Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Megújult, szárnyal a magyar gazdaság, Soros öregszik, a migránsok tucatjával potyognak le az amcsi repcsikről

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Imahadjárat

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Áldom az eszét kendnek, amiért nem indult haza. Mert itt most nem is szele fúj a változásnak, hanem a hurrikánja. A kend idő előtti érkezése miatt jövő májusra itten kommunista diktatúra lett volna a felelőtlen hebehurgyasága miatt. Méghozzá Jézus Krisztus eredeti, őskommunista projektjének legkeresztényibben vulgár materialista, dogmatista válfaja; a nincstelenné tett tömegek diktatúrája. De én most szólok és kend ott a nagy csendességben egy laza coaching keretében felkészülhet, hogy a janzenista nézeteivel, Démokritosz és Leibniz tanaival felvértezve az élére álljon a magyar jövő formálásnak. Miniszterelnökként. Mert a hadi cél szerint, csak a tízparancsolatot betartók léphetik át a parlament küszöbét. Márpedig az kenden kívül itt csak a ’19-es veteránoknak sikerült!

Na, jó. Kicsit előreszaladtam. Mert személyi stylistre szüksége lesz. Meg egy felkészült protokollosra, aki tudja, kinek lehet/kell/tilos kezet csókolni a nemzetközi érintkezésben, ha az ország népét képviseli. Teccik tudni az utóbbi tíz évben a tánc és illemtanár Muci néni agyon gyötört bennünket, hogy legalább már mi, falusiak ne viselkedjünk olyan bunkó módon, mint a parlamentbe dúródott bugrisok. Úgyhogy én már tudom, hogy a zeneakadémiai hangversenyen nem azért kell levenni a baseball sapkát, mert a sildjétől gellert kapnának a magas hangok. De ezt az ismeretet a tanügyi hatóság a demokratikusan alsóbb néposztályhoz soroltak számára holnaptól feleslegesnek tartja, mert semmi keresnivalónk a magas kultúra környékén. Nekünk ezen túl a Feró bácsiék keverik azt a homofób moslékot, amin a mai magyar elit felnőtt és meghízott.

Kapkodok. Bocsásson meg érte. Mert váratlanul ért a hír. Nem először. A múltkor is a tatámék szokás szerint zsugáznak a laborban. Megy a tévé pianóban, én matatok, ahogy szoktam. Mondom a tatának, tessék nézni a püspököt, ahogy lehajtott fejjel imát mormol. Hogy mennyire átszellemült. Mire a Zsiga ’bá; Csacsi gyerek. Az nem imádkozik, hanem fejben számolja a betyárkasszájába talicskázott közpénz milliárdokat. Hát így vagyok most ezzel az imahadjárattal is. Először azt hittem, hogy a KDNP-s (tudja a huncut mosolyú) püspökökkel kacérkodó illiberális, az egy millió magyar szavazót importáló mai Dózsa György Mészáros Lőrince indult hadba, hogy az ima erejével kiszabadítsa az Afganisztánban rekedt „magyar érdekeltségű dubai cég 26 magyar alkalmazottját” a tálibok markából.

De nem. Azt mondja a Giczy György (biztos tetszik rá emlékezni, teológus, a KDNP egykori elnöke volt): „A jelenlegi KDNP-nek nincs köze se a kereszténységhez, se a demokráciához” Puff neki! Akkor a dubai mimagyarok muszlimok lennének, mint a Horthy unoka?

Jó. Maradok a keresztény hadiúton! Az ország anyagi javait már békés úton megszerezték. Jövőre választás. Ez a hadjárat fogolyszerzésre irányul. Tízparancsolat szerint élő ingyen munkaerőre vadásznak. Hogy hogy hová? Hát a parlamentbe. Olyan ott még úgyse volt. Kivéve a Gyurcsányt. Őtet itten most nem szabad említeni csak úgy, hogy dacolt a nemzeti tradícióval és direkt nem vette át a járandóságát. Bezzeg a 133 bátor a fizetéséért se megy be.

De ennek a gyakorlatnak vége. Megújult, szárnyal a magyar gazdaság, Soros öregszik, a migránsok tucatjával potyognak le az amcsi repcsikről és a kormány alagsori frissen meszelt Roma Értelmiségi Műhelyében nagy erőkkel megkezdték a munka világába vezető új híd tervezését. A híd teherbírásának kiszámításához rendelkeznek adatokkal. Vagy kétszázezer, vagy hétszázezer cigány van az országban. A csórikáim nem válhattak a túszszedő imahadjárat célszemélyeivé, mert rossz tapasztalataik vannak a listázást illetően. Ezt a Jani (tudja, akinek a pej kancája VOLT) magyarázta el. Aki nem közgazdász, se nem történész, de tudja, hogy a drága takarmány árak miatt nem hogy egy ló, hanem még a tehén se képes saját magát eltartani, nemhogy hasznot hozzon a kisembernek. A cigány listázást illető tapasztalatot meg a múltkor már megírtam, hogy a komáromi Csillag erődbeli átmeneti elszállásolás után miként emelte fel a korábbi keresztény kormány a szüleit a Mennybe.

A logisztikai- és takarékossági okok miatt (egy szavazatszedő urnára van szükség) a szegényházakat is a pártegyházak kapták. Lakóik a templomok közköltségen klimatizált rejtekében csendben készülnek a történelmi küldetésre. Néha megdézsmálják a templom egerei által elraktározott elemózsiát. Szóval jól elvoltak. Szem előtt. Csakhogy, akiknek se drága ingatlanuk nem volt, se milliós bankszámlájuk azok bizony kívül rekedtek. Egy darabig nem akarták őket észrevenni. Aztán az volt a baj, hogy észrevették, hogy a templom körül téblábolnak és a munkára foghatókat bekasztlizták a börtön kft-be maszkot gyártani. Hanem az egykori ’19-es veteránokkal nem tudtak mit kezdeni, mert a tízparancsolat szerint ők már rutinosan vegetálnak, az előző diktatúrából visszamaradt eredeti szegényként. Csak fogják a helyet a szegényházban a módosabbak elől, és az istennek se akarják feldobni a bocskort. A szívósságuknak köszönhetően váltak célszeméllyé. Mert már több mint száz esztendeje szívatják őket. Egy szó, mint száz, kiérdemelték az összefogdosást.

Ez nem rossz éca ám. Takarékosságból se. Nem kell ugye azt a nagy házat fűteni. Az a pár szál, csontsoványra aszalódott ’19-es aggastyán, akik még Leninnel kezdtek, 3D-ben megfelelni a Tízparancsolatban foglalt indikátoroknak, kis helyen elférnek. Az étvágyukról nem is beszélve, vagyis a Gundel kilőve. Napi 3 alkalomszor 4 szem mokkacukor néhány csepp sósborszesszel megbolondítva biztosítja a kivénhedt belsőégésű motorok üzemanyag szükségletét. Ehhez meg nem kell se kolostori személyzet, se eszcájg. Mivel az utóbbi évtizedekben totál mozgáskorlátozottak lettek, a repülő-, a jacht-, a páncélautó- stb. flotta fenntartására sem lesz szükség. Testőrökre, de még golyóálló mellényekre se, mert kendék olyan girhesek, hogy még a dumdum golyó is kicsorbul a csontvázukra száradt bőrön.

Úgyhogy ne parázzon a feladattól! Én segítek majd kendnek. Azért ne bízza el magát kend. Az a fránya Brüsszel még egzisztál, és a norvégok is ülnek a pénzünkön. Lesz még itt dolog!

Bütyökfalva, 2021. augusztus 19.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.