Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


És még mindig nem világos, hogy a nép mikor hajlandó felébredni ebből a nemzetikeresztény mélyaltatásból

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Dicsértessék a (köz)pénzesőben fürdőző mindig napos oldal, jó reggelt kívánok a bérből, fizetésből élő olvasóközönségnek! Az szokott lenni időről időre, hogy miután lezárul egy gazdasági év, lehetőség van csodálkozni, egyúttal gyönyörködni is lehet hosszasan azokban a nyilvános adatokban, amelyekből kiderül, milyen tehetséges emberek lakják a NER-t. Fontos, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, ezek azok az adatok, amelyeket (egyelőre?) még nem lehet eldugni, amelyek helyett nem lehet valami hepciáskodó dumával előállni, mert nincs a  korrupció elkenésére jobb szövegük az illetékeseknek. Amelyeket el lehet dugni, törvényesen el lehet titkolni, vagy valamilyen féltörvényes, áttetsző indokkal nem muszáj nyilvánosságra hozni, netán összkomfortos nejlonszatyrokban cserélnek gazdát, és ez vagy kiderül, vagy nem derül ki, azoknak nincs nyoma, azokról legfeljebb találgatni lehet.

Viszont a közönséges halandók által megismerhető adatokból is szépen körvonalazódik egy sokévados, kvázi végtelenített, brutális költségvetésű szappanopera. Volt és jelenlegi miniszterfeleségekkel, az ő barátnőikkel, jelenlegi milliárdos közpénzpiócák jelenlegi menyasszonyaival és egykori, valamint jövendőbeli feleségekkel, népbutító és lélekmérgező propagandagyárosokkal, miniszterelnök apukákkal és patrióta tanácsadókkal a főszerepben. Akik kivétel nélkül mind a NER csecsén lógnak – közvetlenül vagy áttételesen -, és egyszerűen nem tudnak hibázni. A tíz és százmilliókban, esetenként kőkemény milliárdokban mérhető profitokat, nyereségeket, osztalékokat elnézve talán az eddiginél is undorítóbb fénytörésbe kerül a leharcolt, viseltes miniszterelnök, aki önmagát a járvány által megviselt bérből és fizetésből élő milliókhoz hasonlította pár napja. Majd amikor megkérdezték tőle, hogy kicsit sem szégyelli magát ezért, egyáltalán hogy fért rá az orcájára ekkorát mondani, akkor fenyegetőzően megrázta az öklét, hogy márpedig ő további 20 évre tervez, tőle nem lehet csak úgy megszabadulni.

Ennyi év után valamelyik bátrabb alászolga igazán összeszedhetné a bátorságát, és szólhatna neki, hogy nézzen már maga köré, amikor legközelebb el akarja sütni, hogy üzleti ügyekkel nem foglalkozik, és bevágja a durcát, hogy még a feltételezés is sértő, hogy ennek a nemzetikeresztény gazdasági érdekcsoportnak a korrupció lenne a legfőbb politikája. Lehet, hogy most már időszerű lenne üzleti ügyekkel foglalkozni a plebejus, pörköltszaftos, nép egyszerű gyermeke típusú bohóckodás helyett. Nehogy a végén a csirkefarhátkommandóban is felmerüljenek olyan kínzó kérdések, hogy bazmeg, hogy lehet, hogy miközben a doktorminiszterelnök úr, aki olyannyira puritán életet él, hogy még mindig egy 20 éves bankhitelt törleszt, és sehogy nem ér a végére, nemhogy megtakarítani tudjon, mindenki más, de még a leselejtezett feleségek is százmilliós tételekben habzsolják az életet? Hát hogy lehet ez? Csak nem átverik a tisztességes, becsületes miniszterelnök urat? Ha tudná, hogy miközben ő, mint megannyi becsületes, bérből és fizetésből élő kisember összeszorított fogakkal szív, ezek meg zsírosodnak, mintha nem lenne holnap, biztosan nem hagyná.

Ámde. Mielőtt kínomban még jobban elragadtatnám magam, és a legrosszabb irigy proletár formámat futva, még szürreálisabb baromságokkal áltatnám magam (mint hogy a magyar nép talán mégiscsak felébred a nemzetikeresztény mélyaltatásból), szedjem össze szépen egy csokorba, ki mindenkire lehetünk büszkék, ki mindenkinek szaladt a szekér akkor is, amikor a sokak élete darabjaira hullott. Csak hogy értsük azt is, mennyire indokolt és hiánypótló kezdeményezés a 15 évvel ezelőtti Gyurcsány-terrorral végighaknizni az országot.

 – A dr. Várkonyi Mészáros Lőrinc menyasszonya Andrea többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. induló vállalkozásként, mindössze négy hónap alatt 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott.

Szijjártó-Nagy Szilvia, Szijjártó Péter hites felesége belsőépíteszetben utazó cége, amelynek még honlapja sincs (!), 1 milliárd 318 millió forintos nettó árbevétellel és 294,2 millió forint adózott eredménnyel zárta a tavalyi évet. A tehetséges üzletasszony a haszon csaknem egészét, 285 millió forintot osztalékként vett ki a cégéből, amely működése első teljes évében átlagosan havi csaknem 110 millió forintos bevételt és havi 24,5 millió forintos nyereséget termelt. Arra a kérdésre nem válaszolt, hogy ő fizette Petike tavaly nyári luxusjachtoztatását, amit Petike a miniszteri fizetéséből aligha engedhetett volna meg magának.

