Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Egyetért? Igen vagy nem?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az igen, bzdmg. Mindig végighallgatom, van úgy, hogy elolvasom, és mindig azt gondolom, hogy ennél már tényleg nem lehet lejjebb. Aztán mindig rácáfol a naiv elméletemre, és mindig képes überelni saját magát, természetesen negatív irányba. Végül is folyamatosan saját magát kell alulmúlnia, ebben viszont igen jól teljesít. Biztos sok volt a pörköltben az erős pista, vagy a birkózószőnyegen aludta ki a négy óráját a mi ketrecharcosunk, mert nagyon fickósan ébredt péntek kreggel és ilyeneket bírt mondani bele az éterbe:

Kétségkívül erős estém volt, és durva támadások is voltak, de mindenkit megnyugtathatok, hogy senkinek nem maradtam adósa. Ugyan fokost bevinni nem lehet, de mindenki pontosan megkapta azt, ami járt neki.

Annyit fűznék hozzá, csak lazán és poénosan, amolyan orbáni stílusban, hogy ezek szerint parittyákat beengednek furkósbottal, hogy ott bunkó módon viselkedjenek. Nem kell ide fokos, elég ha tuskó módon előadja magát az európai kollégák előtt, még a száját sem kell kinyitnia hozzá. Ezt a mikrofonállvány által feltett, Mi a baja az LMBTQ-lobbinak ezzel a törvénnyel, hiszen a gyermekeket védi ez a törvény? műmeglepődésre adott egyik válasza a Kárpát-medence Piedonéjának. De volt ilyen keménykedése is: 

Először is van egy Übermensch (értsd: felsőbbrendű ember, német filozófiai önigazolás más népek elnyomására) tempó. Ez egy ilyen gyarmattartó tempó. Ennek a mintapéldánya a holland miniszterelnök.

Értjük, ugye? De tulajdonképpen beszólt az USA-nak is, majdhogynem hadat üzent nekik, mert megteheti. 

Most persze az ellenfeleink, és itt a Soros-hálózatnak a szervezőire kell gondolnunk, ők nem az ügyben érdekeltek mindösszesen, hanem ők abban érdekeltek, hogy Magyarországot folyamatosan próbálják a lehető legnegatívabb színben feltüntetni. Nem tudjuk, hogy e mögött kizárólag a Soros-hálózat személyes világlátása, gazdasági érdekei vagy egy nagy vízen túli országnak is állami érdekei mutatkoznak meg, ez egy nehéz kérdés, hogy hogyan kötődnek ezek a hatalmas, gigantikus amerikai pénzösszegek és alapítványok az amerikai államhoz, ez egy folyamatos figyelmet érdemlő kérdés, de akárhogy’ is van, mindegy, hogy ők hogy’ vannak megszervezve, mi biztos, hogy jobban meg vagyunk szervezve, mint ők.

Emberek! 2021. július 4-e van. Miket fog összehablatyolni jövő márciusban, de főleg jövő márciusig? Mennyire lesz elborulva az agya akkor, ha már most ennyire bátoroknak képzeli magát? Megint a kedvenc, megunhatatlan fejlövését adja elő az ostobának nézett népnek: a 90 éves Soros támad, Brüsszel fenekedik, a migránsok ostromolnak. Ennyi. Ez mindenkivel hadban áll, addig mondogatta, ameddig már valószínűleg ő is elhitte: mindenki minket támad, földön, vízen, levegőben. A civilek, a buzik, a transzvesztiták, a következők meg a cigányok lesznek. Egyszer már nekik akart menni, csak közbeszólt a járvány. Gyöngyöspata, biztosan sokan emlékeznek tavaly januárra. Bár hol van már a tavalyi hó? Mindenki ellenség, mindenki gyanús és levadászandó nagyvad. Akiket éltetünk továbbra is: a kínaiak, az oroszok, a törökök, mindenféle és -fajta diktatúrák, valamint szélsőjobbos arcok és szervezetek. Ide sorolandók a fociultrák és bűnszövetkezetek. Ez lett a szint, így kell kommunikálnia mindenkinek. A miniszterelnöki megbízottnak is. Akit arról kérdeznek, hogy szerinte Ursula von der Leyen tényleg egy újságcikk címe alapján mondta azt, hogy a melegellenessé eltérített pedofiltörvény szégyen? A miniszterelnöki megbízottnak pedig belefér ezt válaszolni: Az Európai Bizottság elnöke, hogy a rákba olvasta volna el ezt a törvényt? Teljesen jogos felvetés, Nyitrai elvtárs. És tényleg! 

