, akik ezt az országot évtizedekkel visszavetették. Hazaárulást követtek el, amely megbocsáthatatlan. Én is rettegnék Rákay helyében, csakhogy én nem adtam el a gerincemet jó pénzért.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.