Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Varga Judit harcol, Kubatov világít

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras szép reggelt! Azt hiszem, lassan elérjük a csúcsot. Hőmérsékletben is, minden egyéb téren is. Ott tartunk jelenleg, hogy Varga Judit szemináriumot tart az Uniónak jogállamiságból és családvédelemből, Szijjártó Péter pedig parancsba adja, hogy hogyan kell bővíteni az Uniót. Szerbiát és Montenegrót gyorsanhirtelen fel kell venni a közösségbe, Albániával és az észak-macedónokkal pedig marhagyorsan el kell kezdeni tárgyalni a csatlakozásról. Ha nem ezt csinálják, akkor majd jól elveszítjük ezeket az országokat is, mint Nagy-Britanniát.

Hát a franc tudja, én azért nem nagyon látok hasonlóságot Albánia és Anglia között. Gondolom, nem véletlenül vannak mindenféle előfeltételei a csatlakozásnak, az azért gyenge érv, hogy legyünk jó sokan. Tartok tőle, már így is van néhány olyan uniós tagország, amelyik minden erejével igyekszik megbontani a közösség belső békéjét és egyensúlyát, először talán ezt kellene rendezni. Amúgy meg nem az volt, hogy van élet az Unión kívül is? Nem az volt, hogy lám, milyen jól jártak a britek a kilépéssel, mert így maguk dönthették el, milyen vakcinával oltanak, bezzeg az uniós országok! Szegény Orbán Viktort is hogy megakadályozták abban, hogy kurvadrága kínai oltóanyagot vegyen! Ja, nem. Akkor nem tudom, majd még töprengek.

Karácsony Gergely továbbra sem alkalmas szinkrontolmácsnak, a pártmédia igyekszik ismét belekapaszkodni a fajsúlyos témába, de sajnálatos módon nem nagyon érdekel senkit. Ahogy a méhlegelő és a többi hülyeség sem.

Nem állítom kifejezetten, hogy jellemzően érteni szoktam szélsőjobb-keresztényék szíve-fájdalmát, de most talán még annyira sem értem, mint amennyire máskor nem. Van ugye ez a nagyszerű új törvény. Aminek az előzménye a pedofiltörvény volt. Azt sajnos – mármint a Fidesznek sajnos – az összes parlamenti párt teljes létszámban támogatta, egyetértettek és mindannyian megszavazták volna. Ez politikai haszonszerzés-ügyben nem lett volna előnyös a kormánypártnak, mert akkor mit mondtak volna a szektának? Az mégsem lehet, hogy nekik ne kelljen csatázni és háborúzni, akkor mivel vádolták volna az ellenzéket? Hogy pedofilellenesek? Úgyhogy gyorsan hozzácsapták a tervezethez a totálisan felesleges homofób szakaszt, mert tudták, hogy azt már nem lehet megszavazni egységesen. Át is nyomták a szavazógépen, ahogy kell, most boldogan fürdőznek a felháborodásban és harcot hirdetnek, mert már megint őket támadják. És most már lehet pedofilsimogatónak nevezni az ellenzékieket, tehát teljesült a mesterterv. Az egyetlen pillanatig sem zavarja őket, hogy így élét vették a pedofília elleni lépéseknek, eddig sem a kiszolgáltatott gyerekek számítottak, kizárólag a politikai haszon. Sőt, már mártírként óbégatnak, mert uniós tagországok sora tiltakozik az új baromság ellen.

