Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Jól megvédik ezt a büszke nemzetet mindentől. Legfőképpen az öntudatra ébredéstől

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Harmatos jó reggelt kívánok mindenkinek! Ha esetleg van ennek jelentősége, szombat van. Ez még az legunortodoxabb koordinátarendszerben is azt jelenti, hogy tegnap péntek volt, amikor is – vélhetően némelyek őszinte bánatára – elmaradt a rendes pénteki miniszterelnöki igehirdetés a Kossuthról elnevezett közpénzszolgálati rádióban. Ennek az volt az oka, hogy a fasisztának állt, hírhedt felcsúti illetőségű embert egyéb halaszthatatlan közfeladatok ellátása távol tartotta a propaganda mikrofonállványától. Tudniillik Szlovéniában állomásozott őnagysága, a V4-ek és Szlovénia csúcstalálkozóján, ahol nem fenyegette a csúfos megszégyenülés veszélye, nem kellett attól tartania, hogy kiröhögik, kifütyülik, vagy csak félreérthetetlenül felhördülnek a velőtrázó cinizmuson, ami éppen elhagyja a száját.

Nem fárasztanám magunkat hosszasan a fokhagymaszagú semmit- és nagyotmondásainak hű krónikájával – migráció, uniós bővítés, adócsökkentés, gazdasági növekedés -, de röviden muszáj. Zárójel: az újabban visszatérően mantrázott gazdasági újraindítási receptjei és bölcselkedései kapcsán jutott eszembe, hogy a magyar gazdaságot hetek óta naponta többször újraindító Szijjártó Péter, úgy is mint a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzsfőnök a minap azzal állt elő, hogy egyebeket mellett EU-n kívülről hozott munkaerővel óhajtja erősíteni a magyar gazdaságot. Jó, nyilván kizárólag agysebészekkel, nem analfabéta, terrorista kecskepásztorokkal, akik nyilván nem a kerítésen keresztül érkeznek, és pláne csak átmenetileg dolgoznak majd Magyarországon. De akkor sem értem, hogy mi szükség van erre, és hogyan aránylik ez a nemzeti alapon hőbörgő kormánypolitikához, különösen ahhoz, hogy a migránspárti, ortodox gazdaságpolitikát folytató haldokló nyugati országokkal szemben mi saját lábon, bennszülött munkaerővel kanyarban előzzük azokat, akik gyarmattartó testtartásból jogállamisági dzsihádot folytatnak ellenünk. Most meg kiderül, hogy nem szomszédos, harmadik országbeli munkavállalókra van szükség ahhoz, hogy gyorsan kilőjön a gazdaság, amit állítólag már annyiszor újraindítottak, hogy összes se lehet számolni. Hát jó.

De akkor ejtsünk pár szót röviden arról, hogy mit nyilatkoztatott ki a visegrádi csoport és Szlovénia kormányfőinek pénteki csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón a nagyember, miután arra nem volt bátorsága, hogy személyesen mondja az arcukba Strasbourgban azoknak, akiket illet. Az Európai Uniónak a „valóban fontos” kérdésekkel kell foglalkoznia, mint a pandémia, az újraindítás és a migráció, ezzel szemben az Európai Parlament nem adekvát kérdésekkel foglalkozik hanem, „jogállamisági dzsihádot” folytat.

Mi fontosnak tartjuk a rule-of-law kérdését, de az EP rule-of-law dzsihádot csinál, ezzel eltereli a valódi problémákról a figyelmet

– közölte az Orbá nevű ember Ljubljanában, hozzátéve, hogy a jogállamiságot nem lenne szabad „politikai fegyverként” használni. Aha. Ide jutott. Az emojik szintjére lebutított letisztított orbánista kommunikáció már csak egy irányba fejleszthető tovább: a primitivizmus irányába. A dzsihádot valószínűleg azok is megértik, akik Soroshoz automatikusan hozzá tudják rendelni a dühös emojit.

Akiknek a magma alá butított közmédia sikerrel el tudja adni, hogy egy, a homofób toposzokat parodizáló videó, egy ironikus dal – amely éppen arra a képtelen, ostoba, hazug támadásra regál viccesen, miszerint a homoszexuálisok „átnevelik” a gyerekeket – valójában komoly fenyegetést jelent.

Akik leszarják, hogy az összeomló traumatológiai osztályon esetleg nincs ki ellása őket, hogy a reggel fél nyolckor kezdődő rendelési időhöz képest délben még nincs rendelés, nincs orvos, nincs nővér, de tájékoztatás sincs, majd megnézik esti M1 híradót, ahonnan megtudják, hogy minden keservükről Soros meg (a részeg) Gyurcsány meg a dzsihadista Európai Unió tehet.

Akiket nem érdekel, hogy a családbarát Magyarország nagyobb dicsőségére, a nagyfene járvány utáni lábra állás és gazdasági újraindulás gyönyörűségére, sűrű miniszteri hátbaveregetés után az állami támogatásuk harmadát elvonják a magánóvodáktól (nem egytől, nem kettőtől, mintegy 150-től), mert a nemzeti kormánynak köztudottan a gyerek az első.

Akik ívesen szarnak rá, hogy 2010-hez képest 2019-re megduplázódott a mélyszegénység (míg 2010-ben 18,2 százalék volt a mélyszegénységi mutató, addig ez a szám 2019-re 36,3 százalékra nőtt), és ebben ugye rohadtul nincsenek benne a koronavírussal összefüggő gazdasági válság hatásai, amelyek értelemszerűen a legszegényebbeket sújtják.

