Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ti, akik ezt látjátok, tudjátok és kihasználjátok, mindannyian szégyelljétek magatokat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Beleállok, hadd legyen. Kurvára meleg van, mint a sivatagban. De ez nem elég, a melegek még melegebbé teszik ezt az elviselhetetlen forróságot. A sok buzi. Lépni nem lehet tőlük, az ember amerre néz csak elfajzott transzvesztitákat lát. Még jó, hogy nincs óvoda meg iskola, mert már sorbaállnának a buzilobbisták, hogy rávegyék a lurkókat arra, hogy műtessék át magukat fiúból lányba. Résen kell ám lenni, figyelni minden apró mozdulatra, mert nagyon nagy erővel támad most mindenki. Kihasználja a helyzetet a buzi Nyugat, szegény miniszterelnökurat is állandóan báncsák. Bezzeg az oroszok. Azok egyenesen a Gulágra küldik az összes perverz kretént. Itt diktatúra? Ha az lenne, a sok libsi szarcsimbók nem tudna szivárványszínű zakóban ugatni, miközben a másik pöcsét markolássza. Betegség ez, ragályos betegség. Ha nem figyel az ember, könnyebben elkapja, mint a Covidot. A szomszéd kislánya is két Ken fiúbabát csókoloztatott össze a babaházban, Ken nem a Barbit kívánta meg. Ráadásul néger is, mert azt kért karácsonyra! Döbbenet! Mi lesz most? És ott van az AIDS, amiben a Mercury is meghalt, na az például a buzik betegsége, a mai napig nincs rá gyógyszer. 

Ez a szint, kérem tisztelettel, ide kell leereszkedni. Ezeknek az ájtatos, közmédia által agyontájékozott, földbuta embereknek hirdeti az igét Orbán. Ezekre gyúr, ezeket akarja behúzni. Mértek egyet, és gondolom, az jött ki, hogy jó sok szavazat jöhet innen is, a többi meg nem számít. Orbán lényegében a Story és a Best magazin főszerkesztője. A bulvár legaljának szintjéről manipulálja az erre igen fogékony társadalmat. Ez van. Ezek szerint úgy gondolják, hogy még mindig sokkal több a hülye, mint a normális. Leszarom, ha megsértek ezzel valakit, de akinek ez a szintje, nyugodtan megsértődhet. Akinek erre van igénye, akit tényleg ez foglalkoztat, aki mise után erről sápítozik a keresztény felebarátjának, az menthetetlen. Hiába jár templomba, hiába játssza a mélykeresztény, vallásos, felsőbbrendű mintapolgárt azért, mert most az a mérce, hogy Istenhez és Orbánhoz imádkozol nap mint nap, és a paptól várod az iránymutatást, hogy éppen kiket utálj, és kitől rettegj.

Csak természetes, hogy a két legfontosabb ágazatot szarják le, miközben az egyházat tömik központilag a mi pénzünkkel, hiszen minél több a hülye, annál jobban lehet irányítani őket. És persze hulljon a férgese. Igen, az oktatás színvonaláról és az egészségügy állapotáról beszélek. Legyek demagóg? Az leszek. Ez kell a sok gondolkodni lusta, irányítható mintapolgárnak: rébuszokban beszélés és konteók. Itt van, nesztek. Jó segghülyének lenni, jó kritikára képtelen hívő módjára viselkedni és megnyilvánulni, jó rákban és egyéb érrendszeri betegségben idejekorán megdögleni, jó szenvedni a sürgősségin 12 órákat. Jó zabálni a pörköltet, már ha van mivel, és itt nem annyira a kenyérre, mint inkább a fogazatra gondolok, ami sokaknál pont annyira hiányos, mint a tudás a fejükben. Miközben a TV-t bámulják és elégedetten tapasztalják, hogy nincsenek egyedül. Jó látni, hogy más ugyanígy szenved, ez olyan megnyugtató. Jó a sok blőd sorozatot nézni, amiben semmi nem történik, de legalább megy az idő, és addig sem kell a sok befizetetlen csekkre, a visszafizetésre váró hitelre gondolni. Mert egy Renault Clio-t azért vettél hitelre, hogy lássák, annyira nem is vagy csóró.

