Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha így megy tovább, húsz év múlva itt fagyálló, alázatos, csóró keresztény alattvalók tömegei térden csúszva, megváltásként gondolnak a pokolra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Illib

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ne tessék jönni. Már megint fennforgás van. Bár mi még viszonylagosan jól állunk. Afrikához képest. Afrikában nyolc másodpercenként hal meg egy gyerek maláriában. Nálunk még csak az ateista nyugdíjasok elhullása közelít ehhez. Ők ma még önerőből, kormányzatilag ütemezett pandémia rásegítéssel murdelnak be, öregesen, de csak miután elszegényítette őket a kormány. Nem tudnak maszek dokit fizetni, gyógyszert kiváltani, tesztet/fogat csináltatni, műtétet venni, stb. A kézi-vezérlésű 27%-os áfával dúsított fogyókúrájuk, és a kormányzatilag maximálisra növelt immunterhelésük erősen közelít a Száhel-övezetben élőkéhez. A térdelési képességük mindezek ellenére gyatra. Inkább idő előtt kifekszenek, és por alakba hazatávoznak dacból a tisztaszoba komódjára, de juszt se mennek egyházi temetőbe.

De ez az átmenet nem tart sokáig. Ahogy Afganisztánban a tálibok, úgy itt az illibek nyomatják totálba. Azoknak a Korán, ezeknek a Biblia a hivatkozott szakirodalom. A különbség a tálib és az illib között szembeötlő. A tálib a Korán szerint él. Az illib azt akarja, hogy az alattvalói éljenek a Biblia szerint. Állítólag a Legfőbb Hadurunk szája íze szerint koppintotta a szippantós bácsi a metódust. Az állam által rapid módon szaporított egyházi bölcsődék/óvodák/iskolák írmagjában irtják a szuverén személyiséget. Engedelmesség és alázat. Készség szinten. A lebutításnak ezt a tálib technikáját ma már nagyüzemileg használja a kormány a szegények gyerekei ellen, úgyhogy az egyházi temetők profitja távlatosan államilag garantált. Ha így megy tovább, húsz év múlva itt fagyálló, alázatos, csóró keresztény alattvalók tömegei térden csúszva megváltásként gondolnak a pokolra, miközben gazdáikat mennyország bérlettel legyezi a „zsíros fogú papság”. Erre még visszatérünk, ha belefér.

Most egy kicsinyke technikai kitérő. Innentől streamingben nyomatom ezt a jelentést. Ez annyit tesz, hogy még a mondat közepén se tudom, hogy mi lehet a mondat vége a kolostori operatív vezérlőpult teremtette illiberális körülmények és feltételek közepette. Mert akik ezeket végrehajtják, azok se tudják, hogy egy perc múlva mit parancsolnak nekik. Az állandó bizonytalanság a biztos itt most. Sok mindent nem értek én már menet közben, amit hallok. Van persze, amit utána pláne nem, pedig, amikor hallottam, akkor úgy rémlett, hogy világos. De már a régi Világos se úgy van. Nem a sörről beszélek, pláne nem a Családi kiszerelésűről, kedves Zsiga bácsi. Hanem a tetthelyről. Mert a Görgey az egy piár célból élve hagyott aradi vértanú a történettudomány szerint. A Kossuth meg a sunyi hatalom-technikus mondják a hozzáértők és nagyon hasonlítják a maradék Magyarország mostani uralkodójához. Így tehát kendnek kell végiggondolni, aminek a végét én csak nem is sejtem. Gondolom világos, mint a Világos, meg az, hogy időnként szükségszerűen miért támad fel Petőfi.

