Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezt a pusztítást senki más nem akarta, csak te

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktor szerint egy „vakuemlék” az őszödi beszéd és az, amivé fajult, arra mindig emlékezni fogunk. „Az vágja mellbe az embert, hogy aki ezt elmondta, az ugyanúgy ott van a magyar politikában, mint korábban. Ez még nekem is mellbevágó élmény” – mondta a kormányfő. Tényleg? Nekem az a mellbevágó, hogy te egyáltalán bekerültél, bekerülhettél a politikába és a közéletbe. Nincs is ennél nagyobb szégyen egy hozzám hasonló gondolkodású embernek, mint az, hogy egy ilyen erkölcsű alak vezeti idestova 11 éve ezt az országot, ő szabja meg a közbeszédet, és ugraszt egymásnak embereket.

„Nemcsak arról beszélünk, hogy itt van, hanem ugyanezzel az emberrel harcolok, mert Gyurcsány a főnök a baloldalon.” Ez a te rémálmod. Ezért nem tudsz te aludni csak négy órákat, mert a Gyurcsányt nem tudtad lenyomni, likvidálni, kicsinálni, lekaraktergyilkolni, ahogy anno gondoltad. Ott kísért téged ez a pali, és nem hagy nyugodni. Bármilyen hülyén hangzik: ő a te élő lelkiismereted. Beletört a késed, pedig Őszödöt atombombának szántad. És ez a Gyurcsány még mindig él, sőt megerősödött, és ott van, ahol már szerinted rég nem kéne lennie. Te pedig, az örökös haszonleső pontosan tudod, hogy ha jövőre a demokratikus választáson a nép és az ellenzék el tud kergetni, akkor neked véged. Ezért siránkozol, uszítasz, hergelsz, mert neked semmi sem drága, ha a hatalmadról van szó.

Már ott tartasz, hogy 56-tal hasonlítod össze a vakuvillanásaidat. Miről beszélsz? Mi az, hogy senki nem mer róla beszélni? Meg a szülők feladata a gyereknek elmondani, mi volt akkor? Mi volt? Zanzásítsunk már, ember! Lehet, hogy a beszéd májusban hangzott el, de csak szeptemberben szivárogtatták ki igen rejtélyes körülmények között. Tudtommal a mai napig nincsenek meg az úgynevezett elkövetők. Mindenki találgat. Másfelől: Gyurcsány beszéde a sajátjaihoz szólt. Arról szólt, hogy jó lenne, ha végre csinálnának valamit, mert ez így nem mehet tovább. Pont azért ragadtatta el magát, mert gondolom, tele volt a töke a sok léhűtővel, akik semmit nem csináltak. Változást akart, és ez a sok ingyenélőnek nem tetszett. Elmondta, amit gondolt. Ezt ti megvágtátok, és úgy adtátok elő, ahogy előadtátok. Gerjesztettétek a hangulatot, sőt volt egy beszéded még előtte, amelyben már figyelmeztetted a közönségedet, hogy érdekes dolgok fognak történni. Honnan is tudhattál te erről?

Aztán a szélsőjobbos Kubatov-ultrák megjelentek a Kossuth téren, majd átvonultak a TV-székházhoz és vandál, huligán módon szétvertek mindent, felgyújtották az autókat, és majdnem rendőröket is meglincseltek? Emlékszel, vakuvillanás? Aztán volt ott olyan is, aki véletlenül ellopott egy tankot, és belehajtott a tömegbe. Nem tudom, mit kellett volna tenni az akkori vezetésnek? Hagyni, hogy felgyújtsák az egész várost, és porig zúzzanak mindent? Emlékszem, én nagyon pontosan emlékszem, hogy a tévé esténként élőben közvetítette az összecsapásokat, hogy a rendőrség hogyan kért mindenkit, hogy hagyja el a műveleti területet, mert megsérülhet. Nem állítom, hogy egyetlen szem nem volt kilőve, hogy egyetlen csont nem volt eltörve, dehogy állítom. Mert igen, vér és verejték volt, de ezt a pusztítást senki nem akarta, csak és kizárólag TE! Te hergelted a híveidet, te lázítottál, te tartottad a vérgőzös beszédedet, amit nem fojtott beléd az akkori hatalom az Astoriánál.

Aztán megjelentek a szimpatizánsaitok a Bajcsy felől. Árpádsáv, ria-ria Hungária, fekete maszkos verőemberek. Keresem a békés tüntetőket. Keresem a békés focihuligánokat, akik szétverik a várost, ha kikap a csapatuk. Keresem a szavakat, de nem találom. Keresem az ép eszet, a normalitást, de nem találom. Te vonyítasz, hogy még mindig a politikában vannak azok, akik 15 éve is az ellenfeleid voltak? És te mióta rontod itt levegőt? Az összes elvtársad veled együtt vénül bele a fiatal demokrata szövetségetekbe. Már mind szenilis, vén öregemberek vagytok, egytől egyig. Vagy tudatosan hazudsz állandóan? De ha már ezen csodálkozol, akkor Szili Katalin mit keres a soraidban? Te vagy az, aki miatt dohos a levegő, te vagy, aki miatt őrjöng az ország egyik fele a másikkal. Te vagy, aki most is békétlenséget hirdetsz egy széthazudott esemény kapcsán, amiben nem mellesleg vastagon benne voltál. Te vagy az, akinek elment a józan esze, ha egyáltalán volt olyan ebben az életben. Annyira nézel mindenkit hülyének, hogy az ember hangosan felüvölt: atyaég!

A kölködet be kellett zárnod, nehogy mit csináljon? Mit csinált volna Gáspárka? Megvédte volna apucit, aki már akkor páncélozott Transporterrel menekült a tetthelyről, ahova odacsődítette és felhergelte a híveit? Aztán mosolyogva, testőrökkel az oldalán elfutott onnan, és rázta az öklét Gyurcsány felé. Ha annyira bátor a fiad, mint te, akkor kár volt bezárnod. Nem ártott volna az a légynek se, hidd el, oda se ment volna, nem vagytok ti olyan nagy harcos família. Apád is csak veled keménykedett, amikor suhanc voltál. Te meg a sajátoddal, így van ez rendjén az Orbán családban. Állandóan csak provokáltok, felsőbbrendűsködtök, és aláztok, akit tudtok, amikor meg válaszolni kellene a valós kérdésékre, vagy megoldani a valós problémákat, akkor megáll a tudomány.

Büszke lehetsz magadra. Megállítottad az időt, ott tipródunk mindannyian beteges téveszméid és hazugságaid bűzös mezsgyéjén. Súlyos és dermesztően káros a te jelenléted, a te habitusod, az egész létezésed és ügyködésed. Nem tudom, mi lesz a vége, nem tudom, te hol leszel 15 év múlva, de minden rezdülésemmel azt remélem, hogy csak fájdalmas, de talán kiheverhető múlt idő leszel. Egy elhasznált papírzsebkendő, amelyik ott végzi ahova való: a kukában.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.