Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ennyire magasról tesznek arra, hogy mégiscsak egy országot vezetnek, nem a falu kocsmáját? Ennyire

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Értelmiségi picsogásoktól mentes, üde jó reggelt kívánok mindenkinek a sátánista uralom alatt álló Európa (ez talán nem volt még, de most már van) utolsó végvárában, ahol a genderfluid óvodásoktól, a globalista pénzügyi háttérhatalmakon és a mindenféle perverz szexuális irányultságú bérenceken át mindenki egy emberként akarja elpuszítani a magyar nemzetet. Néha az az érzésem van, hogy az elmút tizenkét évhez, az elmúlt tizenkét évben futószalagon gyártott, súlyos és egyes társadalmi szegmensekben visszafordíthatatlan elbutulást okozó propaganda moslékhoz képest a sötét, mosdatlan, bűzös középkor egy rövidke villanás, egy nagy sebességgel elillanó pillanat lehetett. Amivel szemben az elmúlt évtized olyan naponta traumatizáló, véget érni nem akaró elmehábornak tűnik, hogy olykor már az is nehezen érthető, hogy túléltük. És persze értjük, hogy a politika mára sok esetben kizárólag a hatalom megszerzéséről és megtartásáról szól, és a Sorosra füstölgő fejű emojit az is képes dekódolni, akinek nem Az eltűnt idő nyomában volt a jele az transznemű buzipedofilok által ostromolt óvodában, de hadd ne nevezzük már értelmiségi picsogásnak, ha egyeseket zavar, hogy miután tíz évig 11 évesnek nézték, és úgy is kezelték, ma már 6 évesnek sem tartják. Hadd ne hívjuk már ezt picsogásnak.

Szóval ülnek emberek hosszú évek óta a számolatlan közpénzek korrupcióból összegányolt hegyének csúcsán, a végtelen teljhatalom iszonyú sebességgel forgó köpönyegének egységnyi vonzáskörzetében, gondtalan propagandista életük kényelmében és biztonságában pöffeszkedve, és az egyetlen feladatuknak azt érzik – merthogy ez az egyetlen feladatuk pártközpontilag -, hogy egymást túlszárnyalják, túlordítsák, túlhőbörögjék a provokatív, zavaros szellemi hányástermékek éterbe ásításában. Hogy rettegjenek, megbotránkozzanak, forgassák a szemüket, hogy egymás alá adják a lovat, és olyasmiket állítsanak, hogy például a sátán átvette az uralmat Európában, és mindent tönkre akar tenni, ami a természetes, a klasszikus, élő vagy – ha úgy tetszik – isteni rendet szolgálja. Sőtpláne el akarja venni a magyaroktól a pénzt, ki akarja kergetni őket ebből az  ideológiai terror alatt lévő barakkból, amit most Nyugat-Európának látunk. Jó, hát aki szerint Orbán Viktor keresztényebb, mint a pápa, arról nem feltételezünk többet, nem is várunk többet, mint ami egy barnanyelvű cselédtől elvárható. Sőt, talán akkor tesszük a legjobban, ha nem foglalkozunk azzal, hogy Bencsik Andrásnak mije viszket, mi a kínkeserve, és mi mindent meg nem tesz a fizetéséért. Csakhogy ugyanez a sötét, gonosz, hisztérikus trolltempó ma már maga a kormányzás kvintesszenciája.

Például megkérdezi a sajtó az emberi erőforrásról elnevezett vízfejű minisztériumot (és azt most hagyjuk is, hogy a fővárosi antitestvizsgálat első eredményei szerint a Sinopharm a legkevésbé hatékony vakcina az időseknél, majdnem egynegyedüknél nincs semmilyen ellenanyag), hogy terveznek-e országos antitestvizsgálatot a kínai vakcinával oltottaknál, mire ez a válasz:

A Fővárosi Önkormányzat Soros György támogatásával indított Covid-tesztakciója a baloldal oltásellenes kampányának, és Gyurcsány embereinek a kifizetése; hetek óta köztudott, hogy Karácsony Gergely Gyurcsányhoz közel álló baloldali vállalkozásokat fizet így ki. 

Mi a retkes, büdös kurvaélet van? Tényleg? Ennyire? Ennyire beleszarnak abba, hogy mégiscsak egy országot vezetnek állítólag, nem a falu kocsmáját? Tehát miközben Kásler Miklós már korábban arról lamentált, hogy a kormány szerdán dönthet a harmadik oltásról, tehát hogy igen, rohadjatok meg, terítéken van a harmadik oltás indokoltsága, Soros és Gyurcsány a válasz egy emberéleteket közvetlenül befolyásoló, nem provokatív, nem pofátlan, hanem egy simán közérdekű kérdésre? Jahogy. Végüli is a minap egy 540 milliárdos közérdekű adatigénylésre is egy 44 oldalas kitakart, érdemi  információkat nem tartalmazó beismerő vallomás volt a válasz, miszerint mi közöd hozzá, alattvaló, hogy milyen üzletet kötöttünk a bőrődre a kínai kommunistákkal?

