Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lehet persze nagyokat legyintgetni, az mindig be szokott válni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt az újabb hőhullám semennyire nem kellemes kezdetén! Új hét, várhatóan új világvége, megtámadtákorbánviktort, mindmeghalunk. Egyszóval semmi különös, az élet a megszokott mederben csordogál tovább. A Lungo Drom nevű Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség (komolyan ez a hivatalos nevük) egyhangúlag vagy tömegesen, de mindenesetre Farkas Flóriánt választotta elnöknek. Nekem pedig ismét az jutott eszembe, hogy nagyon tud valamit ez az ember. Valakiről. Máshogyan elképzelhetetlennek tartom, hogy sem nyomozás, sem bírósági tárgyalás fel sem merül vele kapcsolatban. De ami késik, az később lesz. Nem nagyon érdemes vidoran hátradőlni a Lungo Drom örökös elnökének, mert esetleg hanyatt talál esni. És esetleg magával talál rántani egy abroszt, poharat, politikust.

A Lungo Drom meg fogja akadályozni a baloldal előretörését, választási sikerét. Minden eszközzel fel kell lépnünk a bevándorláspárti törekvések ellen és a jóléti társadalmunk megőrzése érdekében!

Ezt nem én találtam ki unalmamban, a Lungo Drom hivatalos közleményében szerepel, melyet természetesen az MTI is lehozott. Ízlelgessük a dolgot. A köztudottan magas életszínvonalon élő romák képviseletére (ön)felkent szövetség azt állítja – miután minden létező és újonnan létesített irányból kényeztették a fenséges segget -, hogy Magyarországon jóléti társadalom van, amit a romáknak kell megvédeniük a baloldaltól? Mert nem az van, hogy ez munkaalapú társadalom? Mert a cigányság alapvetően és hagyományosan jobboldali? Tartok tőle, hogy kezdem végleg elveszíteni a fonalat. Pláne, ha a kinyalt ülep tulajdonosára gondolok, aki szerint a liberálisok nem demokraták. Gondolom azért nem, mert rá akarják kényszeríteni azt, hogy hagyjon mindenkit békében élni, és ne ugasson bele olyasmikbe, amikhez semmi köze nincsen. Én legalábbis úgy tudom, hogy nem a meleg emberek hoztak olyan törvényt, mely szerint a hetero emberek és párok nem fogadhatnak örökbe gyereket, hanem őfényessegge diszkriminálta a melegeket. Nem a transzneműek hoztak törvényt a nemváltás kötelezővé tételére, hanem nekik tiltották azt meg. És ez a nagyon demokratikus gondolkodású kormányfő nyüszít bele az árvalányhajas székelykapu-formájú gémeskútba, hogy ő el van nyomva és korlátozva van. A sok egysejtű pedig kórusban csatlakozik hozzá. Sőt, szerintem olyan is van, aki el is hiszi. És az ilyen nevelhet gyereket, tarthat kutyát, vezethet autót, szavazhat. Jaj!

Mindeközben a Mi Hazánk Mozgalom erődemonstrációt tartott Jászapátiban. Ők is szeretnének parlamenti helyeket, valószínűleg az jobban fizet, mint a könyvdarálás. Úgyhogy háromszázan kivonultak megállítani a cigánybűnözést. Meg egy kicsit provokálni, mert abból baj nem lehet. A melegek már foglaltak, az kormányzati privilégium, így maradtak a romák. Toroczkai László megköszönte a betyársereg-szerű gyülekezetnek, hogy eljöttek és kiállnak a testvéreikért. A cigányokkal szemben. Merthogy:

EGYRE TÖBB OLYAN EMBER VAN, AKIK ÖNZŐ, ROSSZ ÜGYEK MELLETT ÁLLNAK KI A SÁTÁN SZOLGÁLATÁBAN, KÖZTÜK A JOBBIK, AMELY SZERINTE MÁRA MÁR A MAGYARSÁG ELPUSZTÍTÁSA MELLETT ÁLL KI. 

 Magyarországon és a világon „két biológiai fegyvert” használnak a civilizáció felszámolására, az egyik Magyarországon a cigányság, akik Amerikában mondjuk a négerek, a másik pedig a koronavírus. A cél meggyengíteni azt a civilizációt, amelyik a világot uralta.

Mihazánkék megoldanák a helyzetet, oroszországi munkatáborokkal tervezik megoldani a kérdést, és:

 csak a Mi Hazánk tudja megmenteni a magyarságot, Magyarországot a gyermekeink és az utókor számára.

Az a baj ezzel, hogy romlani fog a helyzet. Ha egy országban a kormánypárt nyíltan megtámadhat egy kisebbséget, undorító, természetellenes férgekként mutatja őket a társadalomnak, akik ellen törvényeket kell hozni a többség védelmében és meg kell állítani ennek a devianciának a terjedését, mert a melegek és transzneműek veszélyt jelentenek a gyermekekre, akkor semmi csodálatos nincs abban, ha a Fidesztől is jobbra elhelyezkedni akaró párt (pedig ott már nincs hely, a Fidesztől jobbra a világűr van) kénytelen másik ellenséget, veszélyforrást, az országból kiszorítandó (szükség esetén kiirtandó) csoportot találni.

Aztán majd lehet versenyezni, mert persze mindig rá kell licitálni a másikra. A következő célcsoport lehet bárki. Nyugdíjasok, gyermektelenek, szemüvegesek, értelmiségiek, sérültek, fogyatékkal élők. Jöhetnek például azok is, akiknek valamelyik rokona külföldön él. Az sem lenne példa nélküli ebben az országban. A lehetőségek földje. Ez az irány, lehet persze nagyokat legyintgetni, az mindig be szokott válni.

Annyi a különbség a Fidesz és a Mi Hazánk között, hogy az előbbi abban a helyzetben van, hogy maga írhatja a törvényeket, mely törvények szerint mindenkinek élnie kell, az utóbbi még nincs ebben a helyzetben. Önmagától nem is nagyon lesz szerintem, a radikálisan, szélsőségesen fajvédőket már elvitte a Fidesz, nem maradtak elegen Dúró Dóráéknak, de még akár össze is állhatnak a Fidesszel, és akkor egyik nap majd a melegeket lehet ütni, másnap a cigányokat, harmadnap a zsidókat, negyedik nap a liberálisokat és így szép sorban. Deportálni aligha akarnak bárkit, mert akkor nem lesz kit gyűlölni. A megfélemlítés és a hergelés elég, az viszont szükségszerű.

Jegyezzük azért meg: a Mi Hazánk nem létezhetne a Fidesz nélkül (ahogy a Jobbik sem), mi viszont nem fogunk tudni létezni a Mi Hazánkkal és a Fidesszel. Az eddig is brutálisan szar irányba haladó ország kezd elmerülni a mocsárban.

Úgyhogy én szép napot, vidám ébredezést kívánok mindenkinek! Hamarosan jövünk vissza, legalábbis ameddig tehetjük.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.