Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Módszert koppintott a főhercegi majorság kutyatulajdonosa

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

kelemen.mikes@netkavezoabujdosokhoz. tekirdag.tr

Tárgy: Szippantós

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Nagyon kérem kendet, tartóztassa kend a jöhetnékjét, mert sok mindent nem tud kend, amire a kend itteni létezéséhez szükség lenne. Nem az érdemei szerinti jómódú, hanem csak a vegetáló fennmaradásához. Nem is tudom én azt a sok mindent felsorolni. Ráadásul ez a meleg kilőtte a szemem/fülem/szellemi hátországom; a nagyi és a tata maródi! Ezt is duóban adják elő. A visszér, az ízületek, meg a becsípődés összhangban ostromolják őket. És ha nem tudná, még alagút-szindrómájuk is van. A tata szerint nyugi, ne sirassam őket. Az ő korukban nem nagy vasziszdasz ez a csipetnyi kórság. Még előnyük is van. Például egy hirtelen tüsszentéssel a pisilés is megoldódik. Egyébként ránézésre, már a tartásukból, na meg a járásukból is látszik, hogy székrekedésük sincs, sőt mintha…

Hanem így elmagányosodva, agykontrollal két dologra mégis emlékszem a tata korábbi útmutatásaiból, úgyhogy legjobb, ha ezekkel kezdem a kend helyzetbe hozását. Az első praktikus. A hőkiegyenlítés tudománya! Fiatal korában a tata dolgozott úgynevezett meleg-üzemben (átlag 50 fok) az előző diktatúra idején. És képzelje, forró teát adott védőitalként nekik a proletárdiktatúra, és azt mondta a tata, hogy nagyon bejött neki ez a módi. Most – ebben az urizáló diktatúrában – én nyomatom nekik, de az ősök önköltségesen finanszírozzák. És ezzel már el is érkeztünk a másik, a lényegi információhoz, amit meg kellene osztanom kenddel: a „nincs ingyen ebéd” fázison túllendültünk a pandémiával, mert Magyarország jobban teljesít. Ma az alattvalóknak olyan ebéd sincs, aminek az árát már egyszer-kétszer kamatostul megfizették. Jólvanna! Népegészségügy, oktatás sincs, pedig ezek is ki vannak fizetve! Ne tereljen kend ilyen piszlicsáré ügyekkel, mikor majdnem úgy volt, hogy mindjárt itt lesz ez a Lop-ez a Lop-az lagzijában! Tudjuk mi. Nem meglepetés.

Azt mondta a tata, hogy ami működik, annak a működési elvét kell megismerni, a többi már sima szakmunka. Most jó lenne, ha úgy értené, ahogy ő mondta, mert az nem biztos, hogy én azt írom, de lényeg a lényeg!

Első megközelítésben. Ha a kend ismerősét, a Lipót császárt és magyar királyt szóba hozom, akkor kend rögvest megint az uralkodó teljhatalma és vallási abszolutizmusa ellen kezd ágálni, és úgy elhomályosul a kend tekintete, hogy nem azt fogja olvasni, amit írtam. És megindul az agya; itten mostan a Lipót-féle nemzetelnyomó rendszer egzisztál! Módszert koppintott a főhercegi majorság kutyatulajdonosa! Márpedig ez előítéletes vélemény! Arról nem is szólva, hogy én egészen másról nyöszörögnék, ha hagyná.

Az a vélekedése már némileg közelít a mondandómhoz, hogy a mostani utcai harcos uralkodónk a Bibó kommunista ingyen-kollégiumi ágy alól indított, B-középpel tuningolt, békemenetnek álcázott, imalánctalpas Párduc tank tetején Soros-pénzből pitykés golyóálló mellényben gázol a népre, de csak a jármű viszonylatban. Mert Lipót idejében a ló volt az alattvalók szabadságát eltipró harci jármű. De akkor is sokoldalú szakértelmet igényelt a haderő-utánpótlás. Mint jelenleg.

Én most csak két elemet hozok szóba. Érintőlegesen. Az egyik a tradicionális keresztény identitású hadviselés élőanyag igénye (tábori bordélyok az I. világháború idején), amelynek főleg a befejező, a keresztény honleányok újrahasznosításával kapcsolatos részt ajánlom a kend figyelmébe. Ez az ellenséges, istentagadó Európába irányuló élőhús-exportba burkolt hadviselés az új, párthű katonai vezetésnek köszönhetően máris tökéletesedik, a személyi állomány harckészsége nő minden testhelyzetben, vagyis az alezredes által terhelt katonanőknek nő a tűrőképessége. (Ez az infó számomra nem teljesen érthető, de a Dezső bá’ szerint kend tudja, hogy mi dolga van a markotányosnőknek a keresztény haderőben, én meg jobb, ha sose tudom meg).

Tehát a liberális Európa elleni hadviselés egyik hadianyaga, az úgynevezett élőerő kitárgyalva. Ahogy a Dezső bá’ foghegyről kommentálja: a mi a hadseregünk cakompakk annyi a mai nemzetközi katonai erőviszonyok közepette, mint „a szoknyás fiúk által halottra spriccelt víz”.

És máris befordultunk a célegyenesbe! A víz! Úgy bizony. Lipót haditérképén a birodalom területén lévő összes vízlelőhely szerepel. Mert a hadimén H2O-val üzemel. A magyar gémeskutak úgy virítanak, mint a független civil szervezetek anonim támogatói az ÁSZ lajstromon; az államegyházak betyárkasszájába szuszakolt euró milliárdok ki se látszanak alóluk.

Tudom én, hogy kend felvilágosult vidékiként első nekifutásból a pottyantós technológia logisztikai elemére koncentrált a témajelölés alapján. Holott a fekáliakeverés és kenés, pláne szállítás ugyan közszolgálatilag alkalmazott, de esetünkben a fókuszált témától eltérő indulatvezérelt tárgyi tévedés!

A szippantás a jelen estben ugyanis a korona szidolozása során alkalmazott metódus, amelyet államigazgatási eljárássá tökéletesítettek a csővé sodrott eurós bankjegyeken keresztül hűbéri hűséget felszippantó csicskák. Úgyhogy tudatom kenddel, ez, ami itt van, az önmeghatározása szerint nem liberális, hanem szippantós. Amiben nem a démosz, hanem a rémrossz uralma korlátlan, míg a hatalomgyakorlás lényege jellegéből következőleg nem nyílt, hanem látens, vagyis szippantós diktatúra, mert a közhatalmat kellékeivel egyetemben, az alattvalóinak csodálkozó-, és az Unió biztató tekintetétől kísérve az uralkodó beszippantotta.

Ellenőrzőkérdés: Miért engedték a libernyák Európa szivárványos tagállamai a területükön kalandozni azokat a felfuvalkodott homofób magyar szabadságharcosokat, akiket látványosan az Európában nem engedélyezett vakcinával oltottak be itthon?

Bütyökfalva, 2021. július 3.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.