Ezek a valódi problémák, ezek a te mindennapi bajaid. Na meg a buzik, az LMBTQ. Amiről azt sem tudod, mit jelent, de jól hangzik, és te meg is jegyezted azonnal. Hogy ki volt Szerb Antal, arról lövésed nincs. És nem is érdekel, mert egy, a saját zsírjában megsülésre kárhoztatott, a hatalmat egy szavazattal támogató, megvezetett senki vagy. Főleg azoknak a szemében, akiket kérdés nélkül bálványozol. Csak azt hiszed, hogy vagy valaki, hogy fontos vagy, hogy te vagy a fontos. Ha a kocsmában beiszol, akkor persze erősnek érzed magad, hiszen a hozzád hasonlóan tájékozott haverjaidat túlkiabálva szidhatod Gyurcsányt meg Karácsonyt, mint a Nemzet Csótánya a buzikat és Merkelt. Még Kossuth-díjat is kapott érte, egyem azt a proli fejét. Jó, nem ezért kapta, most csak megszolgálja.

Ezeket a rétegeket kell kilóra megvenni, ha másképp nem megy, kiló krumplikkal. Mert végül is a 21. századnál csak a 15. volt jobb. Akkor simán felgyújtották, kerékbe törték, megkövezték az eretnek geciket. Ez kéne most is, mert túl nagy a pofa. Inkvizíciót kell hirdetni, mert ha nem, végünk van. Ráadásul ezek nem voltak katonák se, rájuk férne, ezért van ilyen sok buzi. Ezek egy talicska sódert nem tudnak odébb tolni, nyámnyila, kígyóvállú szerencsétlen mindegyik. Ha meglátok egyet, nyakon vágom, engem nem zavar, ha buzul, csak ne előttem tegye. De jó is lehetett a középkorban, édes istenem! Lehetett büntetlenül erőszakoskodni, verekedni, bebaszni, az asztalnál szégyen nélkül böfögni és fingani, az volt a jó világ! Ott nem szórakoztak, nem tiltakoztak holmi emberi jogi handabandák miatt. Ököljog volt. Sőt, még meg is dícsértek, ha felnyomtál egy boszorkányt vagy másképp gondolkodót.

– Gondolkodót? Gondolkodás? A meg mi a szart jelent? Mindegy is, jól csinálja a Viktor. A puhány brüsszeli bürokratákat meg kell leckéztetni!

– Mi az a bürokrata?

– Nem tudom, valami politikai izé, ezt az egyet tudom kimondani, a többit nem.

– És melyik ország fővárosa Brüsszel?

– Az nem város, te hülye, hanem egy ország, aminek a vezetője a Merkel, aki idehívta a sok migránst. Nem nézel TV-t?

– Dehogynem, csak sokszor nem értem, amit mondanak.

– Akkor nem az M1-et nézed, mi?

Nos, ennek tudatában, ti ott, akik ezt látjátok, tudjátok és kihasználjátok, mindannyian szégyelljétek magatokat. Mindannyian, egytől egyig. A Fidelitastól a Fideszig. Holliktól Bayerig. Az összes ebben résztvevő politikustól a megélhetési zenészig. A pénzért vagy karhatalmi elismerésért bármire hajlandó, gondolkodás nélkül cselekvő aktivistáig. A legutolsó lusta, buta, eltunyult Fidesz-imádóig. És nem utolsó sorban a sérelmein túllépni képtelen, hamis elégtételért kiáltó, tiszteletet követelő, az országot szellemileg és fizikailag leamortizáló, a hatalmához és az ország javaihoz az utolsó leheletéig ragaszkodó Orbán Viktorig. Aki ennek az egésznek a kitalálója, legyártója és kivitelezője. 2022 a tájékozottság és az ostobaság, a polgári felelősség és a felelőtlenség küzdelme lesz. Meglátjuk, melyik győz a másik felett. Sajnos addig még hátra van durván 280 nap. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.