Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha kell, majd letérkövezik a Hortobágyot és betemetik a Velencei-tavat is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amikor az agybaj lemegy a legalsóbb rétegekbe is, amikor a Fideszjugend alámerül a mocsárban, és lihegve megpróbálja überelni a felnőtt csapatot, az lehetne vicces is, de baszottul nem az.

Amikor az egész világ, de tényleg majdnem mindenki azon van, hogy ezeket az apró rovarokat, lehetőségei szerint megvédje, tudva, hogy

„megállíthatatlannak tűnik a méhek pusztulása: nemcsak a mézet adó házi méhek, de a vadon élő fajok is veszélyben vannak. A tendencia fenyegetést jelent az emberiség egészére is, az Európai Parlament például akcióterv elfogadását sürgeti a beporzók védelme érdekében” (ITT bárki elolvashatja hosszabban is, hogy mindenféle politikai maszlagtól lecsupaszítva, kizárólag jól felfogott szakmai szempontból mi is a lényeg),

akkor jönnek ezek a haszontalan szerencsétlenek és nekiesnek az élő fa törzsének is. Akinek nincs kedve és ideje hosszasabban elmerülni a szakirodalomban: a lényeg az, hogy sajnos nagy a baj ezekkel a veszélyeztetett, ámde nagyon hasznos élőlényekkel, hiszen a pusztulásuk konkrétan az ökoszisztéma felborulásához is vezethet.

De a fideszes ifjak telibeszarják, mert nekik ez poénos, jópofa cselekedet, benzines fűkaszával letarolni egy méhlegelőt. Gondolom, az volt a „challenge”, hogy a szellemóriás Menczer retardált poénját megvalósítsák, és focipályává alakítsák a méhlegelőt.

De sikerült? Ez kivételesen akár még sikerülhet is az igen „bátorok” narancsfátyolos tekintetű ifjainak. Gratulálunk, ez mindent visz.

Lesz következménye? Kétlem. Viszont majd megint nekik áll feljebb, mint általában minden esetben. Mert nem kellett volna learatni a vadvirágos rétet, ha nem provokálják őket a gaz liberális ellendrukkerek. Mert mindenről a szivárványos, elfajzott, magából kifordult  elmebeteg Nyugat tehet. Meg kell állítani az abnormalitást akármilyen áron, ha kell, majd letérkövezik a Hortobágyot és betemetik a Velencei-tavat is.

Megtehetik? Persze. Van következménye ebben a rohadt országban bárminek, amit ezek tönkretesznek, elpusztítanak, letarolnak? Nincsen. És ez a következő generáció, az ország reménysége, ezek az úgynevezett normális, magyar ifjú titánok. Ezek? Ezek. Lehet, hogy marhára nem azzal kellene kezdeni az iskolai felvilágosítást és nevelést, hogy ki a meleg, leszbikus, transznemű, beteg, elfajzott, közveszélyes, hanem az alapoknál. Hogy ne az legyen, ami most van. Amikor huszonéves taknyok azt hiszik, hogy a méhek eltaposni való kártevők, a méhlegelő libsi vívmány, aminek benzines kaszával kell nekirongyolni. Mert olyan sötétek és buták, mint a Föld. Tisztelet a kivételnek.

De ha ezek képzelik magukat a Kárpát-medence kiválasztott népségének, az árja magyarnak, akkor legalább ezzel az ősi foglalkozással, amit méhészetnek hívnak, legyenek már tisztában, elég híres az egész világon. Azt hiszem, elmondható, hogy mindegyik a maga szintjén semmi mást nem tud, csak pusztítani és tönkretenni. Mert ezek akkor érzik jól magukat, ha megsemmisíthetenek, vagy ellophatnak valamit, de akkor nagyon. És ha bukó van, akkor mutogatnak, és mellébeszélnek, mert a felelősséget, mint olyat, nem ismerik. Az számukra nem opció. 

Olyan ideges lettem, hogy nem is igazán tudok mit írni. Kínomban csak ennyit még: el a kezekkel a méhektől, ti szerencsétlenek! 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.