Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A szegénytermelés zökkenőmentesen sikeres

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Szelekció

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Várjon még kend azzal a hazajövetellel. Rapid módon alakulnak nálunk a dolgok. Itt a kormány már nem üldözi a keresztényeket, hanem utolérte őket. Sőt, mi több! Egy jobbkanyarral nemcsak leelőzte őket, hanem elébük kerülve és fölébük kerekedve a nemzeti vagyont a pártegyházak nyakába sózva eltorlaszolta előlük a Mennybe vezető feljárót, mert az mondja az Írás: „Boldogok vagytok ti szegények, mert tiétek Isten országa”. (Lk. 6:20)

A csóró magyarok kárpótlási jegyet kaptak Isten országának privatizálására a legfőbb hatalomtól. A kolostorszolgálatra megtértek csak a földi javakban dúskálhatnak. De abban aztán nyakig! A még életben hagyott szemtanúk szerint ez az úri dölyffel szegélyezett kacskaringós út „a lakiteleki KISZ-építőtáborból kinőtt püspöki birtokig” többe került nekünk, mint a kórházak adóssága most. Márpedig az euróban számolva se semmi.

És a szegénytermelés zökkenőmentesen sikeres. A Szent Istvántól Horthyig terjedő évszázadok alatt csak három milliót sikerült előállítani a keresztény kormányoknak ebből a termékből. Viszont a legutóbbi elnyomórendszerváltástól napjainkig – európai mércével mérve csak egy fél emberöltő – négy millió szegény, közülük másfélmillió mélyszegénységben vegetáló bennszülött alattvaló a termés.

És a melléktermékként előállított gyűlölet se kutya ám. Ezt is vegye kend számításba. Itt a „szeretetteljes szegregáció”-t hirdető püspök miniszter számára természetes, hogy a parancsolásra tenyésztett urasági tányérnyalók szaporulata milliós havi tandíjakért kóstolgatja az urizálást külföldön, amíg az isten adta bennszülött nép gyermekei az egyházi iskolákban gyakorolják a feltétel nélküli engedelmességet és alázatot. Kivéve a visszahódításra kiszemelt térségekben fenntartott janicsáriskolák növedékeit. Mint például a „Szent Ferenc Box Akadémia”. Itt a „Jobb adni, mint kapni” keresztény ige a menő. Bekódolják nekik miképpen kell a kismagyarban vegetáló alattvalóknak négyévente Júdáspénzért kívülről megszavazni a nyomort, és ha ágálni merészelnének, akkor a „senkiházikat” móresre tanítani. Természetesen jobb egyenessel azokat, akik a nemzetikeresztényhonvédőkultúrharcosok acsarkodásából képtelenek kiszűrni, hogy „most az ő idejük van”.

Apropó! Zsiga bá’ felplankolta (bocsika a szószerinti idézetért) a „szarházi” senkiházikázását. Kommentálta is; „az emberi tisztesség/méltóság és a minőségi teljesítmény megkerülésével révbe ért a Kossuth-díj”. A nyárikonyha-konzultáció résztvevői nem annyira értették, miről beszél. Én semennyire. Ha jól értem, akkor valami olyasfélét magyarázott, hogy a Kossuth az nem Deák Ferenc, aki azt mondta: „Kockáztathatunk mindent a Hazáért, de a Hazát kockáztatni semmiért nem szabad!” És a Zsiga bá’ szerint annak a díjnak a hitelét nem Kossuth, hanem a DÍJJAZOTTAK garantálták és most a hatalomért Hazát kockáztató egyik jogvégzett politikai kalandor nevét viselő díjat a másik osztogatja a nyaloncainak.

Én ebből a levezetésből se tudom, hogy mi hogyan volt/van, de a konzulensek iskolázottabb része erősen bólogatott. A tata, akkor nem, mert restelkedik a füle, szájról meg még nem tud olvasni. Utána a nagyi elkiabálta neki lényeget, de akkor se bólogatott, mert a tatának alagútszindrómája van a nyaki gerincében is, ezért csak pislogott, mert kifogyott a kommunista SZTK- ás fogsora alól, illiberális SZTK pedig gyakorlatilag nincs, így foga se. A pislogását én olyan egyetértő félének konstatáltam, de ki tudja a mai világban mi micsoda?

Visszatérve az elégszer nem hangsúlyozható mondandóm lényegéhez: nekem már NEM KEZDŐDIK az iskola, vagyis szegénységre és cselédségre önállóan is alkalmas végtermék emberi erőforrássá lényegültem. Méghozzá máris versenyhátrányban vagyok. Egyrészt azért, mert tömegével importálják nekem a konkurenciát, messzi földről a bérrabszolgákat a hűbéri birtokokra zsellérnek/cselédnek/summásnak, másrészt 35 milliárdért most alakít ki 3.049 egyházi óvodai férőhelyet az állam, és az ott idomított potenciális munkaerő már a hagymaföld végéről zsákba imádkozza a termést, amit nekem még térden csúszva kell felszedni, mert nem egyházi ovis voltam. Persze tudja kend: „a szülők joga és felelőssége a gyermeknevelés”, csak a rávaló pénzt kapják a pártszolgálatos egyházak.

És ez a keresztény kormány nem csak termeli nagyüzemileg a szegényeket, hanem hatalmánál fogva folyamatosan vegzálja és kitartóan üldözi, bünteti is. A hajléktalanok bebörtönzése az itt nálunk most a szociális ellátás csúcsa; biztos fedél, napi háromszori étkezés, tisztálkodási lehetőség, ingyenes orvosi ellátás, konditerem, ingyen ruházat és főleg biztonság, mert ide nem jut be egy fideszes se. Ma ezekkel az ideális feltételekkel a kolostori önkény ellen szabadlábon védekező bennszülöttek nem rendelkeznek.

És micsoda távlatok! Egy év alatt a koporsós temetések 8, a hamvasztásosak 11%-kal drágultak. Ez már biztos, a beígért +50 ezer nyugdíjprémium az nem, de ha véletlenül igen, akkor se futja a temetési költségnövekedést. A dédi mondja, hogy a Horthy idején lepedőbe csavarva többször használható nyitható aljú koporsóba engedték le a halottat a gödörbe, és csak 1 kiló szalonna árának megfelelő koporsóhasználati díjat kellett érte fizetni, sírbérleti díj pedig a szegényeknek nem volt. Hamvaik örök időkig ingyen dekkolhattak az egyházi temetői árok mentén a szegénységükkel kiérdemelt Mennyország-bérlettel.

És végül, hogy ne csak nyavalyogjak már! Az irányított népességselejtezésben spiccen vagyunk. A százezer lakosra jutó pandémia áldozatok száma Magyarországon 3.074,5 fő. Ennél többen csak Peruban haltak meg a világon. Ha ez ilyen tempóban megy tovább, akkor – ha Európában nem is -, a Mennyországban a magyaroké lesz a kétharmados többség, és akkor ezeknek a felfuvalkodott pökhendi nyikhajoknak a mesterkedéseit felülnézetből is megnézhetjük. Vezető pozícióból.

Bütyökfalva, 2021. augusztus 29.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.