Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A Covid-19 is felsőbb parancsra átadta a bennszülöttek szelektálásának feladatát a foci által rapid módon vírusmentesített pártszolgálatosoknak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Normalitás

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Ha kendnek nincs nyelvvizsga bizonyítványa, akkor csak úgy kacérkodjon a hazajövetellel, ha kolostorszolgálatra igyekszik. Mert ha behódolás nélkül nincs nyelvvizsga dokumentje, akkor kend hiába keresztény meg székely bibliafordító; gyanús szingli biciklis. A kendet papír nélkül alkalmazó uradalmi intéző nem lesz hibás, mert jó csúnyákat mond majd utólag kendről és ezzel kivívja a normalitást. Hiányzó, lopott, csalt, schmittelt diplomákkal csak magas uradalmi tisztségek tölthetők be. Ez a mélymagyarkeresztény normalitás fokmérője.

Behódolás nélkül továbbá kend demens vénember, mint a pápa őszentsége. Ez is normalitás nálunk. Viszont ugyanez a Vatikán-lakó üldözött keresztény a békemenetesen gyűlöletszóró narancskeresztes ötödik lovag által. És mint ilyen külföldi üldözött kereszténynek ugyebár jár a segély. Az uralkodónk küldött is neki vírus elleni ezt – azt a miénkből ingyen, hogy nehogy ide jöjjön és elvegye az ő bérrel és fizetéssel díjazott, a TEÁOR és az OKJ szerint munkának nem minősülő gátlástalan hittérítő és közpénzrabló tevékenységét.

Munkát az anyu meg az apu végeznek és munkabért kapnak. A hűbérúr sameszai adják nekik, hogy holnap is robotolni tudjanak. De csak annyit. Ha nem visz el bennünket a tél és a bátyámmal tavaszig életben maradunk, akkor az őseim 3 hónapra előlegbe visszakapják az idei SZJA-jukat, amit májusban vissza kell fizetniük. Ha beadjuk a kulcsot, akkor nincs választási hitel, nem nyertek, csak a Fidesz! És ez is normalitás.

A fenti hírmorzsákból már sejti kend, hogy nem csupán a nyárikonyha-konzultáció zajlik ezerrel minálunk, hanem a keményebb szövegekhez szokott tata-labor is teljes kapacitással működik. A mélymagyarkeresztény identitás akadálytalan (bocsi, de a Dezső bácsi szerint perverz) kiáradásának jót tesz a 19. Ahogy 1919 után a Nemzeti Hadsereg magvát alkotó tiszti különítményesek szelektáltak, úgy a Covid 19 is. És amint a foci EB bevonult Horthyként a Fudan-tagadó bűnös városba, úgy a Covid-19 is felsőbb parancsra átadta a bennszülöttek szelektálásának feladatát a foci által rapid módon vírusmentesített pártszolgálatosoknak.

Meg is szavazta a 157 törvényadagoló-automata a kifli-tolvaj előterjesztésében, hogy a fajtalankodás pártszolgálati kiváltság, amit az erkölcsi gyóntatószékben a sufni-jogászok barkácsolta műanyagcivil kolostorszolgák fejpénzért – mint csoportos elkövetők – feloldoznak. (Ennek a tevékenységi folyamatnak a leírhatóvá tételéhez a tata nyelvi korrektúrájára is szükség volt, mert a Dezső bácsi által használt fogalmak szó szerinti lejegyzésével nyugdíjas koromig karantént kaptam volna az anyutól.)

Továbbá. Mimagyarok nem tartozunk a rabszolgatartó országok közé. Mi tradicionálisan házon belül megoldottuk a bennszülöttek kizsákmányolását, az etnikai- és szociális tisztogatást Wass Albert és Kertész Imre tanúsága szerint kereszténynagynemzeti alapon, a mostani fejnehéz autodafé kormánynak ez csak laza csuklómozdulat és persze normalitás.

A nagyi szerint kend nincs tisztában az autodafé (szent színjáték) fogalmával és azt hiszi, hogy kend most az hiszi, hogy. Pedig dehogy! Semmi ateizmus. A hajdani vatikáni inkvizíció és a spanyol/portugál (autodafé) között óriási a különbség. A vatikáni hit védelme és a korlátlan királyi uralom fenntartása a hit védelme ürügyén nagyon is két különböző dolog. Magyarázta a nagyi. És azt is mondta a nagyi, hogy online feladatként döntse el kend, hogy melyik módszerrel folyik most itt a népirtás és azt is, hogy itt és most Bige helyett Báthori Erzsébet celeb lehetne-e, vagy Esze Tamás labdába rúghatna-e a só bizniszben.

És ha már mi vagyunk a Kárpát-medence legnépesebb, legstabilabb, domináns országa kulturális, katonai és gazdasági viszonylatban, kend meg tudja mondani, hogy Tündérhon népét, szívünknek kedves székely rokonainkat naponta propaganda szólamokkal leforrázva és a szellemi honvédelem nyársán ropogósra sütve miért kínálják fel hűbéruraink a román nacionalistáknak, miközben a Kárpátok Géniuszának tegnap még vörös zászlóval takaródzó, közpénzből nyakunkra importált szekusai ma szívlapáttal szórják a kis magyar határok közé szorult bennszülöttekre a keresztet? Tudtam! Júdáspénzért! Azt is, hogy rögvest kiböki: normalitás, mint a hajléktalanokat börtönnel fenyegető szociális miniszterből a püspök faragás.

Az is normalitás, hogy az OLAF jelentés szerint Magyarország csal a legtöbbet az uniós pénzekkel és az áfával, a magyarok 84% -a az idén nem tervez nyaralást, katona igazgat kórházat, orvos régészkedik, a rasszizmus ellen tüntető külföldi focistákat kifütyülik a pénzért térdeplő hazai szurkolók, zsidó tanácsadó vezényli az antiszemita kormánypropagandát, homofób törvényeket gyárt sorozatban a macsó totyakosführer homoszexuális ágyszomszédja, stadiont, éttermet üzemeltet a focidrukker cimbi püspök, közpénzből szeszt, sört főznek, tőzsdéznek az államegyházi papok, Jézus jász volt, tehát magyar, Limes meg nem volt, stb.

Kend normális. Ha ott marad, akkor az is marad. Itt mi nem tudjuk szavatolni a kend épelméjűségét. Most löktek ki 77 ezer alattvalót az egészségügyi ellátásból, úgyhogy nem valószínű, hogy kend TAJ szám nélkül bekerülhetne, viszont a ládafia üres maradna kendnél, mert a vészhelyzet miatti szűkös esztendő – na meg a válás – a Lölö bácsinak csak 180 milliárdot hozott tavaly és spórolni kell az euróval. Végül a normalitás tüneteit a nagyi a kendnek küldött e-mailjeimen is érzékeli. Szerinte már én is CÖF-ös normalitás lettem a hosszú mondataimmal; mert nem tudom mikor, hol és hogyan kell pontot tenni. Ettől a megjegyzéstől padlót fogtam. Még szerencse, hogy 11 operatív törzs által szexált magyar férfi a falunk száz éves költségvetésének megfelelő összegért a képviseletünkben, testközelből láthatta a portugál focistákat focizni és nekem nem volt kötelező csápolni a dögmeleg lelátón, mintha örülnék.

Bütyökfalva, 2021. június 22.

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.