Hát akkor csapjunk is bele a lecsóba: Lionel Messi, a magyar arénák és a token. Néró idején nagyúri státuszszimbólum volt az aréna és a gladiátor iskola, mint a nagyvilágban most. Annak volt/van, aki megengedhette/engedheti magának. Ha nem győzi lóvéval, akkor lapátra kerül a tulajdonában lévő legdrágább bajnok is, mint Messi és viszi magával a token-t, ami tudja a franckarika, hogy mi. A mi nemzeti sajátosságunk, hogy mi engedjük, hogy a mi pénzünkből nálunk egy nagyúr több aréna- és gladiátoriskola tulajdonosa legyen, sőt a token-listára kerülés büntetlenséget biztosítson az arénákban pártszolgálatra hangolt kigyúrt kopaszoknak, sőt ma már a gépesített keresztényeknek is. Sőt megszavaztuk. Állítólag. 

Kémszoftver. Az izraeli kémet megbízza a magyar ki tudja ki, hogy kémkedjen a Magyarországon élő magyarok után. Erről az évek óta börtönbe készülődő izraeli nagyfőnök és a magyar megfelelője megállapodik. Az izraeli kémek kémkednek. És amit megtudnak, arról a világ legjobban értesült hírszerző szervezete, az izraeli titkosszolgálat nem tud semmit. Mert ha tudna, akkor ugye a magyar megbízókat hazaárulásért be kellene csukni, mert a szuverén magyar nemzetállam keresztény belügyeibe avatkozást segítették? Nehogy már a zsidók turkáljanak a szabad magyar emberek magánéletében! Ha meg nem tud/nem tudott a Moszad, azt hamar megtudjuk, mert azok ott nem gatyáznak! Fusizásért és hivatali mulasztásért kirúgják a főnökét, mint sicc, és ezt ezek nem is titkolják!

Olimpia. Az olimpiai szereplésünk valamit mindig elárul arról, hogy éppen milyen állapotban van hazánk (Nemzeti Sport, O.V. interjú). És ez most durva lesz. Kapaszkodjon. A zsigerből ellenálló Zsiga bá’ egyetért az egyetlen momentán keresztény kipcsak törzsfővel. Sőt. Fejből, számszakilag, az éremesővel igazolja a nagy Tévedhetetlent: 1952 Helsinki = 16 + 10 + 16, 2021 Tokió = 6 + 7 + 7. De ez még semmi! Hanem azt mondja a Zsiga bácsi, hogy akkor az ország népessége kb. annyi millió órát sportolva készült a megmérettetésre a Szpartikádokon, mint amennyi millió suskát adott most a kegyúr az erre a célra kitenyésztett és bevásárolt alattvalóinak. A régi bajnokoknak elég volt a nép szeretete és tisztelete. Ez a mostani helytartó az elődjénél jóval olcsóbban megúszta, mintha a sok névtelenre, a tömegsportra szórta volna ezt a pénzt. Ráadásul név szerint tudja, kinek adta, és ők is tudják, hogy kitől kapták a mi pénzünket, meg azt is, hogy csak neki tartoznak.

Mai jelentésem utolsó eleme a civil. Mert kivérezve, végelgyengülésben most hullanak el az utolsó civilek errefelé. A kormány pártpropaganda kampányához tapadó Covid 19-re húzott lapokba a norvégok nem csak beleláttak, hanem nem restellték tanulmányozni még a magyar szinonima szótárt se. Kendnek is idevésem vastagon, hogy ne legyen félreértés: 

A CIVIL nem állami, nem kormányzati, nem katonai. Polgár, lakos, állampolgár, kisember, tucatember, közember, átlagember. Vagyis a fideszes/fidelitasos és egyéb hatalom- és pénzéhes misszionárius, a békemenetes, a zarándok, az egyház, a pap, a vazallus, a hűbéres, a propagandista, a kliens, a csicska, sőt az illiberális se a civil szinonimája. Akkor se, ha éjszaka kormányhatározattal besunnyognak egyenként, vagy csoportos elkövetőként a Magyar Közlönybe. A magyar köznyelv egyelőre még se nem vakcina, se nem pandémia, ami a változatosan – mi több szivárványosan – színes identitású törzsfőnök kedve szerint alakul egy csettintésére a Velencei-tónál gyorsabban kiszáradó Kárpát-medencében.

Bütyökfalva, 2021. augusztus 16.                                       

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.