Április 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Aki itt valaha el akart venni tőlünk valamit, az meg is tette. Ráadásul azok pont ti voltatok: te és a talpnyaló bandád

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kissé megkéstem ezzel a cikkel, de némi vigaszt nyújt, hogy úgy látszik, Istennek tetsző cselekedet hajtottam végre, amikor Costa de Sol partjainál Orbán Viktort hallgattam. Sütött a nap, a papagájok kedélyesen visítoztak a fejem feletti pálmafán, a sör hideg volt, és a tenger is kellően hűvös ahhoz, hogy az ember felfrissüljön a 30 fokos melegben.

Egyszóval paradicsomi környezetben beszélt hozzám a telefonomból a nagyvezér, és biztos kedves volt eme cselekedet a Teremtő számára, mert nem volt sem özönvíz, sem földindulás, mint Belgiumban és Németországban, ahol a bűnös liberális nyugati gecikre lecsapott Júda oroszlánja. Ennyit számít a hit, és a mély, keresztény gondolkodás. A többi csak duma. Ezért tart a mi országunk ott, ahol tart. És ezért vagyunk mi sokkal, de sokkal jobbak mindenkinél: mert az Isten, a haza és a család van a trikolórra tűzve, nem a sok elfajzott, megátalkodott leszbi meg buzi jelképe, a szivárvány.

Aztán hazafelé jövet – valószínűleg azért, mert bűnös gondolataim támadtak – pont éjfél után, az autópályán, Baranya megye határában hirtelen villámlani és esni kezdett az eső. Hiába, a nagyszakállú öregúr mindenhol ott van, és biztos az én gondolataimmal volt elfoglalva, és hogy bizonyítsa bűnösségemet és eretnek gondolataim súlyosságát, égi jelet küldött. A kocsim kiírta: ha fáradt vagy, igyál egy kávét! Na ilyen sem volt még, most volt. Ezek szerint dolgom van még itt a Kárpátok medencéjében, ezért azonnal el is hessegettem a bűnös gondolataimat, mert éppen azon méláztam, hogy mit fogok írni. És tessék, itt vagyok, és a lehallgatási mizéria árnyékában mégis megemlékezni vagyok kénytelen a félisten legutóbbi nyilvános vartyogásáról, ami kurvára embert próbáló feladat, főleg olyan földi halandó számára, mint amilyen én is vagyok. Ellentétben nem tudom, kicsoda Jurák Katával, aki viszont tudja mi a dörgés.

Az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.

De nem akarok elkanyarodni, fordítsuk komolyra a szót. Hallgattam ezt az elfajzott Isten teremtményét, alias Orbán Migránsölő Szent Viktort – pont Spanyolországban egy spanyol ember társaságában -, és azonnal sikerült hazugságon kapnom a dialógusnak kinéző monológ két főszereplőjét, az alábbiak szerint:

Akkor viszont folytassuk azzal, hogy néhány európai ország éppen szigorít, például Spanyolország, hiszen ott már gyakorlatilag megérkezett a negyedik hullám… 

Ezt állította az úgynevezett kérdező, aki szintén nem tudom, kicsoda, de most valaki más volt, mint a szintén nem tudom kicsoda szokott lenni. Nem, nem szigorít, és nincs még negyedik hullám. De ez szinte lényegtelen volt a fővezér többi aljas, kretén, gusztustalan megnyilvánulása mellett, amelyeket válasznak szánt a saját maga által feltett kérdésekre.

Hát nem a szög lóg ki, hanem egy nagy lóláb, sőt egy egész ló. Elolvastam ezt a remek papírost, amit a bizottság küldött Magyarországnak. Visszafogottan próbálom minősíteni, tehát először is egy jogi huliganizmussal állunk szemben. Tehát tényleg, ez egy randalírozás.

Érti mindenki, ugye? Az Európai Bizottság annyira degenerált hülye emberekből áll egytől egyig, hogy nem tudnak értelmezni egy törvényt, és jódolgukban megint velünk vannak elfoglalva. Zseniális ez a hazugságháló, amit Orbán a sztori köré fon, mint egy nagy fekete özvegy. 