Fáradtan bár, de törve nem❗️
🛡A haza becsületét megvédtük, a nemzetközi sajtót szembesítettük az igazsággal és tételesen megcáfoltuk a gyűlöletkeltő álhíreket.
❗️Mindig ki fogunk állni Magyarországért, meg fogjuk védeni a magyar gyerekeket és a magyar szülők azon jogát, hogy ők dönthessék el elsősorban, hogy gyermekeik milyen nevelésben részesüljenek.
Ebből nem engedünk! 🇭🇺✌🏻

Ezt Varga Judit írta a Facebookra. Egy pillanatig sem zavarja a nagyszerű minisztert az a tény, hogy megint nem sikerült igazat mondani. Azt azért különösnek találom, hogy az a közönség, amelyiknek a Fidesz muzsikál, ennyire csont nélkül benyeli, hogy az Unió összes tagországában hülyék élnek, akik kiszolgáltatják a gyerekeiket mindenféle bűnözőknek, kizárólag a magyar kormánynak van annyi esze, hogy törvénybe foglaljon törvényi szabályozást egyáltalán nem igénylő evidenciákat, illetve a BTK-ban szabályozott kérdéseket. Varga – és a többi udvaronc – azt a hazugságot erősíti a szektában, hogy Európa minden népe hülye és nemzetellenes, az összes örömüket abban lelik, hogy támadják Magyarországot, de a jó magyar kormány megvéd mindenkit. Úgy tűnik, már nem csak az uniós politikusokat provokálják, hanem az uniós polgárokat is. Ez a baj a hazugságokra és folyamatos hergelésre épített maffiakormányzással, hogy mindig emelni kell a tétet ahhoz, hogy a törzsszavazóikat megfelelő izgalmi állapotban tartsák. Olyan ez, mint a narkó. Ha a szervezet megszokja, már nem olyan hatásos. Ezért folyamatosan emelni kell az adagot, hogy ki lehessen váltani az elvárt érzést.

Most ott tart a dolog – mert természetesen a focit is bele kellett vonni ebbe, talán éppen ezért választotta a Fidesz ezt az időpontot a hazug törvényük keresztülverésére, mert tudták, így nagyobb hírverést csaphatnak neki, pontosabban Orbán Viktor aktuális harcainak, mint akkor, ha három héttel később állnak elő vele – hogy az UEFA ki akar ebből maradni, nem engedélyezte a mérkőzésnek helyet adó stadion szivárványszínű megvilágítását. Más német stadionokat kivilágítanak tiltakozásul, de megvan az ellencsapás is. Egy Green Monsters nevű szurkolói csoport (talán azért adták maguknak ezt a szép nevet, hogy kifejezhessék vele nemzeti elkötelezettségüket) kérik Kubatov Gábort, hogy nemzeti színekkel világítsa ki a Groupama Arénát, hadd lássák a magyar szabadságvágy ellen támadó külföldiek – és még ezen a ponton sem jut eszükbe elgondolkodni azon, hogy vajon miért verte ki olyan sok embernél a biztosítékot a dolog, hogy vajon miért demonstrálják a tiltakozásukat, mi érdekük fűződhet ehhez, ha csak nem a közös európai értékrend védelme -, hogy ők aztán (mármint Kubatov és a Green Monsters) megvédik a magyar érdekeket. Meg persze Varga Judit is.

Végül legyen valami nagyszerű hír is. Szijjártó Péter fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy mehessünk külföldre nyaralni. Most hivatalos a lista, mely azokat az országokat sorolja fel, ahol elfogadják a magyar oltási igazolványt:

  1. Albán Köztársaság
  2. Bahreini Királyság
  3. Ciprusi Köztársaság
  4. Cseh Köztársaság
  5. Észak-macedón Köztársaság
  6. Georgia
  7. Horvát Köztársaság
  8. Kazah Köztársaság
  9. Marokkói Királyság
  10. Moldovai Köztársaság
  11. Mongólia
  12. Montenegrói Köztársaság
  13. Szerb Köztársaság
  14. Szlovák Köztársaság
  15. Szlovén Köztársaság
  16. Török Köztársaság
  17. Ukrajna

Én speciel hiányolok innen néhány európai országot, mert bizonyára remek hely Mongólia és Kazahsztán is, de nem lenne baj, ha Spanyolországba, Olaszországba, Németországba, Angliába és hasonlóan távoli, egzotikus helyekre is eljuthatnánk.

Kellemes ébredezést mindenkinek! Mi hamarosan jövünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.