Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egy hülyének nézett ország teljes befolyásolásáért küzdő bűnbanda rikácsolását halljuk és látjuk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Túlélhető szép reggelt, egy kis szelet, záport, felfrissülést kívánok mindenkinek. Állítólag már csak a mai napot kell túlélni, aztán az összes többit. Annyi izgalmas dolog történt az elmúlt napokban is (és fog is történni a választásig), hogy azt sem tudom, mihez kapjak. Varga Judit labdazsonglőr, amatőr szalonzenész, Brüsszellel harcoló keresztes amazon és elméletileg, hobbi szinten igazságügyi miniszter burokrepesztést hajtott végre. Mert ehhez is ért. Megrepesztette a brüsszeli buborékot, úgyhogy Európa népei már értik azt a rendkívüli módon zajos bazári komédiát, amit a nemengedjükagyerekeinket csatakiáltással ad elő ártunk és ormányunk. Ha feltételezzük – és tételezzük fel bátran, mert ez az igazság -, hogy senki a világon nem akar sem csoportosan, sem egyesével az óvodákba és az iskolákba csődülni, hogy rábeszélje a gyerekeket a nemváltásra, akkor azt is gondolhatnánk, hogy egy nemlétező ellenséget talált magának a Fidesz. Ha ezt gondoljuk, igazunk is lesz. Mindig ezt csinálják. Kitalálnak valami egetverő baromságot, elhitetik az agyhalottakkal, hogy az a baromság igenis létezik, de nem csak létezik, hanem fenyegetést is jelent rájuk, majd pedig nekilátnak, és megvédik az országot attól az ellenségtől, akit ők kreáltak.

Volt már ilyen többször a történelemben. A rendes, hithű keresztények azért gyilkoltak le egészen brutális módszerekkel más embereket, mert azok veszélyt jelentettek a többségre. A boszorkányok elapasztották a tehén tejét, megrekedt miattuk a tyúkban a tojás, meddők lettek az asszonyok (tiszta szerencse, hogy a férfiak soha nem lettek impotensek), nem kelt meg a kenyér, megbetegedett és meghalt, akit megátkoztak. A társadalmat akkoriban (is) a papok vezették, lettek nagyszerű inkvizítorok, akik eldöntötték, ki a boszorkány és ki nem az. Aztán a falu lelkes lakóival nagy egyetértésben, vidám műsor keretében megkínozták és megölték őket.

A zsidókkal is mindig baj volt. Volt olyan, hogy ők terjesztettek egy halálos kórt, de maguk soha, vagy csak ritkán betegedtek meg (a zsidók étkezési és tisztálkodási szokásai nem véletlenül alakultak ki, a tapasztalat írta leginkább, mert az idők során rájöttek, hogy a hőségben a tejtermékek megromlanak, ha a levágott állatban maradt vér, akkor a hús  gyorsabban romlik, ha gyakrabban mosakszanak, kevésbé betegszenek meg), ezért bizonyára az ördöggel cimboráltak és ki kellett őket irtani.

Igen sok ilyen bődületes baromság előfordult már az emberiség történetében, és szinte mindegyik a keresztény egyházhoz köthető. A mi esetünkben – mert azért csak fejlődött valamennyit az emberiség – már nem lehet az utcán simán agyonverni azokat, akik nem Orbánra szavaznak. Ez sajnálatos a kormány szempontjából, de valamit mégis ki kellett találni, ami összetereli a nyájat. A tereléshez a közös rettegés és a közös gyűlölet a legjobb módszer. Igaz ugyan, hogy mind a négy lábára sántít a mese a csoportokban támadó LMBTQ-lobbiról, a gyerekek nemváltó műtétjének bevezetéséről és hasonló baromságokról, de nem kell azt a nyájnak tudnia, hogy eddig sem végeztek sehol propagandát senkik, a nemváltó műtétet eleve nem lehet gyereken elvégezi, még egy felnőtt esetében is vizsgálatok sora és évekig tartó terápia után lehet csak belevágni, ráadásul elenyészően kevés ember születik ezzel a problémával, ami ugyanúgy nem fertőz és nem is gyógyítható, mint a homoszexualitás.

Tehát nincs kit és nincs mitől megvédeni, de a magyar kormány megvéd, már csak azért is, mert így remekül rá lehet fogni az Unióra, hogy ezért nem ad pénzt Magyarországnak. Holott francokat. Azért nem ad, mert eddig sem hasznosultak a források az ország szempontjából, csak egy jól körülhatárolt kör gazdagodott mindenféle teljesítmény nélkül. Most a komplett szolgasereg azt üvölti, hogy az a magyar szülők döntése, mire tanítják a gyerekeiket az iskolában. Ez nagyszerű, mert akkor ezek szerint a magyar szülők dönthetnek úgy is, hogy az ő gyereküknek ne tanítsanak evolúcióról, mert a világot Isten teremtette, de dönthetnek pont fordítva is. Azt is eldönthetik a szülők, hogy például a második világháborúban a nácik voltak a jófiúk, a szövetségesek a rosszak. Ezer és egy lehetőség nyílik meg a szülők előtt. Már amennyiben az a cél, hogy ők szabhatják meg, mit tanuljon a gyerek. Azonban valójában nem erről szól a történet, hanem arról, hogy az Orbán-rezsim dönthessen minden magyar gyerek oktatásáról, a NER szabhassa meg, ki volt értékes, jó író és ki nem. Ez már élő példa, nem fikció.

A valóság az, hogy a magyar kormány akar beleugatni a legszigorúbban vett magánéletünk minden kis mozzanatába, és nem akarja engedni, hogy a magyarokat is megillessék azok a szabadságjogok, melyek az uniós polgárokat eredendően megilletik. Ők akarnak mindent és mindenkit irányítani, nem akarják engedni, hogy magunk irányítsuk a saját életünket. A valóság ez, és Varga Judit ezerfelé ágazó tehetsége sem fog ezen változtatni. Egy hülyének nézett ország teljes befolyásolásáért küzdő bűnbanda rikácsolását halljuk és látjuk, bármilyen címet is adnak a színdarabnak.

Magyarország jelenleg úgy fest, hogy egy (érdek) homofób, rasszista, ostoba, pénzéhes és a végtelenségig pofátlan kisebbség terrorizálja a többséget. Nem szép látvány. Kellemes ébredezést mindenkinek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.