Egy-egy eset előfordult, kezdett ezeknek a száma növekedni, úgyhogy épp ideje volt, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Tehát egy jogi randalírozás, egy jogi huliganizmus és egy szégyenletes európai bizottsági álláspont. Úgy érezzük, hogy el akarják tőlünk venni a gyerekeinket.

Úgy érzitek? Te szerencsétlen, vergődő hülye! Te szánalmas, velejéig romlott alak! Aki itt valaha el akart venni tőlünk valamit, az meg is tette. Ráadásul azok pont ti voltatok: te és a talpnyaló bandád. A szabadságunkat, a gondolkodásunkat, az országunk javait és már a jövőnket is sikerült lenyúlnotok a rengeteg pénzzel együtt, amit ez a szemét Brüsszel ad nekünk vagonszámra. Amikor hallgattam ezt az izét, voltam olyan bátorak, hogy hangosan káromkodtam magamban, és szidtam a hülye fejemet, hogy a nyaralásom alatt is veled vagyok elfoglalva. 

Miért nem vett részt a vitában?

(Azért mert egy gyáva, uszító szar vagyok!)

Nem hívtak. Hívni nem hívtak, menni meg akkor szoktam, amikor úgy látom, hogy egy döntő pillanathoz érkezett a vita, ez még nem következett be. Lesz még ennél sokkal élesebb is jelentőségteljesebb pillanat is az európai politikában. Óriási nyomás alatt vagyunk. Szerencsére a nemzeti konzultációban ez a kérdés szerepel. Ez a kérdőív kint van most az embereknél. Mindenkit kérek, akinek fontos a saját gyereke, az a joga, hogy ő határozhassa meg a gyermeke nevelését, akinek fontos, hogy a magyar kormány meg tudja védeni a magyar szülők érdeket, az feltétlenül töltse ki a nemzeti konzultációt, és erősítsen meg bennünket.

Ezt is értjük, ugye? Véd, és megint többes számban beszél magáról. Kurvára beleállt ebbe a témába, és annyira szánalmas és szégyenletes ez az egész, amit művel, hogy nem csak a forróság miatt, hanem ennek a közveszélyes alaknak a szava hallatán is égett a pofámról a bőr. És ekkor rákanyarodott a csúsztatás és mellébeszélés hókotrójával az autópályára, természetesen szemből, ahogy szokott, és kanyarban előzött a leállósávban egyenesen szélsőjobbról:

Ha valaki nézte a Londonban történteket, és a magyarokat szinte semmiért három meccsre arra köteleztek, hogy zárjuk be a stadiont, ha arányos döntést akarnánk hozni, akkor a Wembley-t le kéne bontani, ami nyilván nem fog megtörténni, tehát itt is kettős mérce van.

Ez már a foci fejlövése, ettől függetlenül nem a stadionokat, hanem téged kellene bezárni és nem három meccs erejéig, hanem minimum tízszeres életfogytiglanra. És itt még mindig nem volt vége ennek a péntek reggeli ámokfutásnak, ahol a miniszterek elnöke szerint teljesen rendben van a rasszista huligánok gusztustalan homofób skandálása, és szerinte ez semmi nem volt, sőt! Így fejezte be a Mariana árok mélységeiben rivaldafénynek tűnő eszmefuttatását a géniusz:

Ezért van az, hogy például nemváltó műtéteket végrehajtanak Nyugat-Európában úgy, hogy a szülő nem ért vele egyet. Hát hova jutunk? Egy kiskorú gyerek eldönti, hogy ő nemváltó műtéten esik át úgy, hogy egyébként a szülei ezzel nem értenek egyet. Magyarországon ilyen jogi helyzet nem állhat elő.

Szerintem a következő ellenség a földönkívüliek legyenek, azok ellen hozzanak törvényt, mert azok tudtommal úgy teszik mindezt, hogy be sem jelentik, mit akarnak, hanem egész egyszerűen megjelennek, és ott azon nyomban elvégeznek bárkin egy műtétet. És még fizetni sem kell érte.

Már csak egyet nem értek. Miért van az, hogy kimásolok valamit a miniszterelnok.hu oldalról és ilyen fura betűkkel jelenik meg az oldalamon a szöveg? What the fuck?

Kцszцnцm szйpen! Orbбn Viktor miniszterelnцkцt hallottбk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.