Tahó, pökhendi stílus, ahogy azt a kihaénnem Fidesz-szavazó elvárja, nem térdelve, nem lehajtott fejjel, hanem büszkén és felsőbbrendűen, apropó Übermensch. Mi mindenkinél különbek vagyunk, nekünk ne mondja meg senki, hogyan kell civilizáltan viselkedni, nomád nép voltunk, vagy mi a fasz? Majd Orbán elmagyarázza a sok brüsszeli naplopónak, hogy amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj’ isten! Ha másért nem, hát azért, mert majd felhatalmaztatja magát pár ezer szektataggal, hogy neki van már megint igaza, és amit tesz, azt más is megtenné az ő helyében, így pusztán nemzeti kötelességének tesz eleget.

Megint konzultál, természetesen hazug állításokkal, és uszító hergelésekkel: 

Brüsszel a járvány után újra vissza fog élni a hatalmával, eljárásokat indít hazánk ellen, hogy rákényszerítse a magyarokra az akaratát. Vannak, akik azt gondolják, Magyarországnak vállalnia kell a vitákat, és ki kell állnia az emberekért. Mások szerint Magyarországnak engednie kell Brüsszelnek. 

Meg ilyenekkel is:

Soros György a járvány után újra meg fogja támadni Magyarországot, mert a magyarok ellenzik az illegális migrációt. Vannak, akik szerint ellen kell állni a Soros-szervezetek nyomásgyakorlásának, mások szerint Magyarországnak engednie kell a migrációs vitában. 

Ilyen és ehhez hasonló, évek óta durrogtatott hamis lózungokra kell igennel, vagy nemmel válaszolnia a nagyrabecsült közönségnek. Én az ellenzéki politikusok helyében minimum 5 nyelvre fordíttatnám le ezt a gusztustalan hazugságkampányt, és elküldeném a brüsszeli képviselőknek, hogy lám-lám, ennyire érdeklik a zsebre vágott kezű homofób Orbán Viktort az európai értékek és a jogállamisági kérdések. Eddig tartott a fogadkozása, meg a hazug politikája. Szarik ő mindenre, de legfőképpen az Európai Unióra. Amikor Juncker és Soros plakátokkal tapétázta ki az országot, mindenki meg volt rökönyödve. És?  

Neki ne mondja meg senki, nemsokára ki is lépett az Európai Néppártból. Akkor kérdezem én, ha abból a közösségből kifarolt, és sértődötten eloldalgott, akkor mi lesz a következő lépés, ha majd megint felelősségre akarják vonni? Sanszos, hogy tudjuk rá a választ. Sokat beszéltünk róla, de egyre kézenfekvőbb, hogy ebbe az irányba tartunk. Nehogy a következő konzultáció egyik kérdése ez legyen: Egyetért-e azzal, hogy a Európai Unió összehangolt támadást intéz a magyarok ellen, és folyamatosan kötelezettszegési eljárást indít ellenünk, ezt nem tűrhetjük tovább? Ezért inkább kilépünk a szövetségből, hogy a minket oly nagyra tartó Kínai Népköztársaság teljes értékű előretolt európai védőbástyája és trójai falova legyünk.

Egyetért? Igen vagy nem?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.