– Brutálisan hasított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília közös cége, a 2018-ban alapított Top News Hungary Kft., amely tavaly 679,8 millió forintos forgalmat bonyolított, ennek több mint 84 százaléka profittá vált. Ebből az üzletasszonyok bőkezűen jutalmazhatták önmagukat, az adózott eredményből összesen 560,1 millió forint osztalékot szavaztak meg maguknak.

Balásy Gyula nevű ember közpénzből propagandát gyártó két cége jóval több mint 80 milliárd forint bevételt hozott össze, ebből Rogánék bizalmasa 4 milliárd 208 millió forintot vesz ki.

– A sokoldalúan tehetséges Rákay Philip, a sokmilliós Fidesz-gyűlések egykori házigazdája, a közpénzmdia egykori intendánsa, jelenlegi patrióta influenszer és ellenzékgyalázó zászlóshajó 540,3 millió forint nettó árbevétel és 392,4 millió adózott eredmény után 200 millió forint osztalékot vesz ki Norton Consulting Kft. nevű tanácsadócégéből.

– Mindeközben idősebb Orbán Győző 1 milliárd 136 millió forint osztalékot vesz ki az állami építkezésekre is nagy erőkkel szállító Dolomit Kőbányászati Kft.-ből a tavalyi év eredményei után, amelyben a miniszterelnök üzletember apjának tulajdoni hányada meghaladja az 50 százalékot. A Dolomit Kft. a 2020-as évet 3 milliárd 513 millió forintos árbevétellel zárta.

És most hagyjuk az olyan apróságokat, hogy a NER-es influenszerek kiképzésére létrehozott fideszes Megafon Központhoz magánszemélyektől negyedmilliárd forint folyt be, miközben fél év alatt személyi jellegű kifizetésre csaknem 37 millió forintot költöttek úgy, hogy a társaságnak csak két (!) alkalmazottja van. Vagy hogy ex-Mészárosné Kelemen Beatrix válás után megtartott médiavállalatának sincs oka panaszkodni, miután tavaly is bő 2 milliárd forint folyt be a kasszába, és abban van közpénz is bőséggel.

Aki kicsit is ért az üzleti ügyekhez – szemben a magát félhülyének tettető miniszterelnökkel -, az nyilván látja (és jól fel is akad a szeme) ezekből a NER-pereputty körül csapkodó őrületes összegekből, hogy mi folyik itt valójában. És azt is pontosan érti, hogy a tegnap hivatalosan is felállt Európai Ügyészség miért Orbán Magyarországa nélkül kezdte meg a működését, és hogy a politikai korrupció tekintetében miért vezeti Orbán Magyarországa az európai uniós szégyenlistát. Egyszerűen ez következik szükségszerűen és elkerülhetetlenül az elmúlt évtized politikájából. Abból, ahogyan komplett haveri famíliákat állítottak saját lábra és tömtek ki vissza nem térítendő állami támogatásokkal (lásd most éppen a balatonboglári Légli nevű borászdinasztiát, aki csinál nekünk élményösvényt, látogatóközpontot, borteraszokat a mi pénzünkből, hogy örüljünk), miközben a Brüsszel elleni szabadságharc szellemében bűnös módon Kelet felé fordították az országot. Ha valakinek esetleg kimaradt az egyik legfrissebb, meleg magyar siker: az üzbég-magyar burgonyakutató központ tövében immár magyar szarvasmarhatelep is létesül magyar közpénzből, mert a nertársak szerint ez magyar nemzetgazdasági érdek. Ahogy az is magyar nemzetgazdasági érdek – faszt érdekli őket, hogy a magyarok kétharmada nem akarja -, hogy a Kínai Kommunista Pártnak 500 milliárdos egyetemet építsenek Budapesten.

Ja, hogy közben nincs aki tanítsa a gyerekeinket, mert minden harmadik iskolában már most nincs elég kémia- vagy fizikatanár, vagy hogy végighazudták a járványt azzal, hogy minden fasza, mindenki megfelelő ellátást kap, miközben volt, ahol az intenzív osztályon 12 betegre jutott egy szakápoló, az nem számít, az belefér. Úgyhogy aki az oktatás és az egyészségügy történelmi bűnnel felérő lerohasztását szóvá teszi, az provokálja őket, az idegen érdekeket szolgál, az a balliberális mainstream keresztény gyökereinket egyenként kitépkedni akaró nagy világösszeesküvésének része, hazaáruló, nem is magyar és Gyurcsány.

Közben a csilliárdos szappanopera folytatódik, az összes nerceleb retyerutya, volt, jelenlegi és jövendőbeli csatolmány a tűsarkú cipellőjében vagy éppen a ganét hányó gumicsizmájában áll az ország lábán, és évről-évre jobban teljesít. De az még mindig nem világos, hogy a nép mikor hajlandó felébredni ebből a nemzetikeresztény mélyaltatásból.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.