Egy tetves pályázati oldalt nem tudnak úgy összehozni, hogy az öt (azaz 5!) perc alatt ne rohadjon le.

A háziorvosokat szarrá szívatják a legújabb kivitelezhetetlen, életszerűtlen oltási kampányukkal (persze a részletes tervről elfelejtették értesíteni őket), miszerint akár személyesen is fel kell keresniük azokat a 60 év felettieket, akik még nem oltatták be magukat.

A tanároknak kiszúrják a szemét arcpirító, megalázó 25 ezer forinttal egyheti táboroztatásért cserébe, ami 600 forintos órabért jelent, hiszen ők megbecsülik a saját honfitársaikat. Miután önként a kutya nem vállalná el a feladatot, a Klebelsberg Központ nyomást gyakorol az iskolavezetőkre, így pedig nem nagyon van más választása a pedagógusoknak, minthogy az igazgató kérésére elvállalják a munkát.

A koronavírus-járvány leple alatt, amikor a sátán által uralt haldokló Nyugat-Európa országaiban a kormányok azon voltak, hogy támogassák a helyi önkormányzatokat, Unortodoxiában a közös teherviselés ordenáré propagandaszövegei által kísérve a legdurvább megszorításokat hajtották végre. Így történt, hogy egy átlagos ellenzéki vezetésű, 10 ezer fő feletti településen 39 ezer, a fideszeseken 15 ezer forinttal, míg a 10 ezer fő alatti településeken – ahol általában független a polgármester – 50 ezer forinttal csökkent az önkormányzatok egy lakosra jutó bevétele a 2021-es költségvetési tervezet szerint a 2019-es tervekhez viszonyítva. Egyes városok a gyáraikat is bukták, mert 2019 októberében rosszul szavaztak.

Közben a nertársak, strómanok, pereputtyok – a mindenhez értőnek beállított, fogalmatlan disznószerelővel az élen – természetesen kivétel nélkül tovább híztak a járványmizéria hátán, most pedig nagy reményeket fűzünk ahhoz, hogy a brutális korrupciót magában hordozó, titkosított, gigantikus autópályaüzleten is a szerelembe esett Mészáros érdekeltségei lesznek a befutók. Hát hogy a vérbe ne?

Aztán amikor összeomlik a traumatológiai ellátás random kórházban, mert tojnak rá kifizetni az orvosoknak teljeskörűen az ügyeleti díjakat, ezért többen felmondanak, akkor a Tízparancsolattal gyógyító kuruzsló, alufóliasisakos magyarságkutató és csontkovács miniszter soron kívüli vizsgálatot rendel el, hogy megállapíthassa: a felmondott traumatológusok követelései nélkülöznek minden szakmaiságot. Tehát az, hogy valakik azt követelik, hogy kifizessék nekik azt a pénzt, amiért megdolgoztak, az Emmi szerint szakmaiatlanság. Hogy nekik milyen felelősségük van a világszínvonalúnak hazudott magyar egészségügy szétverésében, hogy milyen mértékű szakmaisággal kezelték félre a járványt, és hogy most is milyen vidáman néznek kreténnek mindenkit, azzal kapcsolatban nem indult vizsgálat.

Cinizmus, gúny, lenézés, középkori bűz, agymosás, összeesküvés-elméletek, sátán, Soros, Gyurcsány, mindmeghalunk. És holnap kezdődik előlről, és soha a büdös életben nincs vége. Az országnak járó 2500 milliárd forintot tették kockára, miközben korruptak, mint az állat, alamizsnákkal, könyöradományokkal, populista választási ígéretekkel és dohos maszlagokkal demonstrálják, hogy itt, a kereszténységében rothadó Európában ők képviselik a normalitást, a józan észt, az erkölcsöt. Az erkölcsöt pláne. Ők, akik összemossák a tisztességes embereket bűnözőkkel, majd azzal védik ezt a védhetetlen, ordas, homofób mocskot Európa előtt, hogy dehát az ellenzék vezető pártja is megszavazta, úgyhogy minden fasza. És extrába még köpnek is egy jót, meg majd külön műsorokat szentelnek annak – ahol a fent említett humanoidok összeülnek és okádják az epét -, hogy egy toleranciára nevelő, nyilvánosan ledarált mesekönyv szerkesztője elhagyja az országot, miután halálos fenyegetéseket kapott a felülről irányított gyűlöletkeltéstől rohadtul nem függetlenül. Majd eltorzult pofával hörgik, hogy nem kár érte, Szijjártó meg már úgyis rendet tett a fejekben: „Magyarországon senkinek sem kell félnie a szexuális orientációja miatt. Senki sem szenvedhet el diszkriminációt ennek alapján”. Nem, mondjuk legalább egy embert már biztosan eszméletlenre vertek a szexuális orientációja miatt, de kit érdekel, amikor ökölbe szorult aggyal gyűlölködő fanatikusok tömegei tapsolnak annak, hogy a miniszter úr már megint milyen példásan felmosott az európai liberális mainstreammel?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.