És akiket az sem hoz lázba – miközben a családbarát propaganda kitakarja a valóságot egyik végétől a másikig -, hogy a családbarátság jegyében a kormánynak immár az összes meddőségi magánklinikát is sikerült bedarálnia, mindenféle szakmai indok nélkül, eléggé nyilvánvalóan a tulajdonosi szektor átírása érdekében, ezzel nem csak a meddő párokat hozva teljesen bizonytalan helyzetbe, de nagy valószínűséggel azt is elérve, hogy az egyedülálló, fogamzóképes nőknek esélyük ne legyen gyereket vállalni a jövőben Magyarországon.

És ezek után valódi problémákkal öblöget minden magyar miniszterek elnöke? Hát ezek a valódi problémák, öcsém! Ezek a valódi problémák. A legnagyobb valódi problém az, hogy amihez hozzányúlnak, amit meg akarnak védeni, amit csak ők tudnak megvédeni és jobbá tenni, az azonnal darabjaira hullik. Ahogy az egyik államilag bedarált meddőségi magánklinika centrumvezetője mondta (szabadon idézem): berúgjátok az ajtót, pisztolyt szegeztek a másik fejéhez, majd elmosolyodva azt mondjátok, egyébként tárgyalhatunk. Igen, ebben él az ország – az a fele is, amelyik nem tud róla – lassan 12 éve. Hogy rendre rárúgják az ajtót mindenkire, pisztolyt szegeznek rendre mindenkinek a fejéhez, majd torz vigyorba rándult pofával közlik, hogy akkor most már tárgyalnának. Először megvan az ítélet, a senkivel nem egyeztetett döntés, aztán amikor már rohadtul nincs miről tárgyalni, akkor tárgyalnak. Soha senkit nem voltak képesek egyenrangú félként kezelni. Ez történt minden szektorban, minden intézménnyel, minden társadalmi csoporttal, akit/amit meg kellett védeni, menteni, mert bezzeg az elmúlt tizenkét éve elmúlt nyolc évhez képest ők mennyivel jobban csinálják. Mert ők mennyivel hozzáértőbb, profibb, kizárólag a nemzeti érdeket szem előtt tartó módon építkeznek ott, ahol amazok csak rombolni tudnak. Ja.

Ezért van az, hogy a sikert sikerre halmozó, országot felvirágoztató, zsinórban háromszor kétharmados kormányzati ciklusuk szégyenére semmijük nem maradt, amivel kampányolni tudnának, csak a ragacsos, dohos identitáspolitikájuk. Ezért lett a jogtiprás és a korrupció szinonímája a NER-szótárban a nemzetállami, szuverenitási szabadságharc. Ezért pofáznak reggeltől estig arról, hogy ők valójában az európai liberális mainstream támadásainak ártatlan áldozatai, mert az európai liberális mainstream mindenkit megtámad, aki a nemzeti érdeket helyezi előtérbe, aki a klasszikus módon értelmezi a család intézményét, és aki nem hajlandó behódolni a nyomásgyakorlásnak (via Szijjártó). Hát ugyanezért pofázik jogállamisági dzsihádról a miniszterek gyáva elnöke. (És igen, ezért kapaszkodik fel gusztustalan módon a szabad, független sajtó legnagyobb ellenségeinek gyülevész bandája egy holland oknyomozó újságíró elleni merényletre, és használja fel gusztustalan módon a belpolitikai játszmáiban.)

Ezért lett szitokszóvá, az úgynevezett hazaáruló balliberálisokon való gúnyolódás eszközévé az oktatás, az egégszségügy és minden húsba vágó szociális probléma, ezért lett a társadalmi szolidaritásból és az empátiából lesajnálandó jóemberkedés, és igen, ezért kerülhet a  jogállamiság a dzsiháddal egy mondatba. Mert a melldöngető nemzetikeresztény propaganda 12 év után köszönőviszonyban nincs a valósággal. Úgyhogy semmi más nem számít, csak a szimbolikus ügyekbe való belekapaszkodás, a nem létező veszélyek felnagyítása, a melldöngetés, a gyűlöletre váltható nemzeti frusztráció és a patetikus hazugságokkal kenegett hamis identitástudat húrjainak pengetése az intézményesített korrupció szemétdombján. Ahol előbb-utóbb mindenki sorra kerül, aki a hatalom úthengerének útjába kerül, ahol nem az a baj, hogy nincs orvos a kórházban; hogy a társadalom alsó rétegei még annál is lejjebb csúsztak, mint ahol tizenkét éve voltak; hogy sikerjelentésekbe foglalják, hogy adnak, miközben két kézzel elvesznek, hanem a kibaszott szivárványos zászló a baj. Ezért kell háttérhatalmaktól rettegni az összkomfortos nemzeti nyomorúságban, láthatatlan ellenségekkel szemben demonstrálni, hogy ez valójában egy büszke nemzet, amelyik nem hajlandó behódolni a globalista ármánykodásnak. Végül is tényleg. Ehelyett büszkén kínálja fel az unokái jövőjét is az őt semmibe vevő, emojikkal zabáltató, maguknak főhercegi uradalmat építgető demokratikusan megválasztott szélhámosoknak. Akik majd megvédik őt mindentől. Legfőképpen az öntudatra ébredéstől.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.